Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

לקראת ימי החורף הקרים אבקש את עזרתכם לייעוץ בבעיה בחימום של האוטו.

המאוורר של החימום/מפשיר אדים לא עובד. אלא לסירוגין, כאשר המתג שלו מופעל והרכב בנסיעה.

החימום עובד כי אם אני מסובב את הטרמוסטט לחום אז אני מרגיש שיוצא חום מפתח האוורור, אך אין מאורר שידחוף את האוויר החם.

חשמלאי בדק ואמר שצריך להחליף את המפוח וזה עסק דיי יקר 1000 ש"ח וקצת כולל העבודה.

הלכתי לחפש את החלק בפירוק והציעו לי מחיר הגיוני עבורו. אך המוסכניק שלהם בדק ואמר שיכול להיות שיש סתימה באחד הצינורות שמזרימים את האוויר לחימום. אני מתלבט אם לקנות את החלק ולתת לחשמלאי שלי להרכיב או ללכת למקום שמתמחה במערכות חימום וקירור. מה דעתכם?

תודה,

אופיר :wink:

פורסם

כתבת דבר והיפוכו, כי בעייה בצנרת אינה משפיעה על זה שהמאורר הפנימי יפעל או לא.

בכל מקרה לצורכי החלפת המאורר הפנימי יש לפרק את כל יחידת החימום/אורור שבתוך המכונית ולהוציאה החוצה ואז לבצע פרוק משני שלה כדי להחליף את המאורר הפנימי.

כמובן שצריך קודם לבדוק היטב שאכן התקלה הנה ממנוע המאורר עצמו ולא מאיזה מגע חשמלי רופף או ממתג הפעלת המאורר הפנימי.

האם באונו שלך יש מזגן מקורי או מזגן ישראלי?.

בבני ברק יש מזגניסט מקצוע ומומחה למכוניות פיאט, האם זה יתאים לך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על התשובה

המזגן הוא הרכבה מקומית.

ביום שישי הלכתי למוסך של מזגנים לקבל חוות דעת נוספת הוא אמר לי שצריך לפרק גם את המזגן ולמלא גז אחר כך וכמובן שמחירו היה גבוה מההצעה הקודמת.

דרך אגב היום הוא התחיל לפעול לכמה שניות, סביר להניח שהמאוורר פשוט תפוס וצריך להחליפו.

פורסם

כשהמאורר הפנימי לא פועל צריך לבדוק אם הוא מקבל הארקה תקינה, מינוס (חוט שחור) ומתח, פלוס, ביתר החוטים

שבמחבר המאורר הנמצא בצד ימין של מע' החימום/אורור, מתחת לדשבורד.

ניתן לבדוק זאת ע"י נורת בקורת. לפי תוצאות הבדיקה ניתן לדעת אם אכן מנוע המאורר פגום או שיש נתק חשמלי כלשהוא.

מקצוען בודק לפני שהוא מחליף חלקים.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...