Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EBAY - משלוח פריט לכתובת בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן להזמין פריט מ EBAY, ורוצה לשלוח אותו לכתובת של קרוב משפחה בחו"ל.

מישהו יודע כיצד ניתן לעשות זאת? חשבון ה paypal שלי מקושר לכתובת שלי בארץ, ומהיכרותי איתם זאת הכתובת היחידה אליה ניתן לשלוח.

בברכה,

משה.

מגאן 265

פורסם

EBAY זה אתר שאנשים שולחים מוצרים לא דרך האתר.

כל אחד עושה מה שבא לו.אין חוק.

תשאל את מי שאתה רוצה להזמין ממנו.

תראה אם הם רוצים למכור לישראלים במצב של עכשיו

אייל

פורסם

אפשר להוסיף עוד כתובות ב paypal. הבעיה שתמיד מתחת הוא כותב "israel". כך שתצטרך להסביר למוכר שהכתובת שלך היא אמריקאית ושיתעלם מה - israel בסוף.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כמו-כן, לפני האישור הסופי של התשלום ב PAYPAL יש אפשרות להוסיף למוכר הודעה. שם ניתן לכתוב לו בקשה למשלוח לכתובת אחרת.

כמובן שהדבר החשוב ביותר הוא לעשות את כל הבירורים לפני ה BIDDING כדי לבדוק שהוא מסכים לשלוח למקום החלופי ומהיא עלות המשלוח.

אני גם ממליץ לשלוח לו את השאלות רק באמצעות מערכת ההתכתבות של E-BAY, ככה יש לך הוכחות רישמיות במקרה של בעיות עתידיות.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

...ומומלץ לברר את הסוגיה לפני הדקה ה-90 של המכרז.

יש לא מעט מכרזים שהוגבלו כך שרק משתמשים ממדינות מסוימות יוכלו להשתתף בהם.

דניאל

MCS 2008

פורסם

אם המוכר ציין שהוא שולח ל- confirmed address בלבד, רוב הסיכויים שלא ישלח לכתובת אחרת אלא אם תפנה אליו והוא ישנה את החלטתו (בדר"כ עפ"י הסטורית הפידבקים שלך).

אם לא מצויין ship to confirmed address only אז אין שום בעיה.

בכל מקרה, אם יש ספק - לפנות למוכר לפני ה-bid. זה גם יתן לך מושג עד כמה המוכר קומוניקטיבי.

• תוכן חדש...