Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רובר MG VVC , שומע בעיקר את המוזיקה שהאישה רוצה.(דאנס והיפ הופ למיניהם).

כשאני לבד אז רוק קלאסי (U2 ושאר ירקות), ומידי פעם גלגלץ.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

כשאני בגטס, אני אשמע כל דבר שישכיח ממני את העובדה שאני בגטס.

אלקטרוני רגוע (air למשל), המון ישראלי עם פזילה לישנים יותר, דרשות של הרב עובדיה :lol:

באלפא - כנ"ל (אני לא אתפייט על צלילי אגזוז למינהם) רק יותר בשקט (רמקולים 6.3W ביום טוב) .

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נוהג ב306.

שומע בעיקר רוק כבד, רוק קלאסי ורוק ישראלי אבל יש עוד כל מיני סגנונות - תלוי במצב הרוח ובשעה.

חוץ מזה יש רדיו - לפעמים גלגל"צ ובדרך כלל גלי צה"ל.

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
אני נוהגת על סקודה פאביה ושומעת בעיקר מוסיקה אלקטרונית- אלקטרו, טרנסים, טכנו, הארדקור, גם קלאסית גם פופ והמון אייטיז!

אוקיי-איך זה הולך ביחד בדיוק?!:shock:

האוסים,היפ הופ.

כן זה בערך מסכם את מה שאני (מנסה) לשמוע.

מאזדה 3, רדיודיסק מקורי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני נוהג על במוו קבריו שבתמונה בצד ושומע מוזיקה שחורה, דאנסים, הרבה מוזיקה רוסית ובעיקרון הכל חוץ מישראלי, מזרחית וכל הדברים האלה...

פורסם

קליאו ספורט.

דאנס, טראנס, טכנו, אלקטרו, רוק (על כל סוגיו), מטאל (על כל סוגיו), שחורה, ישראלי, בלוז.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שומע כמעט הכל , אבל בעיקר מזרחית ומוסיקה ישראלית (חוץ מרוק כבד).

אבל יש גם נוסטלגיה כמו הופעות של רוג'ר ווטרס , אריק קלפטון וכו' (שהועתקו מ-DVD מקורי שיש ברשותי ובאיכות מאוד גבוהה).

התכוניות רדיו היחידות שכשיוצא לי לנהוג בשעות שלהם אני שומע אותם זה של שי ודרור ודידי הררי.

פורסם

פג'ו 307 2002.

מאזין ליוצרים צרפתיים, לאו פרה, אידית פיאפ...

אבל בדרך כלל למוזיקה רוק ישראלית, מדוקטור כספר ועד אביב גפן.

לפעמים גם ביטלס, ומוזיקה משנות ה 60.

בנסיעות ארוכות, שופן, קלאסית בעיקר.

ואם יש איתי נוסעים, אז הם שומעים את החומרים שלי על הפסנתר, שירי רוק ישראלים שכתבתי והקלטתי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חיפושית 74

כרגע לא שומע כלום , כי הוצאתי את הרדיו ממנה ( הלבשתי על הפלוס של הרדיו שקע מצת וזה עשה בעיות) , בגדול שומע רוק ישן , פרוגרסיב רוק , קצת ראגיי , וישראלי משובח ( שלום חנוך, ברי סחרוף, מתי כספי וכו' ) וכמובן דיסק אחד מהודו , פראם ג'ושע , שיווה מוון.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הפרשנות שלי לענין, שמוסיקה - כמו אוכל - סגנון, כתלות במוזה.

לעיתים, חשקה נפשך בארוחת פירות ים, ולעיתים - לנגב חומוס. לפעמים אוכל סיני, לפעמים צרפתי. וכן הלאה. וכן, יש סוגי אוכל שאני לא אוהב. אבל אני תמיד עם ראש פתוח ללמוד ולנסות לאהוב דברים חדשים לי. למשל, לא מזמן ישבתי לראשונה במסעדה הודית, אני בטוח שבזמן הקרוב אגיע לשם שוב..

אצלי ברכב יש קייס של 60 דיסקים, חציו+ דיסקים מקוריים, עם סגנונות שונים ומגוונים של מוסיקה. אני מוצא את עצמי בהפרשים של מספר שעות, שומע לדוגמא מייסי גריי, אריקה באדו, אנני לנוקס או ישראלי טוב כמו רוני פיטרסון למשל. אבל אני יכול להיות גם במצב רוח של לתת בראש, וככזה, אני יכול להנות גם ממוסיקה שחורה, על תתי הז'אנר שלה, או מוסיקה אלקטרונית.

אה, ברשותי לאנצ'יה קאפה.

עריכה:

על משקל המסעדה ההודית, לאחרונה נתוודעתי לזמרת אלג'יראית מדהימה בשם סוואד מאסי. מתנגן לי בלופ כבר כמה ימים..

http://www.youtube.com/watch?v=4KD4fCQlp0I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

נוהג על סיטרואן קסנטיה '97 ושומע פרוגרסיב רוק, פרוגרסיב מטאל ואלקטרוני רגוע (דוגמת AIR)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נוהג ב 306 קבריו' ידנית. כרגע מתנגן הדיסק החדש של טאבו+ שנקרא "מיתרים" (היפ הופ אינטילגנטי)

חוץ ממנו יש גם:

שולי רנד-נקודה טובה

LED ZEPPELIN-MOTHERSHIP

KANIE WEST-GRADUATION

קוואמי והחלבות-מלחמת פופ

EAGLE EYE CHERRY-DESIRELESS

ועוד רבים וטובים.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

נוהג (כמעט רק בסופי שבוע, שאר הזמן מתנייד על קטנוע) במרצדס 300E ממשפחת W124. שומע בלוז ורדיו 88FM.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...