Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאסטה ושומע רוק כבד, אלקטרוני, 80S' וכו'.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

נוהג על סיאת איביצה קופה שנת 89 מנועה 1.5 סמק אגזוז לחץ אותו פגז

שומע בעיקר אבי ביטר, חזי פרץ, מושיק עפיה ואחרים

פורסם

אני נוהג על מאזדה לאנטיס ושומע מוזיקה שחורה!!, ומידי פעם אייל גולן :]]

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

נוהג באיביזה FR 2005 ושומע רמי קליינשטיין, ואכשיו את מיכאל קירקילן ואייל גולן- מצטער, ואוכל איתם סרטים על העבר

או ששומע את חברה שלי מבקשת לסגור את המזגן

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא נראה לי שיש קשר אני שומע מגוון מוזיקה שכולל ג'אז, בלוז, רוק 70S וקאנטרי בכל הרכבים שיש לנו.

כשאני חושב על זה יותר אז ב 206 ובמיאטה יש 6 דיסקים בקסטה בכל אחת מהן. הפריסה אחידה בין הסגנונות, כשאני מקשיב ע"פ מצב הרוח. בפורסטר נוהגת אישתי ואני רק אורח אבל אם הנסיעה מספיק ארוכה אז זואג למגוון שהוזכר למעלה.

ג'אז ובלוז מרגיעים וממתנים את הנהיגה. מתאימים לשיוט נינוח ביחוד עם גג פתוח לקראת שקיעה או ערב (גם בחורף :) )

קאנטרי (מוזיקה מזרחית של אמריקאים וגם גירסה לבנה לבלוז) איפה שהוא באמצע (סריטה משהות ארוכה בארה"ב).

רוק של שנות השבעים הכולל (rolling stones, Pink floyd, Led zepelin, Genesis) מעוררים יותר.

ולכן אני חושב שסוג המוזיקה תלוי באופי הנהיגה ולא ברכב.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

נוהג באודי ובאודי..

Green day, Nickelback ועוד דברים בסגנון

אני הולך להרוס לך את הסקר, אבל הרבה פעמים אני פשוט מקשיב למה שמתנגן ברדיו :wink:.

+1 :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בדר"כ לרוב אנשים מבוגרים מאזינים לרדיו באופן סדיר וקבוע ,

או אם יש דבר שגורם לי להתפוצץ מצחוק כל בוקר מחדש, זה לראות את השכן ממולי יוצא עם הרכב שלו על שיא ווליום של רדיו שבמקרה הבן שלו חובב אודיו ומערכות ויש שם מגבר וסאב. :lol::lol::lol:

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

נוהג על פביה - שומע הכל למעט מזרחית ורדיו.

אין כמו להאזין למנוע... :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...