Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצינור מים- Uno 92

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.בעיה היא כזאת,יש לי נזילה בצינור המתפצל ל 3 חלקים של המנוע(חימום,רדיאטור,ומנוע) צינור בצורה של מרצדס.

הנזילה די רצינית,שהמנוע עובד ממש משפריץ ותוך 10 דק' אין מים.השאלה שלי היא כזאת.האם הנזילה זאת גורמת לחימום מנוע מהיר?כי מתחמם מאוד מהר(אין לי מד,אבל מרגישים,המאוור של הרדיאטור מתחיל לפעול כל שניה).ואם זה יכול לגרום לפליטת עשן לבן ממש,כי הוא גם ישנו...ואם לא מה הסיבה שיכול להיות עשן לבן?זה קרה אחרי החלפת ראש מנוע ד"א,אז תגידו לי אם הדעה שלי נכונה.לדעתי הטבעות בבוכנה נשחכו והשמן נכנס לתא ביחד עם דלק ואוויר ומהסיבה הזאת העשן יוצא לבן?

פורסם

סאב עופר שלום רב!

קשה להתרשם משאלתך האם אתה רציני, אבל אני אתייחס לשאלתך ברצינות הראוייה.

אינני יודע על איזה צינור מים בצורת מרצדס כוונתך, בכל מקרה עלייך להחליפו מיידית, או לבטלו על ידי גישור הצינור, ועקב כל כיטול מעבר מי קירור מהמנוע, לרדיאטור החימום הפנימי, בתא הנהג, וכמובן שהחימום בו יתבטל.

השרשור שלך מנוסח לא כראוי, והפכת אותו לסלט גדול,

לכן אצמצם ואקטין את הסלט ואתייחס לעיקר, העובדה שביצעת ראש מנוע לאחרונה, אינה מעלה ואינה מורידה, ולא קשורה ישירות לעשן הלבן, שנגרם כעת מהתחממות יתר בגלל חוסר מים הנגרם עקב נזילה מהצינור שהוזכר.

טפל בנזילה, החום ירד, המאורר יעבוד הרבה פחות,ואז חזור לפורום לדווח על שאר הבעיות, עשה זאת מידית, אחרת תאלץ להחליף מנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

העשן הלבן מצביע על כך שהשמן נשרף ביחד עם דלק, זה אומר זיהום אויר והאוטו "אוכל" שמן. כנראה כמו שאמרת הרינגים (הרפידות שמפרידות) שחוכים. לגבי נזילת המים - תחליף את הצינורות דחוף. המנוע של פיאט לא מחזיק הרבה בתנאי חום גבוהים - בדוק.

פורסם

אני באמת מצטער שהיכולת כתיבה שלי פוגע בכם ולא מספק כדי לקבל את השאלה כרצינית.אבל זה הרמה שלי ואני לא יכול לעשות עם זה כלום.+רמת הידע שלי במוטוריקה היא די נמוכה...

החלפתי צינור,שמתי מגביע למצתים כי אלא שלפני היו ממש מכוסים בדלק שרוף...ועכשיו אני בטוח שהרינגים שלי נשחכו.

כמה עולה להחליף אותם?

וטיפ טיפון קטנ-טן...אל תעשו את הטעות שעשיתי ונתתי לערבים להחליף ראש מנוע.. :)

פורסם

לפותח השרשור עשן לבן לא מעיד על שריפת שמן, אלה על על מים שחודרים לצילינדר.

אין שם קשר למי שתיקן לך את הראש מנוע, העובדה שנסעת עם צינור מים קרוע גרמה כנראה שוב למנוע להתחמם ויש סיכוי סביר ששוב האטם ראש נפרץ מהחום.

אז על תאשים סתם, מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל בלי קשר ערבי יהודי או סיני.

אני לא אתפלא אם עכשיו במנוע יש מי ברז ולא נוזל קירור, במקום הצינור המקורי שנזל עשו איזה קומבינה העיקר שיצא בזול, ואם אני אשאל אותך מתי החלפת שמן ופילטר אז בכלל תלך לאיבוד.

פורסם
לפותח השרשור עשן לבן לא מעיד על שריפת שמן, אלה על על מים שחודרים לצילינדר.

אין שם קשר למי שתיקן לך את הראש מנוע, העובדה שנסעת עם צינור מים קרוע גרמה כנראה שוב למנוע להתחמם ויש סיכוי סביר ששוב האטם ראש נפרץ מהחום.

אז על תאשים סתם, מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל בלי קשר ערבי יהודי או סיני.

אני לא אתפלא אם עכשיו במנוע יש מי ברז ולא נוזל קירור, במקום הצינור המקורי שנזל עשו איזה קומבינה העיקר שיצא בזול, ואם אני אשאל אותך מתי החלפת שמן ופילטר אז בכלל תלך לאיבוד.

מצטרף לידידי ניסן, ומחזק את דבריו, אין קשר למוצאו של המכונאי שטיפל ברכב, ולאיכות עבודתו, לצערי נתקלתי רבותבלקוח שטופל במוסך ישראלי, ובוצע שם"עבודה ערבית", כאשר הפועל והמעביד היה ישראלי.

מצד שני טיפלתי ברכב של ערבי ישראלי, שטיפל במוסך בישראל אצל ערבי ישראלי" והעבודה היתה לפי הספר!

בעייתך קשורה לצינור מים ההולך לחימום, אשר נזילת המים קירבה או קיצרה את חייו של המנוע, מבלי קשר לצבע העשן, לבן בגלל התחממות יתר, שגורמת למי קירור/ מי ברז לחדור לצילנדרים, או בגלל טבעות שמן שחוקות.

ההזנחה של המנוע שקדמה לפירוק ראש המנוע בתחילה, גרמה כבר אז לקיצור חיי המנוע.

בברכה

צביקה

פורסם

ואי נכון ,צודקים לגבי המים!נוזל לי טיפות מהאגזוז!לפי מה שהבנתי שכנראה האיטום במקום כלשהו לא אוטם מספיק..איפה זה בדיוק?איפה חודרים המים למנוע?

ולא עניתם לי על השאלה שלי לגבי הרינגים?כמה יעלה לי להחליף רינגים של בוכנות?

פורסם
ואי נכון ,צודקים לגבי המים!נוזל לי טיפות מהאגזוז!לפי מה שהבנתי שכנראה האיטום במקום כלשהו לא אוטם מספיק..איפה זה בדיוק?איפה חודרים המים למנוע?

ולא עניתם לי על השאלה שלי לגבי הרינגים?כמה יעלה לי להחליף רינגים של בוכנות?

למה אתה קופץ קדימה, ראשית סדר את בעיית הנזיחת מים, בחון את הרכב למשך תקופה ןאז תחליט אם לשפצו ולהחליף רינגים,

כלכלית לא כדאי להחליף רינגים, אלא להחליף מנוע, לנסוע עד שיושבת, או למכרו במצבו הנוכחי, לפי מצבו.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...