Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אם אין לך בעיה להשקיע עוד כסף - לך על קומפוננט יותר דורשני מקדימה - משהו בסגנון המורל דוטק או אפילו הייבריד - תגשר אליו מגבר אחד (רק לקומפוננט)...

1.כמה עולים המורל האלו שציינת,שני הדגמים ואם יש לך מקום עם פרטים עליהם?

2.לא עדיף להעביר את הסרווין ווגה אחורה,לחבר להד יוניט ובמקומם לשים מקדימה את הסט שציינת?

פורסם

http://www.morel.co.il

הם מיוצרים בארץ...

ההייבריד עלו לפני שנה 1800 שקל... והדוטק 1100 אם אני לא טועה - וכוללים אחריות לשנה. אני רואה שמורל הוציאו לשוק מוצרים חדשים אז המחיר כנראה יהיה יותר גבוה קצת...

אבל מומלץ לבדוק!

תתקשר לחנות המפעל ותברר כמה הם עולים.

לדעתי אם חסרה לך עוצמה גם אחרי ההייבריד- שים מאחורה את הרמקולים היותר חזקים מבין השניים (הקומפוננט של סרווין וגה או הפיונירים).

פורסם

אנשים תחשבו טוב לפני שאתם עונים ותקראו את מה שרשמתם לפני שאתם שולחים, לפעמים אתם סתם מדברים שטויות (או לפחות זה מה שמבינים).

יש כמה סיבות שהסאונד יכול להיות גרוע (או לפחות לא מספק): קוטביות של הרמקולים, נפח של תיבת התהודה(במיוחד אם זה מותקן בג'יפ בדופן), כיוונים של המערכת, ויש עוד אלף סיבות אבל כדי לפתור את הבעייה אתה צריך לפרט מה בדיוק חסר לך בסאונד???

ואל תקפוץ להחליף ציוד ע"ס מה שאומרים לך בפורום, כולם רוצים שיהיה לך סאונד מצויין+ בלי לדעת מה יש לך ברכב ובלי לראות את המגבלות,אם הבעייה היא נובעת מההתקנה או מקוטביות אתה יכול לשים איזה קומפוננט שאתה רוצה והסאונד יהיה אותו הדבר.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

תראה- הבן אדם אמר שאין לו בעיה עם כיוונונים - סבבה.

הוא גם אמר שהוא מנמיך את הסאבים כדיי שלא ישתלטו על הסאונד של הקומפוננט.

והוא גם אמר שהקומפוננט צורם - ידוע על סרווין וגה.

והוא גם אמר ניסן טראנו ארוכה.

והוא גם אמר שהוא מרוצה מאותו קומפוננט בהונדה סיוויק (משפחתית רגילה).

והוא גם אמר שהפיוניר לא מורגשים.

xavix: נראה לך שיש סיכוי שתהיה שבע רצון מהרכיבים הקיימים?

אישית נראה לי שהם מספיקים בשביל הטראנו - אם גם הקומפוננט מוגבר וגם הפיונירים בדלתות מוגברים - צריכה להיות עוצמה דיי חזקה.

אם אתה יכול- תגיע למפגש בשבת ושם יוכלו אולי לעזור לך או לכוון אותך מה הבעיה או שתאשר באמת שאין פאזות הפוכות (למרות שאני לא רואה בזה בעיה שקשורה לווליום - אלא רק לאיכות) וההתקנה טובה או לפחות סבירה והכל מחובר בסדר ואז אני אוכל להגיד לך שאם תחליף לקומפוננט יותר חזק יש סיכוי טוב לשיפור המצב.

כמובן שאתה לא אמור להחליף קומפוננט בגלל מילה שאני או מישהו אחר אמר בפורום כאן מבלי לנסות אפשרויות קיימות ללא הוצאה (מיותרת אולי) נוספת.

בקיצור- אם תבוא בשבת יוכלו לכוון אותך יותר טוב מכאן.

בהצלחה!

פורסם

אישית הייתי מעדיף את ה FNQ מאשר את ההיבריד בסכום הנ"ל.. 100 וואט של רוקפורד לא באים סתם :)

בכל אופן , ככה או ככה, ההשקעה כמובן תיהיה כרוכה במגבר חזק יותר.

הייתי ממליץ על 501X שיספק את הדרישות מעל ומעבר.

