Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לבנות מערכת media center מהמחשב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להפוך את המחשב הנייח לכזה שיוכל לתפקד גם כ media center,הרעיון הכללי הוא שאוכל לשבת בסלון לדפדף,להפעיל ולהריץ את המוזיקה והוידאו שיש במחשב על הטלויזיה.

המחשב מחובר כרגע ל TV ב SVIDIO ו RCA לאודיו.המחשב הוא P4 3GHZ ,1GB זיכרון,2 HD : אחד של 80 ואחד של 160

ועכשיו לשאלה : מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה על מנת להשיג את המטרה ? אני מניח שאזדקק לכרטיס TV כלשהוא ,השאלה איך אני מגיע למצב בו אני מדפדף בחומר השמור במחשב מהסלון.

הצעותיכם בבקשה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני פשוט משתמש בwindows xp מותקן על מחשב רגיל שיושב בתוך מארז שמיועד ל htpc.

נראה מצויין, מאוד נוח ואין צורך בתוכנות מיוחדות.

לצערי את כבל המסך לא הצלחתי להעביר דרך הקיר כיוון שהראש שלו עבה מידי.

07102008271.jpg

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אתה צריך בעיקר כרטיס מסך סביר פלוס עם יציאות DVI או VGA ו. הדבר הכי גרוע זה לחבר ב-SVIDEO את המחשב, רואים ממש גרוע ולא מדוייק.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יציאות VGA ו DVI לא ממש יעזרו לי כי בטלויזיה יש רק כניסות RCA/SVIDEO/SCRAT ,יש המלצה על כרטיס TV שיודע לתת את מה שאני צריך (שליטה על התכנים שיושבים במחשב).

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

VXGA SCAN CONVERTER יודע להמיר VGA ל RCA אבל יהיה קצת יקר (בערך אלפיה).

אתה צריך גם כבל סאונד שיעבור מהמחשב לטלויזיה ומקלדת ועכבר (עדיף אלחוטיים) שהעינית שלהם ממוקמת ליד הטלויזיה.

השקעה של כלום אם לא צריך מתאם.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...