Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון דריפט ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואווא וויווא

Talk about drift - thread drift

:lol:

מרוני באימון ראשון בדריפט לבואו לא נראה איך דורסים תומוסים בחיק הטבע למשחקי כאילו במחשב להאם סיירה יכולה לזרק או לדרפט במהירות כמעט כפולה מהחוקי

בחזרה לנושא...

רוני , נראה אותך כמתחרה בתחרות , ארררר סליחה - "מבחן שליטה" הבאה שתום רמז עליו מקודם?

פורסם

בחזרה לנושא...

רוני , נראה אותך כמתחרה בתחרות , ארררר סליחה - "מבחן שליטה" הבאה שתום רמז עליו מקודם?

אני בפירוש מתכוון להתחרות בשלב מסוים, רק קודם תן לי עוד קצת להתאמן, יש לי עוד המון מה ללמוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:lol:

עכשיו התרד' באמת הפך לבדיחה.

התחלנו לדבר על דריפטים ב150 קמ"ש! :roll:

דובי, עכשיו אני מבין....

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

heh, באמת הנושה השתנה קצת מהתחלתי...

חברה', די עם הריבים, תעשו טובה :)

ניב,כמובן שאף אחד לא נוהג ביום יום כמו במשחקים, וכמובן שלא בכביש,כמובן כמובן.

וגם ההתלהבות הזו של 150 קמ"ש, לא הייתי מעיז בכלל לעשות בכביש,הכל היה בשטח סטרילי פעם אחת ואגיד יותר מזה - לא הולך לעשות את זה שוב פעם, אי פעם

רוני,התגובה שלי הייתה בלי עקיצה,אינני יודע איך הבנת אותה

לא היה לי טיפה זלזול או משהו,ההפך רציתי רק להגיד שיש עולם שטרם נחשפת ויש מלא יתרונות,כמו שניב ציין:

יושב בבית,לא שורף דלק,צמיגים,יושב במזגן,אין סכנה,ואפשר להינות מעל ומעבר :)

ואגב,גם בבמוו אין מספיק כוח בשביל להחזיק דריפטים בשלישי תחת כוח.

מקצוענים כן יכולים לעבור סנטימטרים מהקיר וגם המהירויות שלהם בממוצע הם בין 120 ל160 קמ"ש וכן,זה הילוך רביעי

כמובן זה לא בארץ והרמה שלהם היא גבוהה ביותר וכסף לא חסר להם.

לכן במסלול הם יכולים להרשות לעצמם לעשות מה שבא להם, כי הם ברוב המקרים כן מצליחים לשלוט

אגב, היה איזה סרטון של D1 שמדדו מהירות כניסה הכי גבוהה במסלול מהיר מאוד

אז המדידות היו אצל הכי איטיים 188 קמ"ש והכי מהירים 209 קמ"ש בכניסה.

שוב, מדובר במסלול,חו"ל, רכבים ונהגים מהליגה הגבוהה ביותר

אבל הם זה הם,זה המקצוע שלהם

כמו שדובי אמר - זהירות חברים, סעו בזהירות ושמרו על עצמכם.

אף אחד לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר

רוני, אני באמת לא יודע למה אתה פוסל את כל הדברים על הסף

מוזר לי לשמוע סקפטיות מהצד שלך,נהג מנוסה מאוד שכמוך

מקווה מאוד שאתה לא באמת מתווכח על דברים שלא ראית לכן פוסל.

פורסם
רוני,התגובה שלי הייתה בלי עקיצה,אינני יודע איך הבנת אותה

לא היה לי טיפה זלזול או משהו,ההפך רציתי רק להגיד שיש עולם שטרם נחשפת ויש מלא יתרונות,כמו שניב ציין:

יושב בבית,לא שורף דלק,צמיגים,יושב במזגן,אין סכנה,ואפשר להינות מעל ומעבר :)

רוני, אני באמת לא יודע למה אתה פוסל את כל הדברים על הסף

מוזר לי לשמוע סקפטיות מהצד שלך,נהג מנוסה מאוד שכמוך

מקווה מאוד שאתה לא באמת מתווכח על דברים שלא ראית לכן פוסל.

