Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית Dodge Challenger SRT8

Dar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז כנראה, לפי דעתך, גם אני לא יודע לנהוג. מכיוון שאני תמיד יורד בחניון לקומה הכי תחתונה ומוצא את הפינה הכי נידחת כדי לתפוס 2 חניות (ומתפלל שיהיו בין 2 עמודים) רק בגלל שאנשים במדינה הזו חונים כאילו אין מחר.

מסתבר שגם הרבה מזל אין לי כי חודש שעבר קיבלתי עונש של 1500 ש"ח לשלם על תיקון מכה שקיבלתי מטנדר עם טמבון מתכת ששרט לי את כל הכנף האחורית (וכמובן, לא השאיר פרטים).

אני באמת לא יודעה לנהוג - ובגלל כך אני כל פעם מחפש מקום מרווך רחוק מאחרים - אפילו עם זה 5 דקות הליכה - כדי לחנות מבלי לשפשף את האותו המזכן שלי - במיוחד כשיש מקום ל1.5 רכבים בחנייה ליד אחד ששם רכבו בעמצה... אבל זה לא תמיד עוזר... קבר פעמיים צבעתי את השפשופים כשהצבע ממש ירד. :-(

[under construction]

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אני לא טועה הצ'אלנגר הזאת שייכת לתושב אשדוד בעל תחנת דלק בעיר.

:-D

הנה תמונה שלה שצילמתי.

כנראה זאת לא סתם סטיגמה.כדי להחזיק רכב אמריקאי צריך תחנת דלק פרטית :lol:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

מישהו אמר דלקן חינם? :wink:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לקחת לי את המילים מהפה, הוא בטח ישר מבאס את כל אלה שאומרים לו: "בטח צריך תחנת דלק מתחת לבית עם רכב כזה".

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לא פחות ממדהימה! :shock:

CASPER - :lol: :lol: :lol:

בהחלט רכב מדהים.

מצאתי עוד תמונה ישנה של הצ'אלנגר בתחנת הדלק גל הראשונים בחניה השמורה של בעל התחנה.

143.jpg

פורסם

מעניין שהוא אף פעם לא חונה נורמאלי ואין לו שריטה אחת על הדלת.

אבא שלי רכש רכב חדש השנה וכבר כמה אנשים הספיקו להשאיר חותם של הדלתות שלהם.

וגם אני צבעתי את האוטו לא מזמן ושרטו לי אותו.

כנראה משתלם לגור בדרום.

S2000

פורסם

אין לו מושג בחניות אההה

מדדתי עם סרגל והוא יוצא מהקו ב20 ס"מ בממוצע! פשוט ביזיון , כל כך הרבה כסף אבל לא יודע להחנות

:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...