Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עליכם

שמי גיא ואני חקלאי מהדרום

ברשותי פיזו 205 gr 1400 שנת 93 כבר כמה שנים ובשנה וחצי האחרונה אני משתמש בה לעבודה (זה אומר שהיא אוכלת שטח)

כמו כן אני לא מבין גדול במכנאות אך יש לי רצון ללמוד והחלטתי לעשות את הסטאז על הפיזו הזו

ולעניין בחודש האחרון שמתי לב שיוצא עשן שחור מהאגזוז בצורה מוגזמת בעיקר שנותנים הרבה גז ובכלל התייעצתי ואמרו לי לבדוק עפ הצוק תפוס ..הוא באמת היה תפוס אך זה לא פתר את הבעיה.

כמו כן עשיתי טיפול לרכב לא מזמן (טיפול 10000 ) שבו שמתי לראשונה k44 זה לא עזר עדיין יש עשן שחור בנוסף לחרחור מסוים

וגם הרכב אוכל דלק בכמיות מה עושים (אגב מע הדלק נראת נקייה יותר)

תודה רבה וישר כוח

גיא

פורסם

שלום רב טברוך בואך לפורום !

ראשית קרא את כלל הפורום, בנוגע לניסוח כותרת.

ובהקשר לבעייתך, עלייך לגשת בדחיפות למכון קרבורטורים, מומלץ ובעל שם והמלצות חמות בתחומו.

הכנס לפורום אופטופיק, וכנס לקטגורייה של "המלצות חמות על בעלי מקצוע", ותמצא אותו שם.

נסה כאן למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247317&page=3

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...