רגע, רגע, לפני שגם אתה מכניס לי מילים לפה או מחשבות לראש - לאיזה עולם אתה מתכוון שלא נחשפתי אליו? כי אם אתה מדבר על היתרונות בביצוע דריפטים ב-LFS לעומת בעולם האמיתי - אז תאמין לי, אני מכיר אותם טוב מאוד. בדיוק כמו שאני מכיר את היתרונות בביצוע דריפטים "על אמת"...

ושוב - מה בדיוק אני פוסל על הסף? כי לא זכור לי שפסלתי שום דבר שהוא לא דריפטים ב-150 קמ"ש (מצטער, אבל אני רוצה לחיות).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

החלק שאני הכי צוחק ממנו בכל התר'ד הזה. הוא שרוב האנשים פה אומרים לך שאתה פוסל את מה שלא ראית.

ולפי ההגיון שלי, כמו שההגיון שלך אומר לך אחרת לגבי דריפט ב150, שאם הרבה אנשים אומרים לך משהו. כדאי שתתחיל לחשוב כך גם. אבל עזוב זה לנושא אחר.

הנושא כרגע שאתה באמת חושב שצורה מרובעת. כמו שאביחי אומר. אתה לא חושב שיש דברים בארץ או נהגים שמסוגלים לעשות את זה. איך אני יודע כי גם אני הייתי חושב כך. אבל הדעה שלי הישתנתה.

לניב-עזוב שאני אדבר על גשם כי בכל זאת אני חסר כוח, מאוד.אני הגעתי במקרה אתמול לכיכר שהמהירות שהגעתי עליה על יבש בגריפ היא 120, כל הסיבוב, אתמול הגעתי אליה בגשם. אז חשבתי לנסות אותה בדריפט. הרמה שלי מאוד מאוד נמוכה על יד אלכס ואביחי. וגם ההספק. אף בכל זאת אני עשיתי דריפט ב90 קמ"ש.

אז אני לא מבין מה כל כך מסובך להבין שיש אנשים בארץ שמסוגלים לעשות דריפט ב150 במחלפים ריקים באמצע הלילה. או יותר מזה במגרשים ריקים.

A.R.T Performance

פורסם

דבר ראשון יואן, אין בארץ מגרשים גדולים מספיק בשביל להחליק בהם ב150 קמ"ש!

דבר שני, אני מכיר טוב את הרמה של הדריפטרים בארץ ואני לא מאמין שאף אחד מהם היה מעז בכלל להחליק את הרכב ב150 קמ"ש במחלף!

דבר שלישי, מיאטה NB לא עושה דריפטים ב90 קמ"ש, לא על ידי כוח לפחות, אז.......

אתה ואביחי מדברים על כאלה מהירויות ולא נראה לי בכלל שאתם קולטים על מה אתם מדברים.

המהירויות הכי גבוהות שהגענו אליהם באירועים המסודרים שלנו היו מקסימום 60-70 קמ"ש וזה היה קטעים מאוד קצרים במגרש סגור.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני לא מבין מה כל כך מסובך להבין שיש אנשים בארץ שמסוגלים לעשות דריפט ב150 במחלפים ריקים באמצע הלילה. או יותר מזה במגרשים ריקים.

אם מישהו יוכיח ע"י סרטון שיש אנשים בארץ שעושים דריפט ב150 קמ"ש

אני אסדר לו את שכנה שלי ואשלח לו פרחים לבית כל יום שישי.

אני מוכן אפילו לקבל דריפט ב 90 קמ"ש

אני חושב שיש פה כמה אנשים שבהחלט בכיוון הנכון

ראיתי פעם אחת את טום למשל מתאמן ובהחלט יש לו את זה אבל......

