Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכש החדש הגיע: Elemental Designs SQ10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה חודשים טובים הזמנתי סאב ומגבר מארה"ב. המגבר כזכור לכם (או שלא) התעכב כמעט שלושה חודשים במשלוח הימי, והסאב התעכב עוד כמה חודשים טובים בבית של חברים שלנו בארה"ב שהיו צריכים להביא לי אותו לארץ.

אז אתמול הסאב נחת בארץ הקודש והיום אספתי אותו.

מדובר בסאב 10" בתצורת Slim של חברת אלמנטל דיזיינס האמריקאית.

לאחרונה רוב יצרניות האודיו יצאו עם ליין של סאבים דקים המיועדים לשימוש בתיבות קטנות וצרות במיוחד, אני משער שהן הבינו ששוק הרכב האמריקאי והאירופאי זונח את ההאמרים והג'יפים ומתקרב למכוניות משפחתיות וסופר-מיני, מה שלא מאפשר להן לייצר מפלצות כמו פעם ויש מקום לטכנולוגיה חדישה וחסכונית במקום.

היו די הרבה מועמדים למען האמת, כמו הסדרה השטוחה של פיוניר, קנווד, קלריון, RE, מורל, TB ובטח עוד חברה או שתיים ששכחתי, אבל ההתלבטות הסופית הייתה בין ה Tangband WT-1427G לבין ה SQ10 של eD. למעשה, מדובר בכמעט אותו הסאב, כאשר בפורומים בארה"ב יש דיונים אין סופיים על מי העתיק ממי. eD טוענים ש TB העתיקה מהם את השרטוטים, בעוד TB אומרים שהם יצאו עם הסאב הזה לשוק שנה לפני ש eD הוציאה אותו, והם העתיקו ממנה.

בכל מקרה ולא שזה ממש עניין אותי, העדפתי ללכת על הסאב שלכאורה בא מבית טוב (ועם 5 שנות אחריות בארה"ב) ולקחתי את הגרסה של eD.

לגרסה של TB ו eD היו "נתונים יבשים" טובים משמעותית מהסאבים המתחרים שהתאימו לי בגודל ובתקציב, כמו FS של 25HZ וסליל בקוטר 2.5". עדיין, לא מדובר בנתונים מפוצצים ויש לזכור שמדובר בסאב מאוד מוגבל. אני ממליץ על סאב SLIM רק אם אתם באמת לחוצים במקום או מעוניינים במיקום בלתי שגרתי.

הסאב עצמו עלה 70$ והזמנתי אותו בתצורה של סליל בודד של 4 אוהם. ההספק המוצהר שלו הוא 200RMS, אבל בפועל משתמשים אומרים שגם 100-120 יספיקו לו.

העומק שלו עומד על פחות מ 9 ס"מ, מה שאיפשר לי לבנות תיבה שטוחה וארוכה בנפח 10 ל'. התיבה תמוקם תחת כסא הנהג, וכך אני מקווה לקבל באס קדמי טוב שישלים את הקלרוס מקדימה תוך כדי שמירה על תא מטען פנוי מאחורה.

מבטיח לעדכן בהמשך ותמונות של התיבה וההתקנה.

תהנו.

איתמר.

Avv 001 (Large).jpg

Avv 002 (Large).jpg

Avv 003 (Large).jpg

Avv 004 (Large).jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איתמר, לידע כללי, אין חברה שלא העתיקה מ TB :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

או להפך? :?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא לא, המון חברות מעתיקות מהם, אם יהיה לי הזמן, אני אוכיח :)

תתחדש !

מתי התיבה??

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תתחדש, איתמר. באס קדמי, במובן המילולי של המילה, זה תמיד דבר שנראה לי חלומי.

הבנתי שאתה רוצה להתחדש במשהו לינואר 2011 והזמנת אתמול. אני רואה שכל הזמנה שלך לוקחת חצי שנה יותר מקודמתה..

בקיצור, תהנה ממנו ותמשיך לעדכן בתמונות ובחוות דעת איך הוא מנגן ומשתלב.. מחכים.

אלי, בטח אתה אומר לעצמך סאב 200WRMS?? הטוויטר סופרימו שלי הוא 200W!, מילא 2000.. :lol:

פורסם

תתחדש איתמר, כמו שאני מכיר אותך, אני בטוח שהחכמת לבחור נכון.

הבחירה שלך מאוד ייחודית ומעניינת - מחכה לשמוע.

גם אני מתכנן הפתעה לפורום... (אבל סבלנות - מדובר על אמצע 2009 :lol:).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לקח הרבה זמן לסאב להגיע, אני זוכר שדובר עליו לפני לפחות חודשיים.

באיזה משלוח מדובר ? מסביב לעולם ב80 יום ?

אולי נשנה את השם של איתמר ל - פיליאס פוג :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסאב דווקא הגיע אחרי כמה ימים ליעדו בארה"ב. לצערי הוא לא הגיע עם החברים של המשפחה בספטמבר כמתוכנן, והוא הגיע רק ביום שישי האחרון.

תקראו לי איך שאתם רוצים, לי יש סאב 10" מקדימה :fist:

איתמר.

פורסם

ועוד מעט לישראל ג'וניור66, יהיה זוג 15 באמצע..

מה שמצחיק ובאמת מעניין, זה שבת'רד אחד יש בחור עם סאב 10 אינטש 200W, ועוד מעט יכנס אחד עם שני סאבים 15 אינטש 5000W.. כל אחד באמת אוהב את מה שהוא עושה ונהנה מזה, לכל אחד הפרשנות שלו לתחביב. כן מוסיקה, לא מוסיקה, ההשקעה והאהבה אדירה אצל חברינו אוהבי הSPL.

הבנתם מה זה ענין של טעם??

• תוכן חדש...