Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

יש לי מאזדה 3 חדשה, ואני חושב על להשקיע בסביבות ה2000 שקל על מגבר, קומפוננט וסאב חדשים.

אני לא חובב של יותר מדי רעש, אני מחפש צליל איכותי יותר (למרות שאני לא ממש מבין בכל העניין הזה, ואני לא יודע אם זה באמת בא אחד על חשבון השני).

עברתי קצת בין מתקינים, והציעו לי את ההצעות הבאות:

מגבר BA-2900

קומפוננט Kicker DS600.2

סאב Lanzar VW124 1600W

מגבר Dombass PT945-102

קומפוננט JBL GT06507C

סאב Pioneer TS W307D4

אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למה שהציעו לי, ואם במסגרת המחיר שאני מוכן להשקיע, הייתם בוחרים משהו שונה.

תודה.

פורסם

מישהו מהמתקינים הציע לך לשלב בידוד בדלתות בתקציב ההתקנה? לדעתי, במיוחד כאשר מדובר בדלתות של המאזדה 3, בידוד הוא חובה. זהו השיפור הטוב ביותר שכסף יכול לקנות.

אם אתה לא יודע מה זה בידוד, חפש בפורום תמונות והסברים תחת המונח "איטום".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

הוא כתב במפורש שהתקציב שלו הוא 2000 שקלים, הוא מעוניין לרכוש סאב, מגבר וסט קומפוננט.

אולי תסביר איך ב-2000 שקל מכניסים את כל זה + איטום + התקנה, כנראה שזה נשגב מבינתי.

דני.

פורסם

קודם כל, תודה על הכיוון. למדתי מושג חדש :-)

בקשר לעצה, אני לא מתכוון להשקיע באיטום, מכיוון שכל המערכת שאני רוצה להוסיף חייבת להיות קלה לפירוק.

מדובר על רכב שאני אולי אצטרך להחזיר אותו מהיום למחר, כך שאני צריך משהו שאני אוכל להעביר לרכב הבא.

בנוגע לשאלה שלי, הבנתי שהיא קצת באוויר. בדקתי בנוגע למגבר של Pulse Audio )BA-2900) והבנתי שהוא יותר רועש מאיכותי.

דיברתי עם המוכר והוא נתן לי עוד כמה דגמים.

אם אתם ממליצים על משהו, אני אשמח לשמוע.

infinity 475

קראנץ' t1800.4

kicker 350.4

orion 600.4

lanzar 2000W 436

sony xm4s

אגב, בקשר למחיר, אני מוכן לשמוע הצעות טובות גם אם זה עובר קצת את מה שהקצבתי.

ז"א, כל עוד זה לא משוגע מדי :-D

תודה.

פורסם

קצת בעייתי להכניס הכל ב 2000 ש"ח :-)

שמעתי חלק מן הרכיבים הללו, אישית לא אהבתי, לגבי מגבר אני מציע לחפש יד שנייה בפורום כך תוכל למנף את הקנייה שלך, תקציב לזה 1000 ש"ח לדעתי, קומפ תוכל לקחת מורל פולס/טמפו ויישאר לך 500-600 לסאב, אישית גם פה הייתי הולך על יד שנייה, בכל אופן רמקולי וסאב תשמע לפני שתקנה, אולי לא תאהב את אופי הסאונד וכך תמנע אכזבות מיותרות.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אם אתה מעוניין רק בחדש לטעמי הכי טוב שתוכל להביא בתקציב הזה

מגבר של mac audio z4200

קומפוננט של מורל פולס\טמפו

וסאב של קיקר c

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

המגברים ברשימה שנתתי לא עוברים את ה1000 שקל.

במגבר באמת מרגישים את ההבדל בין 600 שקל למגבר ב800 שקל?

בהנחה ואלה 3 הרכיבים העיקריים שהיית מעוניין להוסיף, היית משקיע את רוב הכסף במגבר?

פורסם
איתמר,

הוא כתב במפורש שהתקציב שלו הוא 2000 שקלים, הוא מעוניין לרכוש סאב, מגבר וסט קומפוננט.

אולי תסביר איך ב-2000 שקל מכניסים את כל זה + איטום + התקנה, כנראה שזה נשגב מבינתי.

דני.

2000 ש"ח זה תקציב מתחת-למינימום למערכת לרכב. אי אפשר להנות מכל העולמות בתקציב דל.

בהשקעה של 700 ש"ח מהתקציב הוא יקבל תמורה גבוהה משמעותית מהחלפת סט רמקולים ליקר ומתקדם יותר למשל. עדיף לו לשים סט סופרימו בדלת של מאזדה בלי בידוד? לא נראה לי.

את התקציב הנ"ל הייתי משקיע בבידוד ובסט קומפוננט איכותי + התקנה. לדעתי, זוהי הדרך הנכונה לסחוט את המיץ מ 2,000 ש"ח.

מאחר וידידנו לא מעוניין בזה - צר לי, אין לי יותר מה לתרום יותר לשרשור הנ"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איתמר,

דני.

2000 ש"ח זה תקציב מתחת-למינימום למערכת לרכב. אי אפשר להנות מכל העולמות בתקציב דל.

בהשקעה של 700 ש"ח+- מהתקציב הוא יקבל תמורה גבוהה משמעותית מהחלפת סט רמקולים ליקר ומתקדם יותר למשל. עדיף לו לשים סט סופרימו בדלת של מאזדה בלי בידוד? לא נראה לי.

את התקציב הנ"ל הייתי משקיע בבידוד ובסט קומפוננט איכותי + התקנה. לדעתי, זוהי הדרך הנכונה לסחוט את המיץ מ 2,000 ש"ח.

מאחר וידידנו לא מעוניין בזה - צר לי, אין לי יותר מה לתרום לשרשור הנ"ל.

איתמר.

• תוכן חדש...