לבצע החלפה ממי שקנית אני מאמין שלא תיהיה בעיה, ואם כן, תפנה אלי בפרטי אני יעזור לך בנדון.

בנוסף , אני אישית אף פעם לא אהבתי פיוניר , אבל זה אני, אני כל היום וכל הלילה חושב רוקפורד, נדבקתי, אני אוהב את הצלילים מהרמקולים\סאבים\מגברים שלהם.

אבל זה כל אחד וטעמו וכמובן הכיס. אם אתה תראה את המפרט של המערכת שלי אתה תבין על מה אני מדבר (ראה הודעה אחרונה על ידי שמופרסמת בלוח הנ"ל).

בכל אופן , ה 300 וואט למיטב ידעתי וגם מניסיון לא הכי מוצלח של פיוניר, הן איכות והן עוצמה. בד"כ בג'יפ אני יודע שיש אקוסטיקה ממש טובה , ושמעתי לא פעם בג'יפים מערכות איכות וראיתי איזה הבדלים יש.

יש המון פתרונות במקום להחליף רמקולים שהם איטום הדלתות בדינמיט שזה עוזר מאוד לאיכות+ עוצמה אשר גוברים בהתאם.

כיוון כמובן, יש אפשרות ללכת למתקין , אבל לפי מה שהבנתי בעיית כיוון לא קיימת ואתה פשוט לא מרוצה מהעוצמה + איכות.

כיוון דורש ע"י מתקין אשר מבין ולא חפר ( 90% מהמדינה). יש לבדוק טוב טוב, אני אישית בזמנו עשיתי כיוון אצל אוטופרט עם מחשב :).

איטום דלתות להפחתת רעדים איטום אשר יוצר מצב של שמע איכותי וחזק יותר ( ניצול גבוהה יותר של הרמקולים).

דבר שלישי , אם עדיין אתה לא מרוצה, החלפת רכיבים ליותר חזקים \ איכותיים.

הסאבים אני משער שיספיקו, אני אישית הייתי הולך על רופורד FNX 70 וואט שלהם או הסדרה החדשה שאני לא יודע את שם הדגם כרגע.

אבל בהתאם יש לבצע התאמה במגבר יותר חזק.

ו 6X9 שאני ממש לא אוהב, עדיין הייתי הולך על רוקפורד מסוג כל שהוא.... אבל זה אני מאהבה שלי לסאונד שלהם.

אם אתה רוצה מקום טוב לקנות תפנה אלי בפרטי (מחירים טובים שקשה היום להשיג בשוק).

ככה או ככה, תבצע את השיקול הוספת רכיבים כרוכה בעוד כסף, ולא קטן.

רוקפורד 70\140 סט קומפוננט שלהם עולה באיזור ה 1000 ש"ח פלוס מינוס .

מגבר 501X אפשרי להשגה ב 1700 ש"ח בערך... החלפה אפשרית בנוסף לתשלום של 500 ש"ח פלוס מינוס אני ממש לא בטוח.

ואחרי שני התוספות הנ"ל אפשרי להעביר את הקומפוננט של סרווין וגה אחורה ואת ה 6X9 למגש (אם אפשרי ואתה רוצה). ואז יווצר בלאגאן שלם של איכויות שונות אבל עוצמה תיהיה לך זה בטוח.

בכל אופן, תפנה אלי בפרטי אם אתה רוצה מידע על איזור רכישה זול וטוב.

ועוד פרטים.

פורסם

לJOKER , שמתי לב שאתה מאוד אוהב את המוצרים של חברת רוקפורד וזה מאוד לגיטימי אבל עם כל הכבוד רוקפורד היא סה"כ חברה עם מוצרים טובים אבל לא מוצרים מיוחדים.

לגבי רמקולים מוראל נחשבים לטובים יותר מרוקפורד ( חוץ מסאבים כמובן)

פורסם

ל ג'וקר

וואלה אם אתה חושב שזה שטיות זה זכותך.

בטח יש לך אוזן שאוהבת לשמוע צליל לא צורם.

כי כל סידרת ה HED של סרוין וגה ממש גרועה!!![

אולי חות מהסאבים הרמקול 6X9 שלהם ממש ממש גרוע

היה לי אותו ופשוט גרוע.

וגם הקומפוננט.

ושמעתי גם את הסאב הזה של רוק]ורד

זווועה !!!!!!!!!!!!!!

• תוכן חדש...