Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו דיזל שנת יצור 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מעוניין לקנות רכב פולו עם מנוע דיזל 1900 סמ"ק שנת ייצור 2005 (פולו 5 דלתות ולא קלאסיק).

הרכב יעלי לי בסביבות 45 א.ש"ח.

אני בן 26 וזה הרכב הראשון שאני קונה. אין לי הרבה ידע במכוניות.

רוצה לשמוע מכם בתור אנשים שיודעים הרבה ומנוסים ברכבים, כל מיני נתונים על רכב זה מכל הבחינות ובמיוחד אם הרכב אמין ובאמת חסכוני בדלק ועלויות אחזקה שוטפות.

תודה רבה...

פורסם

למה דווקא בחרת ברכב הזה? מה הדרישות שלך מהרכב? מה התקציב?

קח בחשבון שמדובר ברכב שבילה לרוב כתור רכב ללימוד נהיגה או כרכב השכרה. לחבר שלי הייתה כזו מהשכרה, הרכב מאוד יקר לאחזקה (צ'מפיון הגנבים) אבל הצריכת דלק, הביטוח והאגרה שלו דיי מפצים על זה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הרכב הוא יד ראשונה ולא היה בהשכרה ולא ללימוד.

הרכב עשה כ- 90 אלף.

למה בחרתי בו?!! האמת היא שהוא בחר בי...

סתם ראיתי באינטרנט ואהבתי....

אני פוחד מעלויות האחזקה השוטפים, והנה אתה אומר לי שצ'מפיון גנבים... אבל אפשר אצל אחרים מצ'מפיון, לא?!!

לפי דעתך האוטו מרעיש? או שלא מרגישים?

תודה על התשובה בכל מקרה

פורסם

האמת, רכב דיזל מודל 2005 עם 90 אלף ק"מ נשמע טוב ואפילו נדיר (רק תבדוק שזה אמיתי, עם תיעוד של הטיפולים בהתאם לקילומטראז').

השאלה היא כמה אתה נוסע בשנה.

הרכב הזה חיסכוני מאוד, האם אתה בכלל תנצל את היתרון הזה?

הרכב בכללי אמין (בעיקר המנוע).

שים לב למצב של חלונות חשמל (מחלה ידועה ברכבי פולקסוואגן), משאבת סולר (יקרה להחלפה\שיפוץ), מערכת מיזוג.

כמובן שיש מוסכים טובים שיודעים לטפל בפולו דיזל, אתה לא חייב מוסך מורשה חברה.

אין יותר תוספת לאגרת רישוי לרכב דיזל, הביטוחים לא יקרים בכלל,

תמצא תחנת דלק עם מחירי סולר דומים למחירי בנזין (יש הבדלים גדולים במחירי סולר בין תחנות דלק שונות).

בקשר לרעש- יש רעש, מרגישים אותו (במיוחד על ניוטרל), אבל לא כמו שהיה לי בפולו קלאסיק SDI מודל 2000.

בידוד רעשים בתוך הרכב השתפר עם השנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...