Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בתקציב של 12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בן 17 ואני לא סגור אם לקנות רכב או לא אבל רציתי לברר בכל זאת ;o

התקציב שלי הוא בכללי 16K אבל זה כבר כולל ביטוח ככה שלרכב מוקצב בערך 12K

בינתיים אני שמתי לב ל3 רכבים שדי אהבתי שזה הפונטו, רנו מגאן וקורדובה

פג'ו גם ראיתי ואני לא מתלהב בכלל מהן אז בלי הצעות על פג'ו 8)

הרכב שאני מחפש צריך להיות ידני, צריכת דלק נמוכה ככל האפשר, נפח מנוע 1300 מינמום, אחזקה זולה כמה שיותר

אם יש לכם דעה מסויימת על אחד מהרכבים שציינתי אני אשמח לשמוע.

תודה:lol:

פורסם

לפי דעתי פונטו זה רכב אופטימאלי בשבילך.

לרוב הרי תיסע לבד, בהתחלה כולל מלווה ויעבור זמן עד שתוכל לקחת רכב מלא בנוסעים. לכן לקנות משפחתית כמו מגאן מיותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפונטו באמת תספק אותך מאחר ולא תסיע הרבה נוסעים, מנוע 1300 סמ"ק, ויש שפע חלפים והכל בזול.

תוכל לשקול גם רנו קליאו גם רכב נחמד עם 1400 סמ"ק.

פורסם

כן אבל שמעתי שיש הרבה בעיות בפונטו במנוע ראש מנוע ז"א יכול להיות שהאחזקה זולה אבל צריך לטפל בו הרבה

חוץ מזה שאם אני לא טועה האוטו מתחיל קצת לרעוד כשנוסעים 100-120 קמ"ש לא?

פורסם

אל תשכח שמעבר לעלות הרכישה, סביר מאוד להניח שאחרי הקנייה תצטרך להשקיע עוד כמה שקלים ביישור קו מכני לרכב שתקנה. תשאיר גם כסף בצד לתקלות לא צפויות ודלק.

אין שום בעיית רעידות במהירות גבוהה בפונטו. אם היא קיימת אזי מדובר בבעיה נקודתית ברכב ספציפי - לרוב גלגלים שאינם מאוזנים (עלות של כמה עשרות שקלים לאיזון מחדש).

אתה יכול להוסיף לרשימה שלך גם את הפורד פיאסטה. היא אמנם נחותה מהפונטו אבל פשוטה יותר מבחינה מכנית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תסתכל מחירון באתר יד 2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי דעתי תנסה למגדיל את התקציב שלך ותבדוק את הדייהו לאנוס

רכב טוב לפי דעתי עם: חלונות חשמל, אזעקה, ידני או אוטומט, מזגן, הגה כוח

יש את הרכב בשתי צורות:

רגיל 4 דלתות (כמו מאזדה 3)

או

האצבק 5 דלתות (כמו הגולף) ועדיף לפי דעתי הרבה יותר יפה.

מדובר על מנוע 1500 הזרקה די טוב לפי מה ששמעתי מאנשים שיש להם את הרכב.

רובם אמרו פשוט לשים דלק וליסוע

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...