Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל היום אנחנו מסובבים על המיתון הענק שהתחיל להגיע גם אלינו ומסביב מתחילים לפטר אנשים בכמויות ומתחילים מבצעים בכל מיני תחומים, רק אצל יבואני הרכב אין שינוי משמעותי במחירים. זה באמת ככה או שבאולמות עצמם המצב שונה?

אני שואל כי אני מתכנן לקנות רכב ואני לא יודע אם עדיף לחכות...

תודה.

פורסם

אין ליבואנים כל כך הרבה לאן לרדת. שולי הרווח שלהם על כל רכב לא כל כך גבוהים ברכבים הפשוטים.הם פשוט יקצצו משמעותית בכמות שהם מביאים .יש מבצעים גם אצל יבואני הרכב אבל זה בדרך דברים קטנים ולא 1+1 או משהו בסגנון כי זה פשוט לא אפשרי. לדעתי המחירים לא ירדו לומרות המיתון.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אי אפשר לעשות הכללה גורפת על כלל המכוניות בשוק.

זה הכל תלוי איזה רכב אתה מתכנן לקנות.

(וכמובן, קח בחשבון שמדובר על רכבים חדשים בלבד)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמה שזה ישמע לכם מוזר. אבל מחירים יעלו.

למעשה הם כבר במגמת עלייה.

מי שקנה בנובמבר-דצמבר שילם פחות ממה שמשלמים היום כי יבואנים היו לחוצים לחלוטין.

כאשר יגמר מלאי הקיים, המחירים יעלו כי המטבע שבו הרכבים החדשים ייקנו יהיה יותר יקר.

דוגמה הפוכה זה הונדה סיוויק האטצ'בק שמיוצרת באנגליה ולכן כאשר הפאונד ירד מ8 שקלים ל5 וחצי המחיר צנח מ169K לתיבה רובוטית לK139 ותיבה אוטומטית.

פורסם

אני מדבר על גי'פים מה שנראה לי שבפלח שוק הזה יש לאן לרדת.

ואיך הם יכולים לחשוב על לייקר אם לא יקנו מהם? ראיתי כתבה באתר אינטרנט של עיתון מכובד מאוד באנגליה, ששמה מוכרים 3 מכוניות במחיר של 1.

אפשר לראות היום שכל המשק מתחיל לסבול ממיתון אז יכול להיות שרק היבואנים חיים בבועה משל עצמם?

(יש פה אחד שהוא סוכן של WV אני אשמח אם יהיה לך משהו להוסיף לעניין).

• תוכן חדש...