Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית פג'ו 404 שנת 86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נפלה לידי אבי הזדמנות לרכוש פג'ו 404 שנת 86 בסכום פעוט.

האוטו ללא טסט כבר שנתיים, אבא שלי רוצה לרכוש אותו לשפץ את מה שצריך ואח"כ למכור, באותה תקופה אני אנהג ברכב.

רציתי לדעת האם ההשקעה משתלמת?

והאם לעשות ביטוח לנהג צעיר ברכב זה צריך להיות סיפור יקר?

תודה רבה מראש לעוזרים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לירוי, אתה אופטימי!:-):roll: "לא תמיד מחזירים השקעה"! -אוטו הזה, אם הוא שנתיים פלוס ללא טסט- כבר צריך בדיקת מעבדה! זה אחד. בשביל בדיקת מעבדה הוא צריך להיות במצב מצויין- זה שתיים. סביר להניח, שהאוטו רחוק מלהיות במצב מצויין- מה שאומר, שיצטרכו להשקיע בו לא מעט כדי להביאו למצב כזה. ואחרי זה- בכמה נראה לכם, שתוכלו למכור? האוטו הזה, אומנם יפה ונוסטלגי בעיניי הרבה אנשים, אבל מכאן, ועד לשלם עבורו סכומים גבוהים- הדרך ארוכה מאד! מה עוד, שלא לשכוח- יש לאוטו הזה עוד 7 שנים ל"אספנות", מה שהופך אותו ללא-כדאי לרוב האספנים כרגע, ומי, שייקח אותו לעבודה- וודאי לא יהיה מוכן לשלם סכומים שקצת מעבר ל"נמוכים מאד"!

בקיצור- אם לא תפסידו- תגידו תודה! חוץ מזה- בחירה מוזרה לרכב ראשון לנהג צעיר- לא חושב, שתהנה כ"כ להסתובב עם החברה עם פז'ו-טנדר של "אלטיזאכן"!:lol:, מה עוד, שיש בו רק 3 מקומות ישיבה!

אלא אם אתה ממש אוהב את האוטו הזה, אבל זה לא המצב כאן, כי מראש קובעים, שרוצים למכור אותו.

בקיצור- לדעתי לא כדאי בעליל! אם כבר אתם יכולים לקחת אותו ממש בגרושים (נניח, ב-100-200 ש"ח)- אז, תקחו, ותנסו למכור ישר קצת, ואני מדגיש קצת יותר יקר- ככה גם תרוויחו, וגם תעזרו סביר להניח לשמור על הרכב, שכאמור, יש לרבים סנטימנטים אליו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בוקר טוב,

ראשית כל - תיקון ללירוי: כפי שכבר אמר גנאדי, תמיד לא מחזירים את ההשקעה

תיקון לגנאדי: בשביל לעבור בדיקת מעבדה/מכון תקנים, הרכב לא צריך להיות במצב מצויין. הרכב כן צריך להיות תקין. העברתי את הרכב שלי (טנדר פיג'ו 404 78') בדיקת מעבדה במכון התקנים. פגשתי שם צוות של אנשים מביני עניין, מקצועיים, אשר בדקו את הרכב למניעת ליקויים ולא חיפשו כיצד להכשיל (ד"א, בתחילה הרכב נפסל - בצדק - כתוצאה מריקבון רציני בקורה הימנית בשלדה. הליקוי תוקן, והרכב אושר לשימוש).

לאביך לא הייתי ממליץ לך על הרכב הזה כפרוייקט כלכלי, באם הכוונה היא להרוויח.

לך, לא הייתי ממליץ על הרכב כרכב יומיומי: הגה קשה, מנוע מיושן עצלן (אמין אך רועש), גיר קצר אשר הופך כל נהיגה במהירות העולה על 80 קמ"ש לחוויה ווקאלית מפוקפקת, בלמים חלשים (דרמים) המחייבים מרחק עצירה גדול + נטיה לנעילת גלגלים אחוריים בבלימה חזקה כאשר הרכב אינו עמוס. נוחות נסיעה? לא בטנדר....

וחצמזה - מדובר ברכב מסחרי: ביטוח חובה יקר. כל מעבדה של מ.התחבורה תעצור אותך לבדיקה. זמינות חלפים היא לא כמו שחושבים. לשיקולכם.

פורסם

כנראה שחלה אי-הבנה לא ידעתי כי הרכב הוא טנדר.

לא תיכננתי על הרכב ליום יום,אלא סתם לנסיעות קטנות-אני לא יחליף את האימפרזה בזה.

בכל זאת תודה רבה לכולם.:-D

ואם מישו מעוניין ברכב אני יכול להביא לו את הפרטים.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...