150 קמש????

גרמתם לי לגיחוך עדיין אף אחד פה לא מדגדג את הרמה הזו

פורסם
דבר ראשון יואן, אין בארץ מגרשים גדולים מספיק בשביל להחליק בהם ב150 קמ"ש!

דבר שני, אני מכיר טוב את הרמה של הדריפטרים בארץ ואני לא מאמין שאף אחד מהם היה מעז בכלל להחליק את הרכב ב150 קמ"ש במחלף!

דבר שלישי, מיאטה NB לא עושה דריפטים ב90 קמ"ש, לא על ידי כוח לפחות, אז.......

אתה ואביחי מדברים על כאלה מהירויות ולא נראה לי בכלל שאתם קולטים על מה אתם מדברים.

המהירויות הכי גבוהות שהגענו אליהם באירועים המסודרים שלנו היו מקסימום 60-70 קמ"ש וזה היה קטעים מאוד קצרים במגרש סגור.

אני יחליט להגיד משהו אחד ומהשאר להיתעלם כי אני רואה פה שאנשים שעדיין מפחדים להרוס תאוטו.

אמרתי בגשם. זה ההבדל בין מה שאתה מסביר למה שאני עשיתי יום שישי. הכיכר היא שני נתיבים והיא ענקית וריקה. וכן הגעתי למהירות של 90 קמש ואני מדבר על לפני החלק שהחלקתי כלומר נכנסתי לכיכר ב90 קמ"ש בשעון אני לא היסתכלתי מהסיבה הפשוטה שבאמצע דריפט אני לא כל כך מסתכל בשעונים, לא יודע למה אף אחד לא עשה את זה עדיין ולא מעניין אותי. אני לא בא להיתלהב ובהחלט לא להשוויץ כי אין לי למה יש אנשים בכמה רמות מעלי. מי שבוחר לא לאמין, זה לא מעניין אותי כי אני לא פה להוכיח לאנשים שחושבים שיודעים הכל שום דבר.

אני ראיתי במו עיניי את **** עושה דריפט מעל 100,סיימתי את דברי אתם יכולים להגיב איך שאתם רוצים לא מעניין אותי כבר מהאנשים פה. חשבתי אחלה אנשים, אך מסתבר שטעיתי.

רק תעשו טובה לכל מי שאוהב את התחום כי כמו שאני רואה עכשיו לא מעניין אותכם ממגרש שאפשר להיתאמן בו.

אלללל תפרסמו סרטונים שלכם בפורומים, כבר פעם אחת איבדנו את המגרש הזה בגלל השטויות האלה. לא בא לי שוב להיות תקוע בלי.

תודה מקרב לב

יואן

A.R.T Performance

פורסם

רק להבהיר עוד דבר

הכיכר שאני מדבר עליה היא עצומה בסוף כביש 5 למי שמכיר. היא בגודל ענק שני נתיבים, שלא תחשבו כיכר רגילה על 90. זה יכול להיות באמת מצחיק.

A.R.T Performance

פורסם

יואן, אני לא מבין למה אתה נעלב?

אנחנו לא דיברנו על לעשות דריפטים ב100 קמ"ש! גם לא ב120 אלא ב150!!

ההבדל הוא עצום, אל תשכח שבעצם בשביל לדרפט אתה צריך להיות במהירות גבוהה מידי בתוך הסיבוב, זה צריך להיות פאקי** סיבוב גדול.. :-)

אנחנו לא איבדנו את המקום הזה בגלל שום סרטון(!) רק בגלל מעשה מסויים שנעשה בלי מחשבה מוקדמת.

יואן, בלי פרסום איך אתה היית מצטרף לשורותינו?

עריכה:

כאשר רשמת על "לפחד להרוס את האוטו" רק מבהיר עוד יותר שאתם לא מודעים לסיכון הגופני במקרה של חלילה תאונה במהירות הזו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...