Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לפי כל הפרסומים פלאפון בקרוב מאוד עוברת לרשת החדשה,אני יודע שהרבה מהנציגים קיבלו נוקיה.

אנו נמצאים במסלול עיסקי עם כ11-13 פלאפונים(לא זוכר בדיוק כמה) וכולם מאוכזבים מהפלאפון שלהם.

האם עקב הוספת נוקיה לחברה ומעבר לכרטיסי SIM יהיה ניתן לשדרג את הפלאפונים ללא תוספת תשלום או שמה אני חולם בהקיץ?!

בתודה,בן.

Got To love It

פורסם

אני מניח שזה תלוי בעיקר בכושר המיקוח שלך מולם. אם קיבלת מכשיר לא מזמן, נראה לי שפלאפון לא ישמחו לממן את המכשיר שלך שוב.

בכל מקרה- נראה לי שיהיה שווה להפעיל מעט לחץ פיזי מתון.

פורסם

בתור לקוח עיסקי עם 10 פלאפונים טלפון אחד לשירות לקוחות עיסקיים אמור לסגור את זה.

אם לא איום לעבור למתחרים ובטוח תקבל שירות.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אני הייתי קודם כל בודק מה הכיסוי של הרשת החדשה שלהם.

למיטב הבנתי מדובר ברשת מסוג UMTS (כלומר כמו הדור השלישי של סלקום ואורנג'), והמשמעות היא שמכשירים שיעבדו ברשת זו יעבדו רק בה, כלומר יהיו מוגבלים לאיזורים שמכוסים ע"י התאים של הרשת החדשה.

אני לא חושב שפלאפון פרסו כבר בכל הארץ את הרשת הזו, זה טעון בדיקה לפני שמחליפים מכשירים לכל העסק... יהיה פאדיחה אם המכשירים יקלטו רק בגוש דן ירושלים וחיפה :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש קליטה יפה כמעט בכל הארץ. אפילו במקומות שלאורנג'/סלקום אין קליטה בהם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גם אם הוא לקוח ששידרג לאחרונה , אני יודע מקרוב משפחה שגם יש לו חשבון עסקי שם שכשהוא עבר אליהם וחתם איתם על החוזה הבטיחו לו שברגע שהם עוברים לכרטיסי SIM הוא יכול לשדרג למכשיר חדש בעלות של המכשיר שיש לו כיום.

לדוגמא אם הוא משלם 50 שקל בחודש על המכשיר אז הוא יכול לעבור ללא התחייבות נוספות או כל דבר אחר למכשיר SIM שהעלות שלו היא 50 שקל לחודש .

הוא עבר אליהם לפני כ-3 חודשים.

פורסם

לפלאפון יש אינטרס לגרום לאנשים לעבור לרשת החדש מכמה סיבות.

2 עיקריות:

1) ככל שיעברו יותר מהר לרשת החדשה, עלויות התחזוקה של הרשת הישנה ירדו.

2) לקוחות עם מכשירים מהרשת החדשה יכולים לטוס איתם לחו"ל מבלי להחליף מכשיר. מקור הכנסה ע-צ-ו-ם בשביל פלאפון.

פורסם

לא יודע מה יקרה כשהרשת תושק ומה יהיו נהלי השדרוג, אבל אני הייתי מתחיל להכין את השטח וגורם לפלאפון לדעת ולהבין שאתם לא מרוצים מהמכשירים הנוכחיים. שיהיה תיעוד במערכות שאתם לא מרוצים כבר תקופה ארוכה ושלא יראה כאילו ברגע שהושקה הרשת החדשה, "פתאום" אתם לא מרוצים מהמכשירים הישנים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כפי שדיסקובר כבר אמר, הקליטה מעולה.

גורמים יודעי דבר (:wink:) אומרים כי הכיסוי אף נרחב יותר מאשר זה של רשת ה-CDMA.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אותי מעניין מה יעלה בגורלם של לקוחות שאין להם את האפשרות הכלכלית להחליף מכשיר או שלא מעוניינים לשלם על מכשיר חדש בגלל שפלאפון מאלצים את הלקוחות, פלאפון תסגור להם את הקו כי היא תעבור למערכת החדשה ותסגור את הישנה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המעבר המלא יקח כ 5 שנים, ובזמן הזה הרשת לא תסגר גם אם יהיה לקוח אחד. (ראה לדוגמא את סלקום)

במידה וישארו מס' קטו של לקוחות, יוחלף המכשיר שלהם בחינם.

גילוי נאות: אני עובד פלאפון לשעבר, והרבה מחברי עובדים שם.

פורסם

יאאלה אני לא מחליף מכשיר עד שיתנו לי חינם כי רוצים לסגור את הCDMA :) :)

(כן בטח, לא מחליף אעלק, אני אהיה הראשון בארץ עם נוקיה בפאלפון, כבר 8 שנים אני מחכה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור, מצטער לאכזב, אבל ראשון אתה כבר לא תהיה ;)

פורסם

לא הייתי רץ להחליף כעת:

1. כמוך, לקוחות רבים של פלאפון יבקשו להחליף כעת - יהיה המון לחץ בשירות הלקוחות.

2. הרשת טרם עמדה במבחן עומס רציני. יש לקחת בחשבון שזו רשת חדשה לחלוטין (מלבד ה-HLR, שהוא בסיס נתוני הלקוחות), ותמיד יש כשלי תכנון וביצוע, גם כאשר עוברים 70 פעם על הנתונים התיאורטיים.

לדעתי - להמתין לפחות חודש חודשיים.

• תוכן חדש...