Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחפש XXLS.

ותשמע אותו.

עם תקציב כזה. הייתי אומר לך לחפש את סדרת הW7 שזה 8"/10"/12"/13"

אבל ההתנגדויות שלהם הם או 3 אום. או 0.75 אום. ה8 אינטש דורש רק!! 500W RMS.

אז תחפש W6. ההתנגדויות הם 2 או 4 אום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה לחפש XXXLS אם האודיופיל הוא שכלול של הסאב הזה לתחום הרכב ע"י ג'נסיס?

הייתי גם שוקל סאבים של אאורה סאונד - www.madisound.com

אה וכן - מצטרף להמלצה על הקאפא פרפקט!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק לייתר דיוק האודיופיל של ג'נסיס מבוסס על ה-xls של פירלס ולא על ה-xxls,וכמו כן האודיופיל נבנה ע"י מפרט שונה של ג'נסיס שניתן לפירלס על מנת שיבנו להם סאב על הבסיס והטכנולוגיה של ה-xls אבל עם השינויים של ג'נסיס.

פורסם

ההאבוק יהיה המלצה נהדרת למי שמתעניין בעוצמה באמת בשילוב של SQ עדין ונעים לאוזן.

אבל האודיופיל, לדעתי כמובן, זה אחד הסאבים הטובים ביותר למי שמחפש SQ נטו וממש לא מעניינת אותו עוצמה.

הכל תלוי בשיקולי הטעם האישי של פותח הת'רד ולכן - חשוב לשמוע לפני שרוכשים.

אני אפרופו הייתי רוכש האבוק ברצון רב עם היה לי תקציב לכך אבל אני הרבה יותר טיפוס של אודיופיל לפי מה ששמעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קצת מוזר שיש לך 6000 שקל להוציא על סאב , אבל אתה מגביר אותו עם מגבר כ"כ חלש. בתקציב הזה אתה גם קונה סאב מעולה וגם מונות שיחזיק אותו כמו שצריך.

בתקציב הזה אתה יכול להביא LRX1.1 וIDMAX לפי דעתי שילוב מעולה ויכנס לך גם סאב וגם מגבר בתקציב, ואת המגבר הזה תמכור ותעשה עליו כמה גרושים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שמע הקאפה פרפקט הוא הסאב הכי טוב ששמעתי עד היום , כולל כל האקזוטיים שהציעו פה , הבעיה שהוא קצת חלש .

במקרה שלך הייתי הולך או על W6 או הייי אנרג'י החדש שלא מזמן התקנתי ברכב של אחי שהוא בהחלט טחד הסאבים שניהם בסבביות ה500 600 ב2 אום

פורסם

או W6 או האבוק. עם שאר הסכום הייתי משתדרג למונו ברמה יותר גבוהה.

חוץ מזה, לא ראיתי מה הכיוון של הבן אדם - יותר עוצמה או יותר איכות?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמו שנאמר קודם , אל תשקיע רק בסאב או רק במונו , בשני המקרים התוצאה לא תיהיה מיטבית.

בחר סאב שאוזניך ואיבריך הפנימיים התחברו אליו ותתאים לו מגבר בהתאם לסאב.

אני ממליץ לשמוע סאבים כמו :

האבוק , אודיופיל , IDMAX , W6 . כולם מצוינים , כך אחד בדרך שלו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...