Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לאחרונה מגאן II , ידנית, 1600, (שתי דלתות).

הבעלים הקודם התקין דוד אחורי מתוצרת "סברינג" בעל רעש בס יפה ולא מוגזם, אבל...

אני נוסע לעבודה ובחזרה 170 ק"מ כל יום, ואני מעדיף קצת שקט.

ברור שדוד מקורי הינו הפתרון הרצוי אבל אז ישאר לי החיתוך שבוצע בפגוש לטובת צינור היציאה הגדול למדי ואני מעדיף להמנע מכך.

השאלה: האם מישהו ניסה להשתיק דוד פתוח ? אולי ע"י הוספת צינור יציאה פנימי בעל קוטר קטן יותר (בתוך היציאה הענקית הנוכחית) או ריתוך דסקית להקטנת הקוטר ביציאה וכו'?

אינני מודאג מ"ירידה בביצועים" מכיוון שהרכב מקורי פרט לדוד ומשמש רכב לעבודה.

תודה

אורן

פורסם

לדעתי כל ניסיון השתקת מערכת הפליטה יתגלה כיותר יקר מאשר להחליף לדוד סטנדרטי.

הצעה: למה שלא תחליף דוד עם בעל מגאן אחר שדווקא כן רוצה את הרעש הזה אצלו ברכב?

פורסם

ברור שדוד מקורי הינו הפתרון הרצוי אבל אז ישאר לי החיתוך שבוצע בפגוש לטובת צינור היציאה הגדול למדי ואני מעדיף להמנע מכך.

גם אני עם אותה "בעיה", בנסיעות ארוכות זה יכול לחפור באמת. גם אני חיפשתי דרך להשתיק, אבל כנראה שבאמת אין פתרון פשוט, אז אני משלים עם זה.

הצעה אחרת, זה לשים אגזוז רגיל ולהלביש עליו סופית של אגזוז, לא חסר כאלה בשוק כיום, אפילו באוטודיפו.

וזה על מנת להסתיר את החיתוך שבוצע.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם
גם אני עם אותה "בעיה", בנסיעות ארוכות זה יכול לחפור באמת. גם אני חיפשתי דרך להשתיק, אבל כנראה שבאמת אין פתרון פשוט, אז אני משלים עם זה.

הצעה אחרת, זה לשים אגזוז רגיל ולהלביש עליו סופית של אגזוז, לא חסר כאלה בשוק כיום, אפילו באוטודיפו.

וזה על מנת להסתיר את החיתוך שבוצע.

הבעיה שבדוד מקורי צינור היציאה ממוקם במקביל לפגוש ופונה כלפי מטה, כך שהחיתוך בפגוש יחשוף את גוף הדוד ולא ישמש את צינור היציאה.

לרתך צינור הקטנת קוטר יציאה לא יעלה הרבה . השאלה היא אם הקטנת הקוטר ביציאה אכן תתרום להורדת הרעש או שתעלה את הטונים ל"מידים" במקום "באסים"... :lol:

• תוכן חדש...