Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לחבר את הקרוסים של הקומפוננט ללא מגבר?

כלומר שהם יעבדו ויהיו אחראים על הצלילים בין הוופר והטווטרים, הבנתי שאפשר לחבר אותם רק דרך המגבר?

האם זה נכון? אשמח להסבר קטן.

תודה מראש

פורסם

בטח שיהיה שינוי לטובה (בהנחה והמגבר הוא באיכות סבירה) :-)

ומה את הרמקולים קיבלתה ללא מדרילך התקנה (MANUAL) שלהם ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מגבר באיכות סבירה?

האמת היא שהתקציב שלי כרגע למגבר הוא לא גבוהה במיוחד (450-500).

לכן חשבתי לקנות מגבר מבית: Platinum Audio, דגם: USC9980 , כתוב על המגבר V12.

איך המגבר הזה? האם 2 ערוצים שלו יוכלו להחזיק את הקומפוננט מורל פולס ואולה בעתיד סאב בגישור 2 הערוצים?

אם יש למישהו המלצות נוספות למגבר בתקציב הזה שעונה על הדרישות אני אשמח לשמוע..

תודה רבה מראש.

פורסם

לצערי לא הייתה לי התנסות אם המגברים בתקציב הנ"ל אז חכה שמישהו אחר יגיב :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אתה יכול לחבר את הסט הזה לרדיו דיסק ללא מגבר ללא שום חשש,נכון שעם מגבר הוא אולי ישמע יותר טוב (לא תמיד נכון מכיוון שאיכות וסוגו מאוד משפיעה על אופי הצליל) אבל בתור התחלה אתה יכול לחבר אותו ללא מגבר.

בקשר למגבר ששאלת עליו אז מדובר על מגבר מחברת מדבקה והוא מגבר מאוד פשוט ולא איכותי,למרות שלמחיר שלו אולי הוא משתלם הייתי ממליץ לך להיסתכל על משהו מיד שניה או כרגע לחבר את הסט כמו שהוא דרך המגבר הפנימי של הרדיו דיסק ולחסוך טיפה ולהוסיף לתקציב הקיים כמה שקלים ולקנות משהו יותר רציני.

עם למשל תצליח לחסוך עוד משהו כמו 400 שקל אולי תצליח למצוא איזה מגבר של מאק-אודיו שזה כבר יהיה שיפור גדול מה-v12 המדובר.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...