Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי החליטה שהם רוצה להחליף את הרכב והיא מעוניינת לקנות רכב 40 ל 45k רק אוטומט

הדרישות מהרכב זה אמינות ועוד פעם אמינות!!!

הדבר שאמא שלי הכי שונאת זה מוסך.

הדרישות הנוספות הם כמובן צריכת דלק ונוחות

קראתי על הניסן אלמרה כאן קצת בפורום ונראה שהרכב אמין למדיי הייתכן ?

האם כדאי לי לדחוק את ההורים שלי לפינה ולשכנע אותם להוסיף עוד קצת ולקנות את הקורולה של הדגם של 2003 ?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

מישהו, ?

ניכנסת גם הסוברו אימפרזה ניו אייג' לרשימה

המלצות על רכבים אחרים , מידע בקשר לרכבים הנ"ל יתקבלו בברכה . . .

ואהבת לרעך כמוך

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אז אני מציע לך טויוטה ועוד פעם טויוטה,גם טויוטה הדבר שהיא הכי שונאת זה מוסך.

בקשר לקורולה היא גם חסכונית ונוחות שלה היא בסדר גמור.

אם אתה קונה עדיף משנת 2005 אם יקר מדי 2004,פשוט דגמי 2003 היתה להם תקלה מסויימת במנוע, שלך תידע אם היא תוקנה או לא,למרות שזה צריך להופיע במוסך מורשה,אם מטופלת שם

פורסם
אז אני מציע לך טויוטה ועוד פעם טויוטה,גם טויוטה הדבר שהיא הכי שונאת זה מוסך.

בקשר לקורולה היא גם חסכונית ונוחות שלה היא בסדר גמור.

אם אתה קונה עדיף משנת 2005 אם יקר מדי 2004,פשוט דגמי 2003 היתה להם תקלה מסויימת במנוע, שלך תידע אם היא תוקנה או לא,למרות שזה צריך להופיע במוסך מורשה,אם מטופלת שם

למה שני הדברים האלה לא מסתדרים לי :?:

לשאלה על התקלה:

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=3613869

אני אישית הייתי מחפש את אלמרה ולא קורולה, והסיבה היא הבדלים במחירים ששני הרכבים נסחרים.

אלמרה פשוט תהיה יותר חדשה.

גם אימפרזה ולנטיס הן שתי מכוניות טובות.

מה עדיף?

מה שתמצא במצב יותר שמור, רצוי מידיים פרטיות, עם תיעוד של הטיפולים, ללא תאונות רציניות, קילומטראז' נמוך וכו..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להוריי יש אלמרה מזה 8 שנים, ועד כה הייתה להם תקלה אחת ברכב (חמש שנים אחרי הקנייה). הוא נקנה חדש מהחברה, וחוץ מטיפולים שוטפים והתקלה הנ"ל (שלא הייתה מאוד זולה לתיקון, יש לציין, משהו עם חיישן) - כלום.

זה לא אוטו שעבר חיים קלים במיוחד (יש לו כבר למעלה מ-180,000 ק"מ).

אני לא יודע אם יש להם מזל עם האחד הספציפי שלהם, אבל ככה זה אצלם.

לגבי שאר הפרמטרים (נוחות וכו'), יש הרבה חומר פה בפורום.

• תוכן חדש...