Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצל הערסים כשהסאן רוף פתוח אז האוטו לוקח פי 2 דלק.:lol:

אקח לתשומת ליבי.:roll:

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם
אז זאת אומרת בכבישים מהירים לא משתלם כלל לפתוח את הסאן רוף כאשר הרכב בנסיעה של מעל 100 , אלא רק בנסיעות בתוך העיר.

אני לא מבין למה אתה מתייחס לסאן רוף, בתור "השקעה". מה זאת אומרת סאן רוף זה לא משתלם?

כשאתה פותח אותו יותר כיף לך :), אני לא בטוח שזה משתלם, ויותר מזה אני ממש בטוח שאי אפשר לתמחר רגשות.

אצלי לפחות, יש סאן רוף ענק (206) ומה שמפריע לי זה הרעש במהירויות גבוהות, עם כבר. תצרוכת דלק?

אני לא יכול להצביע על מגמה מיוחדת בחורף (כשאז הוא בד"כ סגור) לעומת הקיץ, כשהוא תמיד פתוח - ממדידות של שנתיים. מה שמשפיע הרבה יותר זה רגל ימין.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

ממה שבדקתי באופן אישי, צריכת הדלק עולה באחוזים בודדים.

נסיעה ב-100 קמ"ש (ללא שינוי מהירות/כביש מישורי),

לפי מחשב הרכב (POLO TDI) הצריכה עולה ב0.2 ליטר ל-100 ק"מ,

סאנרוף סגור => 5.1 ליטר ל-100 ק"מ.

סאנרוף פתוח => 5.3 ליטר ל-100 ק"מ.

אני בדקתי ברכב דיזל, יכול להיות שמנוע בנזין יגיב קצת אחרת לפתיחת הסאנרוף,

בכל מקרה,

אם אתה רוצה לחסוך - כדאי ללחוץ פחות ולנסוע בצורה רגועה (כפי שנאמר כאן).

,

-

פורסם

ציינתי למעלה בכמה וכמה תגובות שאני לא לוחץ ונוסע רגוע מאד בלי עליות וירידות.

אנסה את מה שנאמר כאן , בעיר עם סאן רוף פתוח ובנסיעות בכבישים מהירים שהמהירות עולה על 60 קמש לסגור אותו ונראה אם יש שינוי משמעותי בצריכת הדלק כעת.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

פשוט הזוי לחלוטין, מספיק שיום אחד בחודש תסע רגוע לחלוטין ותחסוך יותר דלק מאשר אם תסע כל השבוע עם הסאנרוף פתוח לחלוטין!

בתור בעל רכב עם מחשב דלק, וצריכה ממוצעת של 1:6-7, אני מבין היטב כמה הרגל הימנית משפיעה על מאגרי הזהב השחור שלי.

אבי.

• תוכן חדש...