Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 1.6 או 2.0?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל לפי מה שאתה אומר, בעקיפות בכבישים בין עירוניים עם מנוע בנזין, אני אצטרך להגיע לסל"ד גבוה כדי לעקוף, זאת אומרת לחיצה על כל הדוושה? או להוסיף "טיפה" גז ולא פול גז?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם מנוע בנזין, צריך לתת הרבה גז. תחשוב, כשאתה משייט ב-100 קמ"ש ורוצה לעקוף, אתה נותן הרבה גז ומגיע למהירות הרצוייה בסל"ד גבוה. מנוע דיזל, לוחצים בעדינות על הדוושה כי הכוח (=המומנט) הוא זמין ונמצא בטווח סל"ד הנמוך בו אתה משייט.

אני ממליץ לעשות סיבוב על כל כלי שמעניין אותך. יש קטעים ברח' דרך חברון סמוכים למגרש אוטודיל בהם ניתן לבחון את צורת ההאצה הנ"ל.

פורסם

היי.

שאני רואה את המודעה אני ניזכר שחפרתי פה עם השאלות האלה :-P.

כיום אני יכול להגיד לך שאם אתה מחפש כוח וכל היום ללחוץ אז תיקח את ה2 ליטר,

אבל אם זה רכב למשפחה רגיל אז אני ההיתי מעדיף את ה1.6 (לי יש 1.6 ידני ג'נריישן ושבוע שעבר לקחתי 2.0 אוטומט כי פשואט יש רכבים לא מטופלים וחלשים).

תראה אני לא יודע מה אתה מחפש בידיוק כי אפשר לדבר על זה עד מחר, אבל בכללי אתה מחפש כוח ומהירות קח את ה2.0 אבל אם אתה מחפש רכב רגיל שמספק את הסחורה (ולא משנה מה אומרים אני אומר מניסיון) אז תיקח 1.6 .

אתה מחפש ידני?

פורסם
עם מנוע בנזין, צריך לתת הרבה גז. תחשוב, כשאתה משייט ב-100 קמ"ש ורוצה לעקוף, אתה נותן הרבה גז ומגיע למהירות הרצוייה בסל"ד גבוה. מנוע דיזל, לוחצים בעדינות על הדוושה כי הכוח (=המומנט) הוא זמין ונמצא בטווח סל"ד הנמוך בו אתה משייט.

אני ממליץ לעשות סיבוב על כל כלי שמעניין אותך. יש קטעים ברח' דרך חברון סמוכים למגרש אוטודיל בהם ניתן לבחון את צורת ההאצה הנ"ל.

ממה שידוע לי בהאצות ביניים מנועי בנזין מאיצים יותר מהר. יותר מומנט זמין במהירויות גבוהות יותר.

פורסם

לא התייחסתי מבחינה כמותית לזמן הדרוש להאצה מסויימת. יש פשוט הבדל בצורת ההאצה ובסל"ד בו מתבצע ההאצה בין מנוע טורבו-דיזל לבנזין.

פורסם

אני יודע שמנוע הדיזל הוא לא העניין כאן אך אני יכול לתמוך במה שנאמר מעלי,זה עתה חזרתי מחו"ל שם שכרתי גולף "פלוס" טורבו דיזל ידנית. הרכב היה עמוס כל הזמן ב-4 נוסעים בוגרים ולפעמים גם ציוד נוסף,הנסיעה ברובה בינעירונית אך לאו דווקא באוטוסטרדות וכללה לא מעט עליות, הצריכה ההמומצעת כ-18 ק"מ לליטר בתנאים אלו. המנוע שקט יחסית,גמיש למדי וחזק למדי אך לא מדובר באיזו "חיית פרא מתפרצת" עתירת מומנט והספקים כפי שלפעמים נוטים לתאר מנועים אלו.

ראיתי גם לנכון לציין שהנסיעה היתה נוחה מאד והרכב התנהג למופת על כבישי אוסטריה הרטובים/קפואים/מושלגים .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...