Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ראיתי המלצות חמות לא לקנות C5 מליסינג בשל "רגישותה" של הנסיכה לטיפולים ולאחזקה

האם פריים ליס כחברת ליסינג של היבואן שונה? המחירים הנדרשים הם 13% מתחת למחירון והשאלה היא אם מוצאים רכב עם ק"מ סביר ללא תאונות האם זה עיסקה טובה

פורסם

ראיתי במספר מקומות בפורום, אם קריטי אמצא הלינקים המדוייקים

המדובר בשנת 2006 שזה אחרי מתיחת הפנים

פורסם

משונה, למיטב זכרוני דווקא רוב השרשורים הם די בעד ה-C5.

הדגם אחרי מתיחת הפנים עדיף כמובן, שיפרו כל מיני דברים במע' ההידראולית, וגם את מערכת ניהול המנוע (לדעתי הוא גם פחות מכוער, אפילו נאה).

מנסיוני האישי (5 מכוניות שונות) ומהמלצות אחרות - לובינסקי נותנים מכוניות שמורות ומוסיפים אחריות שלהם. לא יודע עד כמה 13 אחוז מתחת למחירון זה המחיר הכי נמוך שתמצא בשוק, אבל לעומת זאת (במיוחד במכוניות הללו), השקט שיש עם רכישת רכב ממקום טוב מחזיר את ההשקעה הנוספת (אם קיימת).

פורסם

אני שמאי שנותן שרות לפריים ליס. פריים ליס היא חברת הליסינג היחידה שאת כל טיפולים ברכבים מסוג סיטרואן ופיג'ו מבצעים במוסכי הרשת !! כל התאונות מתוקנים כנ"ל ורק בחלקים מקוריים חדשים.

ישנם המון רכבים בעלי מד אוץ נמוך ומכוניות שמורות מנסיון אישי.

ניתן לרכוש מהם רכב שמור רק המלצה רק לרכבי מותג.!

בהצלחה

פורסם

כדי להוסיף על הדברים - פריים ליס היא חברת ליסינג ששייכת ללובינסקי, וכיוון שכך היא מטפלת אך ורק במוסכים מורשים בצורה שציין אריק. אם כבר פז'ו סיטרואן, שווה לקחת מהם.

פורסם

יש עוד צד למטבע.

לפני שנתיים וחצי קניתי מהם 307 2 ליטר, וקיבלתי שירות מעולה לגבי תקלות גם אחרי שהרכב יצא מהם, למרות שלא היו באחריות.

לפני שבועיים הלכתי לחפש 307 זהה לזו שהייתה לי ובטיפשותי מכרתי. בגלל שהמגרש בפ"ת נמצא במרחק יריקה מהבית שלי, ובגלל שזכרתי אותם לטובה חזרתי שוב.

אז ככה, כל הרכבים שראיתי היו:

או עם קילומטראז' מטורף.

או מיד שניה אחרי 4 שנים.

או רכבים שמכונת השטיפה שרטה להם את הצורה ועל הצבע שלהם רואים את הפסים העגולים של המברשת.

או רכבים שעברו תיקוני צבע מחרידים ב מ' הידיעה. כשאני אומר מחרידים אני מתכוון שהצבע נראה כמו קליפת תפוז. עבודה מגעילה ברמות על. כששאלתי למה זה ככה, אמרו לי, "יש קבלן עבודות צבע שעובד בזול, וזאת העבודה".

שתבין, בן אדם נורמלי לא נוגע בדלת שרוטה, אבל שם על כל שפשוף הכי קטן שולחים לצבע, ומה הכי קל ?

לצבוע את כל המשטח.אחרי שחרשתי שבוע! שלם ולא מצאתי כלום, אמרו לי שם, (ציטוט):

"יש לך סטנדרטים מאד גבוהים, אולי כדאי שתחפש רכב מיד פרטית ששמרו עליו יותר".

או שילוב של כל החמישה.

רכבים מוצלחים לדעתי לא מגיעים למכירה אלא לקרובי משפחה.

לזכותם יאמר ש:

אין שם רכבים עם מכות שילדה.

