Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, עדיף שלא להתנפל על הרשת כעת (למרות שקצבי הגלישה שאני מקבל כרגע מביישים אינטרנט קווי, אבל עד שהרשת לא תועמס, קשה לחזות כיצד בדיוק תתנהג).

לגבי לקוחות קיימים ב-CDMA, לא הייתי דואג, הרשת האנלוגית עדיין פעילה (כאשר המעבר ל-CDMA נעשה לפני בערך 10 שנים)

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אף אחד גם לא יתן לכם להתנפל על הרשת החדשה, בערך ב15.1 ישנה השקה ראשונה של הרשת החדשה ללקוחות ה VIP וגם זה רק ב 4 מרכזי שירות עיקריים ועם הקצאות מוגבלות . שאר הלקוחות יאלצו להמתין עוד קצת מכיוון שבתקופה הנ"ל יריצו את הרשת עם מספר מצומצם של מכשירים ויבצעו פינישים אחרונים, לגבי הכיסוי אכן ישנו כיסוי מלא בכל הארץ למעט מקומות ממש נידחים ששם אין קליטה גם לשאר .זה מניסיון של עובדי חברה שכבר קיבלו מכשירים אלו.

בחינם לא ישדרגו אלה אם אתם לקוחות VIP וגם אז לא בטוח, כן יהיו מבצעים טובים כי המגמה תהיה כן להעביר את רוב הלקוחות לרשת החדשה עם הזמן כמובן .

גם ה CDMA תמשיך לפעול עוד הרבה זמן מכיוון שמכשירי רכב הקיימים היום לא תומכים UMTS ולכן פלאפון תמשיך למכור את ה TELIT GPS שנמכר היום, כמו כן גם הציבור הדתי שמנוי עם מכישירם כשרים לא יזכה להנות בינתיים מהרשת מכיוון שאין מכשירים כשרים שתומכים UMTS ומכשירים רגילים אסור לחבר לקוים בקומה הכשרה (זה בגלל מגבלה של הרבנים).

לגבי האנלוגית אני לא בטוח שהיא פעילה כבר וכרגע מנתקים את הקווים הנותרים שהיו רדומים אך עבדו בשיטה זו.

פורסם

הסיבה היחידה שאנו רוצים לעבור לSIM היא שלחלקנו יש כבר פלאפונים של נוקיה וכ'ו שניתן לשים בהם כרטיס.

חלק אולי ירצו לשדרג,וניתן להביא גם פלאפונים מחו"ל :).

נזמין נציג שרות לחברה ונראה מה הלאה.

תודה,בן.

Got To love It

פורסם
אף אחד גם לא יתן לכם להתנפל על הרשת החדשה, בערך ב15.1 ישנה השקה ראשונה של הרשת החדשה ללקוחות ה VIP וגם זה רק ב 4 מרכזי שירות עיקריים ועם הקצאות מוגבלות .

שטויות - הרשת פתוחה לכל לקוח קיים (לא לחדשים עדיין) - ויש אפשרות לבקש סים כארד בכל מפ"א (מרכז שירות) בארץ

פורסם

אם יש לי נוקיה סים פרי ומכשיר של פלאפון ענתיקה, הם יתנו לי סים חינם עם המספר שיש על המכשיר ענתיקה כדי שאני אוכל להשתמש במספר הזה עם הנוקיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נכון לעכשיו, פלאפון לא מנפיקה כרטיסי סים עצמאיים. רק ברכישת מכשיר לרשת החדשה דרכה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לקוחות קיימים? ברשת פלאפון או ברשתות האחרות?

לקוח פלאפון שרוצה לשדרג לרשת החדשה - יכול ומוזמן בתנאי והוא קונה את המכשיר מפלאפון.

לקוח מאורנג'/סלקום שרוצה לעבור לרשת החדשה בפלאפון - עדיין לא יכול.

פורסם

הרשת האנלוגית זה מה שהיה לפני הCDMA, משמע לפני כ10 שנים.

כשזה היה הלוגו של פלאפון -

logo1.jpg

פורסם

ומה יכולים לעשות פלאפון בשביל איזה בחור עם 6280 מסריח,והתחייבות לעוד שנה וחצי בסלכלום?

ברגע שהוא יצטרף יישלם לשתי החברות? או שפלאפון יכולה לספוג התחייבות של מתחרה?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נכון להיום, היא לא יכול לעשות כלום.

תחכה לסוףפברואר-תחילת מרץ.

אז הרשת אמורה להפתח לכוווווווווווווולם, ותבדוק איזה מבצעים יציעו הנציגים.

• תוכן חדש...