Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גבעתי או גולני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השוני העיקרי באיכות החיים בין שתי החטיבות, הוא בבא"ח שלהן.

בגולני אתה נמצא בחדרים עם מיטות אמיתיות ומזגנים אפילו, והמקלחות נמצאות בתוך הבניין.

בגבעתי ישנים באוהלים עם מיטות שדה.

אבל פה זה כבר בחירה אישית, כי יש לי חברים שמעדיפים אוהלים על חדרים בגלל ההווי וכו'.

אם אתה מתכנן להגיע לפלס"ר, קח בחשבון שאצל גולני יש לך גם את אגוז. שזאת סיירת מן הטובות שבהן, והם עושים אחלה של עבודה. כך שיש לך סיכוי טוב יותר להגיע לסיירת כשיש לך גם את אגוז (4 סיירות), ולא רק 3 יח"טיות אצל גבעתי.

בכל מקרה, אני מורעל גולני, ואני מתגייס לשם בעוד כחודש וחצי. אז אני משוחד משהו, אבל אני חושב שבגולני יש חבר'ה יותר טובים!

האמת, לאן שלא תבחר ללכת, יהיה לך טוב.

וכל הכבוד לך שאתה בוחר בקרבי!!!

בהצלחה!

יאיר.

אנחנו ניהיה ביחד...:-)

ד"א אגוז זאת לא סיירת זאת יחידה בתוך גולני.

פורסם

לדעתי ( אוני בגיל 26 עדיין קצת מורעל ככה שהספקתי לצבור קצת ידע ) הייתי הולך לפי הסדר הבא:

1.איפה אתה גר? דרום גבעתי, צפון גולני , ישנה כמה פעמים בשירות ושווה את זה.

2. מה הקטע שלך? כן יש יותר צהובים בגבעתי ויותר מזרחיים בגולני , בעיקר בגלל הסטיגמה שגורמת לזה שכל אחד מבקש את החטיבה שהסטיגמה שלה מתאימה לאנשים שהוא אוהב .

3.שאיפה לסיירות , כן בגולני יש אחת יותר , היא כבר לא כמו שהיא הייתה פעם אבל זה עדיין הרבה יותר סיירת מגדוד.

4. גאווה , פעם זה היה גולני , אחר כך בתקופת עזה גבעתי היו חטיבה מספר אחת ( נתונים יבשים , כמה הורידו וכמה מבצעים עשו).

5. בחיית נו אתה רוצה ללכת עם כומתה סגולה או חומה ?

בסך הכל כמו שאמרו הכל מאוד דומה , לפעמים מעדיפים חטיבה כזו או אחרת לפעילות , בגלל כל מיני שיקולים ,אף אחד במטכ"ל לא יושב היום ואומר וואלה גבעתי לא מסוגלים באו נשלח את גולני הם גברים...

ככל שחטיבה עושה יותר הרמה שלה עולה (כל יחידה בכל סדר גודל ) לכן כשהפעילות האינטנסיבית הייתה בעזה גבעתי נחשבו יותר מקצועיים , כיום עזה מחולקת הרבה יותר בין החטיבות (עד כמה שידעו לי , אני לא איש צבא ולא עוקב באופן הדוק...).

בסופו של דבר הייתי הולך לפי סעיף מספר 1.

ועכשיו לחלק החשוב .

מה לא לכתוב :

שיהיה לך ברור אם אתה כותב הנדסה, תותחנים, שריון, או כל דבר קרבי אחר שהוא לא חי"ר, בהעדפה שלישית, אתה ישר הולך לשם.

לכן כדאי לך לכתוב בעדיפות שלישית נח"ל (שיש להם מספיק אנשים שיכתבו אותם ראשונים ).

בהצלחה , תהייה טוב ותזכור למה אתה שם , תעשה עבודה טובה , אבל תהייה מוסרי .

(זה נקרא שאיחלתי לחייל בהצלחה לא?)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מתל אביב אז איפה יותר קרוב לי גולני או גבעתי?

אני קווקזי אחד שהוא קווקזי יתאים יותר מבחינת החברה גבעתי או גולני? בוא נגיד כך אני לא חולה על אשכנזים לא שיש לי משהו נגדם פשוט לא תמיד אני מתחבר אליהם, אבל למרות זאת עם רוסים אני דווקא מסתדר מצויין.

אז איפה יתאים לי יותר מבחינת החברה גבעתי או גולני?

פורסם
בוא נגיד כך אני לא חולה על אשכנזים לא שיש לי משהו נגדם פשוט לא תמיד אני מתחבר אליהם

יש לי מישהי להכיר לך אני בטוח שאליה אתה כן תתחבר

2832592_334.jpg

אם אתה באמת מאמין במה שכתבת אני אשכרה מרחם עליך.

פורסם

תל אביב זה כבר לא ישנה לך , לדעתי .

מבחינת חבר'ה, זה לא חד משמעי , אתה מכיר את הסטיגמות , אבל בכל מקום אתה תמצא גם חבר'ה מהסטיגמה ההפוכה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש לי מישהי להכיר לך אני בטוח שאליה אתה כן תתחבר

2832592_334.jpg

אם אתה באמת מאמין במה שכתבת אני אשכרה מרחם עליך.

שלא תבינו אותי לא נכון אין לי כולם נגדם אשכנזים או מזרחיים פשוט יש אנשים שאני מתחבר אליהם ויש שלא.

בכל זאת נחזור לשאלה שלי.

• תוכן חדש...