Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית Dodge Challenger SRT8

Dar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסדר אני מבין

אבל השירשור גלש מתישהו לעניין של הכוח של האמריקאיות וכמות המטורפת של הסוסים

אז רק הזכרתי שגם עם ה500 כוח האלה באות איביזות ונותנות להם בראש

פורסם
אני מזמן כבר לא תופס מהמספרים של האמרקאיות 400-500 כוח סוס בלה בלה

הספיק לי לראות כאלה מקבלות בראש מאימפרזות ואיביזות

איזה שטיות אתה מדבר, כ"ס זה לא המרכיב העיקרי בתאוצה, עם כל הכבוד לעיצוב (המדהים יש לציין) של הדודג' היא כניראה לא בדיוק אוירודינמית ויש לה מקדם גרר גבוהה = פגיעה בביצועים.

כמובן משקל (והודודג' שוקלת הרבה בעיקר עם המנוע הענקי מקדימה לעומת אימפרזה עם ממנוע 2.0 ליטר , תיבת הילוכים (רובן אוטומטיות לעומת אימפרזות ידניות) , יחסי העברה בתיבה , זמינות כוח של המנוע , הנעה (קידמית , אחורית , כפולה) לכל אחת יתרונות וחסרונות כמובן אפילו גודל גאנ'ט וכמובן צמיג משפיעים לא מעט.

בקיצור יש המון משתנים במשוואה הזאת , לפי כוח סוס בלבד מאוד קשה לדעת , הדרך היחידה שלך לדעת אם באמת יש לאמריקאיות האלו את הכוח שהן מצהירות זה בדיקה בדיינו ועד שתבדוק את זה עדיף שלא תפלוט סתם שטיות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום נצפתה ברמה"ש דודג' צ'ארג'ר SRT8 שחורה ממש כמו זאת למטה.

אי אפשר היה להתעלם מכיתוב ה-HEMI במקומו של האיתות הימני!

pic-55291.jpeg

אני לא חובב אמרקיאיות מושבע אבל הרכב הזה, אפילו שהוא חונה לו בצד הדרך, נראה פשוט מרשים!

פורסם

בקשר לחנייה , כיוון שאבא שלי היה חוטף התקף לחץ דם כל פעם שהייתי יוצא מהבית עם האוטו שלו

אז כבר פתחתי ממש רגישות יתר לאיך לחנות כדי שלא יסרטו את האוטו , כולל כל השטיקים של חניה וחצי כדי שלא ישרטו את הדלתות וכו

ואני לא מדבר על מכוניות קטנות , אני מדבר ב9 שנים האחרונות על וולוו 940GLE ו S60 וגולת הכותרת - סירת Buick Lucerne

אין ספק שיותר ממה שאני רציתי לקנות לעצמי רכב גם אבא שלי רצה שאני יקנה...

אגב אני לוקח את המנהג הזה אפילו ל206 שלי, כיוון שאין לה אפילו שריטה אחת.

כל בוקר אני מקיף אותה לראות שהכל עדיין בלי נזק :shock:

פורסם

הגיון יפה..

לחנות בקומה הכי הכי נידחת... ריקה כמעט לגמרי ממכוניות... ואז לתפוס שתי חניות כדי שלא יחנו לידך..

הוא, איך נקרא לזה.. מצחיק :-D.

כן, חונים בכביש שירות בדרך-עכו, מול בתי המשפט.:wink:

או בלב המפרץ :-)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

צחוק צחוק אבל עשיתי את זה לפני כמה שנים בחניון קומה 6 בעוד שמקסימום רק קומות 1 ו2 מלאות

חטפתי מדבקה כתומה כזו מנייר על השמשה שלא כלכך רצתה להיפרד ממנה בלי להשאיר הרבה דבק ונייר לבן.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באמת מכונית מרשימה מאוד

מי שמאשדוד (אני מאשדוד) כנראה הבחין שיש כזאת גם באשדוד

מכונית באמת ענקית ומאוד יפה יצא לי לראות אותה פעמיים בכביש ואני יודע איפה הוא גר אבל כל פעם שאני בא לבית שלו לראות אולי האוטו חונה שם היא לא שם חח מבאס :-o

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...