Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורדובה 2002 SDI, לקנות? (דחוף)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כבר שלושה חודשים רכב דיזל בתקציב באזור החמישים אלף ש"ח. אחרי תלאות רבות, רכבים ש-"ברחו" לי בדקה ה-90, סוחרים למינהם ושאר ירקות, מצאתי סיאט קורדובה 2002 SDI עם 57,000 ק"מ ביריד של חברת ההשכרה אוויס. הרכב שימש חברת הייטק בשנתיים האחרונות, ועוד חודשיים מסתיימת אחריות היצרן. בדו"ח בקומפיוטסט נתגלו תקלות שוליות, שכמובן יתוקנו לפני הרכישה. בנוסף לכך הם מתחייבים, שכל תקלה בכל המכלולים, שתתגלה בשלושת השבועות הראשונים תתוקן על חשבונם, ובנוסף הם נותנים אחריות לשנה או עשרת אלפים אלף ק"מ למנוע ולגיר. המחירון שלה הוא 65,000 ש"ח ובשקלול הקילומטרז' והעובדה שהרכב מהשכרה, המחירון באינטרנט נתן 61,710 ש"ח (המממם, מישהו משמן את לוי יצחק?). אחרי מקח והורדות קטנות הגענו להסכמה על 54,000 ש"ח, ושובר שטיפול שישים האלף הקרוב יהיה על חשבונם.

האם זו מציאה או לרדת מהעניין?

פורסם
אני מחפש כבר שלושה חודשים רכב דיזל בתקציב באזור החמישים אלף ש"ח. אחרי תלאות רבות, רכבים ש-"ברחו" לי בדקה ה-90, סוחרים למינהם ושאר ירקות, מצאתי סיאט קורדובה 2002 SDI עם 57,000 ק"מ ביריד של חברת ההשכרה אוויס. הרכב שימש חברת הייטק בשנתיים האחרונות, ועוד חודשיים מסתיימת אחריות היצרן. בדו"ח בקומפיוטסט נתגלו תקלות שוליות, שכמובן יתוקנו לפני הרכישה. בנוסף לכך הם מתחייבים, שכל תקלה בכל המכלולים, שתתגלה בשלושת השבועות הראשונים תתוקן על חשבונם, ובנוסף הם נותנים אחריות לשנה או עשרת אלפים אלף ק"מ למנוע ולגיר. המחירון שלה הוא 65,000 ש"ח ובשקלול הקילומטרז' והעובדה שהרכב מהשכרה, המחירון באינטרנט נתן 61,710 ש"ח (המממם, מישהו משמן את לוי יצחק?). אחרי מקח והורדות קטנות הגענו להסכמה על 54,000 ש"ח, ושובר שטיפול שישים האלף הקרוב יהיה על חשבונם.

האם זו מציאה או לרדת מהעניין?

האם הבדיקה הוזמנה על ידך או על ידם :?:

אם הבדיקה היא שלהם לך לדבר עם הבוחן במכון לפני שתחליט סופית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב היום הלך לצ'מפיון לעשות את התיקונים, שהם התחייבו להם, וגם טיפול שישים אלף שסיכמתי שיהיה על חשבונם. בלי להודיע לאוויס, הלכתי גם אני למוסך כדי לבדוק מה אומרים המומחים, והם מצאו והחליפו משהו שלא דווח (זרוע ימנית שגרמה לחופש), ותיקנו את מה שסיכמתי עם אוויס. חוות הדעת בשורה התחתונה של המוסכניק היא שהרכב תקין לחלוטין.

שלוש שאלות לי אליכם:

א. לקחת לבדיקה בכל זאת?

ב. שווה קניה?

ג. המחיר טוב?

פורסם

לפי דעתי האישית:

1. כן, קח לבדיקה !

2. נראה לי ששווה קניה, הרי זה מה שאתה מחפש.

3. לא יותר מזה בטוח, אם תצליח להוריד יותר אז מה טוב...

מה גם שאולי תוכל להוריד על דברים שיתגלו בבדיקה (שאתה תעשה).

עוד שאלה: היא סיגנו או סטלה ?

פורסם
לפי דעתי האישית:

1. כן, קח לבדיקה !

2. נראה לי ששווה קניה, הרי זה מה שאתה מחפש.

3. לא יותר מזה בטוח, אם תצליח להוריד יותר אז מה טוב...

מה גם שאולי תוכל להוריד על דברים שיתגלו בבדיקה (שאתה תעשה).

עוד שאלה: היא סיגנו או סטלה ?

הדגם הוא סטלה. הסיגנו עולה 3 אחוזים יותר, כלומר עוד 2000 ש"ח (אבל בכל מקרה דגם הסיגנו אינו ברשותם).

לגבי ההערה שלך בסעיף 3, המחיר נראה לך גבוה מידי?

• תוכן חדש...