Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה MPV רועדת בנסיעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מאוויס מזדה MPV שנת 2006 אשר בבדיקה עלו ריג'קטים קטנים,ביניהם החלפת גלגלים קדמיים עקב שחיקה וכיוון פרונט.

הגלגלים הוחלפו ונעשה כיוון פרונט,אך עדיין יש רעידה כאשר עוברים את ה 100 קמ"ש.

מה עושים אל מי פונים.

לציין כי הרכב טופל במוסך מזדה מורשה,באור יהודה.

פורסם

טוב,תוצאות

דיברתי עם אוויס ואמרו שזה כנראה איזון גלגלים,נתנו לי הפנייה ואכן כנראה זו היתה הבעיה,עשו איזון לאחוריים ובדקו שוב את הקדמיים וכעת הכל תקין.

רק בגלל הדברים האלה שווה לקנות מליסינג.

אם זה היה מאדם פרטי מי היה משלם על זה ?

בנוסף דואגים לי לשטיפה,פוליש ווקס.

יאללה,רק בשמחות.

פורסם
טוב,תוצאות

דיברתי עם אוויס ואמרו שזה כנראה איזון גלגלים,נתנו לי הפנייה ואכן כנראה זו היתה הבעיה,עשו איזון לאחוריים ובדקו שוב את הקדמיים וכעת הכל תקין.

יאללה,רק בשמחות.

איזה שטויות, מחובתם למכור לך רכב תקין ובטיחותי. אל תהיה נאיבי. אם היית קונה מבן אדם פרטי, היית נוהג ברכב לפני, מרגיש אותו ואז דואג להוריד מהסכום שהוא מבקש.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתה צודק אך,

כאשר אתה לוקח רכב לבדיקה ונאמר לך שצריך כיוון פרונט ואחרי כיוון הפרונט עדיין יש בעיות וכבר קנית את הרכב,איזה מוכר פרטי יגיד לך ואללה איזון הגלגלים עליי,או משהו גרוע מזה שבבדיקה לא התגלה,אני בטוח שיש מקרים כאלה.

הוויכוח מיותר,אני עם ראש שקט שאני קונה מחברה ולא אדם פרטי,למרות שזה מתבטא במחיר אך לדעתי שווה את זה.

יש לי אחריות על הגיר והמנוע לשנתיים או עד 20,000 ק"מ,מה יותר טוב מזה?

פורסם

ואם קנית רכב מלסינג 80000 ק"מ ללא טעונות ופתאום אתה מגלה שהרכב דפוק מכל הכיוונים והורידו קילומטראז'?

קיבלת שרות טוב, יפה מאוד תגיד תודה ותתחדש על הרכב.

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי,

לא אמרתי להיות פראייר ולבלוע את מה שאומרים לך.

אני לקחתי לבדיקה נוספת למרות הבדיקה שלהם,במכון שאני רציתי,בנוסף לקחתי גם למוסך מזדה אשר בדקו כי כל הטיפולים נעשו בזמן דרך המחשב המרכזי.

כל מה שהיה לרכב אני יודע,הכל בדיוק כמו הספר והק"מ.

שתבין אותי,כמובן שיש תחמנים וסוחרי רכב זבל,אך אסור להיות פראייר,לקחת ולבדוק ולא להאמין למי שמוכר לך.

בהצלחה לכולם.

פורסם
טוב,תוצאות

יאללה,רק בשמחות.

ללא מילים :-)

איזון גלגלים+שטיפה=60 שקלים

לא קונים רכב מליסינג/חברת השכרה/משטרה/גוף ציבורי (רק עם יש לך קשרים בפנים)

רכב שטח הכי טוב = רכב ליסינג

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...