אתה מקבל היסטורית טיפולים מלאה במקום ורואה בדיוק מה הרכב עבר.

הם מתחייבים לתקן כל ליקוי שמתגלה בבדיקה במוסך המרכזי, או אצל בראל.

אתה מקבל שנה אחריות על מנוע / גיר / מדחס מזגן.

הם לא סוחרי מדרכה ואין מצב שהקילומטראז' מזויף.

לא לכולם מפריע שהרכב יד שניה אחרי 4 שנים.

לא לכולם מפריע שהרכב עם 3 דלתות צבועות, (הרוב לא שמים לב בכלל למרות שלי זה בלט מאד).

לא לכולם מפריע שהרכב שרוט ומרוט עם סימנים של מכונת שטיפה שהורידו את הלקה.

לא לכולם מפריע שהרכב עבר 110K ק"מ ב 3 שנים, כי לובינסקי טרייד מוכרים רכבים כאלה ב 10K ש"ח מתחת למחירון.

בסופו של דבר הכל שיקול של עלות תועלת והעדפה אישית.

אתה מוזמן להגיע לשם ולבדוק אם אני צודק או לא.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

המגרש הגדול של לובינסקי נמצא בבאר שבע. לפני כמה חודשים הייתי גם במגרש בפ"ת. חיפשתי C5PK בצורה חדשה.

היו כמה עם קילומטראז' סביר. (85K לשנת 2005) אבל כולן היו בבאר שבע וביקשו לשים כסף כדי שהם יביאו אותה לפ"ת על גרר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

באתר שלהם הם מפרסמים מחירים לעתים מעל המחירון, מישהו יודע אם אפשר עוד להתמקח איתם או שהם לא מוכנים להוריד?

בריאות לכולם!

פורסם
איפה ראית את ההמלצות החמות נגד? האם מדובר בדגם לפני או אחרי מתיחת הפנים?

עד כמה זה קריטי...? (כשברור שיותר חדש בד"כ עדיף אבל האם משמעותית?)

פורסם

אם אתה עדיין מחפש, יש לי חבר שמוכר בימים אלו את ה C5 שלו. שנת 2005 יד ראשונה עם 67K ק"מ. שמורה ביותר (הוא פדנט ביותר) אבל 13K מתחת למחירון זה לא. שלח ה"פ לפרטים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
באתר שלהם הם מפרסמים מחירים לעתים מעל המחירון, מישהו יודע אם אפשר עוד להתמקח איתם או שהם לא מוכנים להוריד?

אני הורדתי להם 1,000 ש"ח על 307 2004 2.0 עם 47,500 ק"מ והאוטו היה אחרי כל הטיפולים התקופתיים.

אל תצפה להוריד יותר מדי.

רכבים טובים הם מתמחרים כמחירון+ - אבל לא סתם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אני הורדתי להם 1,000 ש"ח על 307 2004 2.0 עם 47,500 ק"מ והאוטו היה אחרי כל הטיפולים התקופתיים.

אל תצפה להוריד יותר מדי.

רכבים טובים הם מתמחרים כמחירון+ - אבל לא סתם.

אלעד

האם גם סיטרואן מיד פרטית כך, מחירון?

פורסם

אז הנה - היום הייתי באחד הסניפים, ראיתי 6/7 C5, יפהפיות אחת אחת, כולן מהליסינג.

ק"מ סביר, מחיר סביר רק מה; כולן בלי יוצאת מן הכלל צבועות מכף רגל ועד ראש.

נאמר לי שאני לא אמצא רכבים מליסינג שלא עברו תיקוני צבע. נשמע לי הזוי שרכב בן שנתיים-שלוש לא יהיה נקי מתיקונים ברמה כזו שמכסה תא מטען וגג הם החלקים היחידים שלא צבועים.

נראה כאילו במקום לתקן מקומית כל מיני שריטות פשוט צבעו את כל האוטו.

לזכותם ייאמר שהשקיפות בנוגע למצב הרכב ועברו היא מוחלטת ויש התחייבות לתקן כל דבר שיימצא ע"י בדיקה חיצונית.

בכל זאת אני חושב שאחפש רכב קצת פחות צבוע.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...