Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ואני עדיין צריך יעוץ. ביום ראשון אני הולך לקבל סיוויק הצ'בק מאתר מסירות ברשל"צ. לאור נסיון רע עם חברת "מאיר" אני מגיע לשם די חשדן. החשדנות שלי התחזקה אחרי קריאת הודעה בפורום הונדה http://www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=242 - בן אדם הזמין מושבים בצבע שחור וקיבל בז'. מה עלי לעשות? האים קיימת אפשרות להזמין מומחה לבדיקת תיקוני הצבע ובדיקת המפרט וציוד נוסף שהותקן?

פורסם

הזמין שחור וקיבל בז' זה פחות בעייתי.

הבעיה היא בפגמים שאתה מגלה רק אח"כ, כמו תיקונים שבוצעו וצבע שמתחיל להתקלף אחרי שבועיים.

ההמלצה היא ללכת לאתר המסירות ולהסתכל על הרכב לאט לאט ובסבלנות, בשמש ובאור, מכל כיוון ופינה אפשרית ולראות שלא רואים משהו חריג.

אם משהו נראה חריג להשוות לרכבים אחרים באתר המסירה.

פורסם

ראיתי שקיימת חובת תיעוד בכל מקרה של נזק (בין אם חלה לגביו חובת דיווח בין אם לאו). קיימת גם חובת מסירת תיעוד, אם לקוח מבקש. האים זה פותר את הבעיה? האים מישהו ניסה לבקש את הכרטיס עבודה של הרכב?

פורסם

קודם כל תתחדש ומקווה שמחר תצלם את האוטו במתחם המסירות ביחד עם כל הרכבים וגם אפשר לבד ולגבי הרכב תהיה קפדן ואם משהו לא יראה לך טוב פשוט תגיד "ושלא ינסו לעבוד עליכם".

יניב

• תוכן חדש...