Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נראה לי שיש קשר אני שומע מגוון מוזיקה שכולל ג'אז, בלוז, רוק 70S וקאנטרי בכל הרכבים שיש לנו.

כשאני חושב על זה יותר אז ב 206 ובמיאטה יש 6 דיסקים בקסטה בכל אחת מהן. הפריסה אחידה בין הסגנונות, כשאני מקשיב ע"פ מצב הרוח. בפורסטר נוהגת אישתי ואני רק אורח אבל אם הנסיעה מספיק ארוכה אז זואג למגוון שהוזכר למעלה.

ג'אז ובלוז מרגיעים וממתנים את הנהיגה. מתאימים לשיוט נינוח ביחוד עם גג פתוח לקראת שקיעה או ערב (גם בחורף :) )

קאנטרי (מוזיקה מזרחית של אמריקאים וגם גירסה לבנה לבלוז) איפה שהוא באמצע (סריטה משהות ארוכה בארה"ב).

רוק של שנות השבעים הכולל (rolling stones, Pink floyd, Led zepelin, Genesis) מעוררים יותר.

ולכן אני חושב שסוג המוזיקה תלוי באופי הנהיגה ולא ברכב.

זאב

כן אבל בוא נגיד שלא נשמע מ206 שלך או מכל רכב אחר שברשותך יוסי עדן,או סתם הראל סקעת... :)

אם אתה מאזין לפינק פלויד זפלין ומיילס דייויס או צ'יק קוראה אתה מבחנתי באותה הקטגוריה.. :)

Porsche 944 turbo

פורסם

דייהטסו מאטריה 08 (כן כן מאטריה, תצחקו עלי..),

שומע:

pink floyd

led zeppelin

dire straits

beatles

וכו' (למי שלא שמע,מכיר זוהי מוזיקת רוק קלאסית)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נוהג על האיביזה טורבו שבתמונה, ושומע בעיקר בריטפופ, אינדי (אינטרפול, בלוק פארטי, מיוז וכו'), אייטיז (מוריסי והסמית'ס הנצחיים, הקיור, דפש מוד and the list goes on...) ועוד המון דברים מתחום הרוק/אלטרנטיב, החל מהקרנבריז ועד לקונה קויל.

אה, כשבא לי ללחוץ - Master Of Puppets (האלבום כולו) משתלב מצוין עם נהמות הטורבו :twisted:

בכלל, מוזיקה ומכוניות - 2 התחביבים הגדולים שלי שמצליחים להשתלב יופי :-)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

נוהג על סובארו, מאזין לניידת מאחורה "סובארו תעצור בצד".

סתם, שומע הכול חוץ ממזרחית ודכאון , למרות שמזרחית דווקא אני לא פוסל בזמן האחרון והתפלק לי איזה פיצטריקה לרמקול.

חוץ מזה, רדיו וכמה שיותר, יותר קל שבוחרים לך את המוזיקה.

פורסם

נוהג ב- TSI, שומע 80s (יש בכלל משהו אחר?) על גווניו.

אגב, האם את אלנה מיילס אפשר לשייך ל- 80s, אפילו שפרצה בשנת 1990? (black belvet)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לכל רכב יש את הדיסקים שלו:

פאג'רו- שלמה ארצי, רמי קליינשטיין, קרן פלס, דין דין אביב, קיצר דיסקים של אמא.

קליאו- ליאור פרחי, אייל גולן, שלומי שבת, וכל האום-אל-פאחם, קיצר דיסקים של שלוחים.

לנסר- יאני מאקרופוליס, אניגמה, פיל קולינס, בוב מארלי ומריה קארי, קיצר דיסקים לנסיעות ארוכות.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

החלפתי כבר כמה וכמה מכוניות במרוצת השנים אבל עדיין לא החלפתי סגנון מוזיקלי, כך שלפחות אצלי אין קשר.

כיום - מחבר לרכב IPOD עם יותר מדי ג'יגה. שומע בעיקר מוזיקה אלטרנטיבית (שזה בעצם שם פלצני למגוון רחב של סגנונות שהמשותף להם הוא שהם לא במיינסטרים, לרוב) ורוק. בעיקר דברים חדשים יחסית - חוזר לעבר הרחוק רק לעיתים רחוקות וגם אז זה נמאס לי די מהר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכל חובבי המוזיקה האלקטרונית;

אין דבר כזה שנקרא טראנסים \ האוסים \קלאבים.

טראנס ז'אנר עצום שכולל בתוכו אין ספור סוגים, ראה ערך; גואה, פסיטרנס, דארק, אמבינט וכו'.

לענייננו:

נוהג על רנו מגאן ושומע בעיקרון שחורה לסוגיה.

קלאב, אלקטרו, ולפי המצב רוח, טראנס.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

לא משנה באיזה רכב, תמיד מתנגנת מוסיקה חסידית שמחה וקיצבית.

כשהבנות הבוגרות ברכב, זה כבר משהו אחר. כל מוסיקה, חוץ ממוסיקה חסידית.:wink:

• תוכן חדש...