Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדגם שדורון העלה הוא VAN ולא ESTATE כמו שלי.

אוהב, אבל מעדיף את ה-SportWagen שלי.

הג'אנט 13".

מישהו יודע אם יש עוד על הכבישים אסקורט מדגם הVAN ?

לפני 5 שנים ראיתי בירושלים אחת ירוקה...

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
מישהו יודע אם יש עוד על הכבישים אסקורט מדגם הVAN ?

לפני 5 שנים ראיתי בירושלים אחת ירוקה...

לי יש... אם אפשר ליקרוא לה "על הכביש"- היא אספנות, עם ניירת, אבל במצב בודי גרוע מאד, ולכן עומדת כבר איזה שנתיים, בתיקווה שפעם יהיה לי מקום לנסות לעבוד עליה בעצמי- מהפחחים התייעשתי, ליתר דיוק- הם מתייעשים ממנה ברגע שרואים את מצבה!:cry: עוד אחת במצב לא רע בכלל מסתובבת באיזור ר"ג.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בפרדס כץ ,מסתובבת אחת בצבע צהוב עם שלט למכירה.

זה לא ה-VAN- אלא דווקא "estate", ובכלל ברנדה, ולא MK1.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

במקביל לביצוע הליך "שפשף וצבע", "שפשף וצבע" (זהו הליך בו הרכב נצבע בצבע יסוד אחיד שמבליט את המקומות שדורשים טיפול), נצבע פנים הרכב בגוון בו יהיה הרכב צבוע - "ירוק קאווסאקי".

IMG_4349.jpg

IMG_4350.jpg

IMG_4351.jpg

IMG_4352.jpg

IMG_4354.jpg

IMG_4355.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

נראה מעןלה,

שי, מה עם השיפוץ המכאני ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ניר תודה!

מכני? המנוע אחרי אובראול, הוא צריך רק ריענון.

בשלב מאוחר יותר יכנס 2.0 פינטו עם קרב' אחד, או קנט 1.6 ליטר.

כרגע נישאר עם ה1.3 ליטר - גיר במצב להיט.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...