Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ולא מוצא פתרון

השקעתי בחלקים יקרים וטובים ואני מאוכזב משהשמיעה שיש לי

יש לי ניסאן טראנו ארוך והרמקולים כולם ממוקמים בדלתות.

שמתי סט קומפוננט של סרווין ווגה קדימה 50 RMS ונותן דווקא די יפה

הבעיה היא מאחרוה,שמתי פיוניר 300 בדלתות האחוריות והם לא מורגשים

יש לי על הרמקולים מגבר של רוקפורד 301X

ויש לי על הסאב (כפול רוקפורד 150RMS כל אחד סדרה Z) את ה301M

חסר למערכת עוצמה ואיכות

מישהו יכול לעזור לי?אבל תשובה שתעזור מפורטת אם אפשר

תודה.

פורסם

שמע אני לא משתחצן אבל אם כבר אני טוב במשהו בכל מה שקשור במערכות אז זה בכיוונים

אבל פשוט לא מגיע לשמיעה הרצוייה

אין עוצמה וכשהקומפוננט כבר מכוון כמו שצריך אז הפיוניר לא נונתים יפה (הם בדלתות לא בתיבות ולא בא בחשבון תיבות) וגם הקומפוננט מפיל הרבה את הטוויטר בווליום נורמאלי יחסית

בקיצור באסה!

יש לי ברכב השני (סיויק) את אותו קומפוננט ואותו מכשיר בערך אבל עם רמקולים אחוריים שונים ומגברים וסאבים פחות טובים ושומעים פי כמה יותר טוב

עוד לא נתקלתי במקרה כמו של הטראנו

חלקים חבל על הזמן ושמיעה בינונית מינוס!!!!

אין לאף אחד פתרון?אולי להחליף רמקולים אחוריים לקומפוננט?אני כבר לא יודע מה לעשות!!!

פורסם

אחי שמע לעצה הכי טובה שאני חושב שאפשר לתת...

להסביר מה אתה שומע אי אפשר לבטא בכתיבה..

אתה יכול לבוא למפגש ביום שבת, שם יש אנשים שמתמחים בכל סוגי הבעיות ובטוח יוכלו לתת לך פתרון הכי טוב..

עם החלקים שאמרת שיש לך, אני בטוח שזה לא בעיה של איכות, אבל בעל מקצוע יוכל לתת לך פתרון מתאים.. :idea:

אלון.

פורסם

אחי אני בימקומך הייתי הולך למתקין ובודק את הבעיה..

נגיד בחיפה יש חנות בשם האוטוס שם אפשר לכוון ולהתקין וכו'

תיבדוק אחי אצל הרבה מתקנים..

פורסם

אדי: מתקינים בחיפה לא יודעים מה הם עושים... פרוק בדוק ונצור.

xavix: אי אפשר להשוות את הנפח בין הטראנו לבין הסיוויק... באוטו יותר קטן אותו סט של קומפוננט יספיק למלא את החלל כמו שצריך בעוד שבטראנו זה קצת שונה...

יש לך מושג בכמה הרץ חתוך הקומפוננט? אם בכלל?

עוד הערה על הסרווין וגה - ידוע שהקומפוננטים שלהם צורמים מאוד לאוזן (הטוויטר צורם/צווח), כך שרוב הסיכויים שתאלץ לחיות עם זה או להוריד את הטרבל באקוויילייזר של ההד יוניט.

עוד דבר יכול להיות - יכול להיות שהפיונירים מאחורה מבטלים את הסרווין וגה מקדימה - או יותר נכון - הם מבטלים אחד את השני.

פורסם

שמע אחי אני יגיד לך את הדעה שלי למרות שלא כולם יסכימו איתה

קנית שם ולא סאונד!!!!

כל הדברים שציינת זה מחברות עם שם ענק אבל זה המוצרים הכי זולים שלהם!!!

ודבר שני לגבי הסט האחורי אתה אמור ובקושי לשמוע אותו

תכוון מהמכשיר יותר לקדימה.

פורסם

אני ינסה להגיב לכולם ותודה על ההיענות.

1.אין לי FADER בגלל שיש לי רק 2 יציאות RCA ואחת הולכת לסאב ואחת לארבעת הרמקולים אז הכיוון נעשה רק דרך המכשיר

2.זה שקניתי את השם פשוט יש לי נסיון עם הסט הזה כמו שצינתי קודם והרבה המליצו עליו

3.הבעיה היא לא רק בקומפוננט היא בשמיעה הכללית!!! זה לא שאני לא מגיע לכיוון מדוייק אני לא מגיע לכיוון בכלל!!!

פורסם

אתה אומר שהבעיה היא ברמקולים מאחורה כן?!

תנסה להפוך את החיבורים של רמקול אחד מאחורה ותיראה אם זה עוזר, רק אחד!!!

פורסם

BOOM ??? כמה שטויות במשפט אחד.

דבר שני לפי מה שהבנתי מהנתונים הנ"ל, יש גם מצב שההספק של הרמקולים לא מגיע להספק ולעוצמה שהסאבים שלך נותנים ולכן יש מצב שהבאס גובר על הצלילים בעוצמתו וכמובן איכות השמע נפגעת בצורה רצינית מכך.

זאת אופציה אפשרית מאחר שסה"כ הסאבים מקבלים הספק מלא מהמגבר והם מנוצלים עד הסוף, השאלה היא עד כמה פתחת את המגבר שלך ועד כמה הוא מנוצל עליהם עד הסוף.

יכול להיות שזאת הבעיה !?

פורסם

זה מה שעוד יותר מבאס שבגלל העוצמה החלשה אני גם מוריד את הסאבים בהתאם!

קומפוננט נוסף מאחורה במקום הפיוניר לא ישפר את המצב?

פורסם

באקוסטיקה, תבין אתה שומע מוזיקה לא בתוך "קופסא" כמו רכב פרטי, אלא בתוך "חלל" ועוד חלל ארוך מאוד......לדעתי אתה צריך או רמקולים עוצמתיים יותר שיחפו על החלל.....או לבנות במה שתכוון אותם אליך (מה שאמרת ש"לא בא בחשבון")....

פורסם

לדעתי אם אין לך בעיה להשקיע עוד כסף - לך על קומפוננט יותר דורשני מקדימה - משהו בסגנון המורל דוטק או אפילו הייבריד - תגשר אליו מגבר אחד (רק לקומפוננט)...

יענו את ה-301X - אם הוא באמת מספק 150x2 בברידג' - תגשר אותו למורל הייבריד נגיד וזה כבר יתן לך עוצמה שתמלא את הטראנו כמו שצריך (סביר להניח).

ואז תן לסאב את מלוא העוצמה שלו עם המגבר שכבר מחובר אליו.

אם זה לא מספיק- תוכל רק להחליף את ההד יוניט לאחד בעל יותר יציאות RCA ואז לחבר גם את הפיונירים להד יוניט או אפילו למגבר נוסף... (או לפצל יציאת RCA אחת לשתיים... אבל פה אני מעדיף לשתוק)

מה לעשות - בשביל איכות משלמים :roll:

• תוכן חדש...