Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנרוף נוזל -עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שאטמתי את הסאנרוף עם סיליקון (מסתבר שזאת לא היתה עבודה טובה) יש נזילה.

אבל הטפטוף לא מגיע מהסאנרוף עצמו אלא מבין הכפורים של האורות שמעל הראש. האורות עובדים, אני לי מושג מה לעשות, אני נוסע מחר נסיעה ארוכה ואין לי זמן לעבור במוסך.

חשבתי אולי להוסיף על האטימה שלי עוד סיליקון (בודדתי את הפתח פחות או יותר) וליבש את הכפתורים עם מייבש שיער.

כדאי להשתמש בסיליקון שקוף או שחור?

עזרה, עצה וכל דבר (חוץ משימחה לאיד) יתקבלו בברכה.

דניאל

פורסם
לאחר שאטמתי את הסאנרוף עם סיליקון (מסתבר שזאת לא היתה עבודה טובה) יש נזילה.

אבל הטפטוף לא מגיע מהסאנרוף עצמו אלא מבין הכפורים של האורות שמעל הראש. האורות עובדים, אני לי מושג מה לעשות, אני נוסע מחר נסיעה ארוכה ואין לי זמן לעבור במוסך.

חשבתי אולי להוסיף על האטימה שלי עוד סיליקון (בודדתי את הפתח פחות או יותר) וליבש את הכפתורים עם מייבש שיער.

כדאי להשתמש בסיליקון שקוף או שחור?

עזרה, עצה וכל דבר (חוץ משימחה לאיד) יתקבלו בברכה.

דניאל

נזילה מתאורת הנהג...

כנראה שהנזילה היא לא מהגג אלא מהאנטנה...

מה שאתה צריך לעשות זה לפתוח את כל ה"בית" של התאורה...

כל העסק שם מתפרק בצורה די נוחה (בעזרת מברג עם ראש שטוח) ואז יש לך גישה לכל האזור ותוכל לראות האם הנזילה היא מהאנטנה או שהיא מגיעה מאזור הגג...

:-)

פורסם
ואם נוצר קצר, אז זה יקצר רק את החלק הזה או שעוד חלקים יכולים להיפגע?

דניאל

באזור שם שוכנים המתגים של התאורה+המנוע של הסאנרוף... אתה באמת לא רוצה שהוא "יקוצר" :lol:

כמו כן, לאחד מחברי הפורום היקרים שבעברם RSI כסופה כלשהי... נדפקה מערכת החשמל ברכב בגלל שהמנוע של המגב האחורי שחה במים כך שאני אישית מעדיף לא לערבב צרפתיה ומים... חבל עלינו ועל חשבון הבנק שלנו

:-)

פורסם

תבדוק את הצינורות ניקוז של הסאן רוף 99.9 אחוז דינור ניקוז קרוע הוא זה שעושה את הבעיה

מקווה שעזרתי

פורסם

צינורות ניקוז באראסאיי, בדיחה צרפתית. :x

הייתי מציע לך אפשרות של תיקון הסאנרוף, אבל כבר הצלחת להרוס את הגומיות עם הסיליקון

ובטח גם המסילות חטפו קצת

אז אני אצטרף אל העצה לפתוח את כל ה"בית" של התאורה הפנימית שמתפרק בקלות כפי שצויין כאן, ולחפש חורים מאיזור האנטנה ו\או המנוע של הסאנרוף, הייתי ממליץ גם להוציא את המנוע עם מברג כוכב ולהציץ גם שם

עודד.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

הייתי מציע לך אפשרות של תיקון הסאנרוף, אבל כבר הצלחת להרוס את הגומיות עם הסיליקון

ובטח גם המסילות חטפו קצת

אז אני אצטרף אל העצה לפתוח את כל ה"בית" של התאורה הפנימית שמתפרק בקלות כפי שצויין כאן, ולחפש חורים מאיזור האנטנה ו\או המנוע של הסאנרוף, הייתי ממליץ גם להוציא את המנוע עם מברג כוכב ולהציץ גם שם

עודד.

אני מרשה לעצמי להרוס את הסאנרוף כי אין לי צורך בו ואם יום אחד אני ארצה שהוא יעבוד יש לי מסגרת קומפלט חליפית בבית.

אני אנסה לבדוק מה קורה עם האנטנה- נקווה לטוב.

תודה.

דניאל

פורסם

ובטח גם המסילות חטפו קצת

עודד.

מה הבדיחה פה? בכל רכב שיצא לי לראות עד היום עם סאן רוף יש מסילות ניקוז

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ובטח גם המסילות חטפו קצת

עודד.

מה הבדיחה פה? בכל רכב שיצא לי לראות עד היום עם סאן רוף יש מסילות ניקוז

הכוונה היא שהמסילות לא ממש עושות את העבודה שלהן.

דניאל

פורסם

ובטח גם המסילות חטפו קצת

עודד.

אני מרשה לעצמי להרוס את הסאנרוף כי אין לי צורך בו ואם יום אחד אני ארצה שהוא יעבוד יש לי מסגרת קומפלט חליפית בבית.

תודה.

דניאל

יש לך מסגרת קומפלט אז תחליף.

לגבי אטם יש לי אטם כזה (650ש"ח+מע"מ בקרסו) משומש ,אם תהיה מעוניין פנה אלי בפרטי.

פורסם

ובטח גם המסילות חטפו קצת

עודד.

תודה.

דניאל

יש לך מסגרת קומפלט אז תחליף.

לגבי אטם יש לי אטם כזה (650ש"ח+מע"מ בקרסו) משומש ,אם תהיה מעוניין פנה אלי בפרטי.

תודה, אבל לא תודה.

מספיקה לי הזכויכת הזאת מעל הראש ואין לי שום צורך או רצון שהיא תיפתח.

דניאל

• תוכן חדש...