Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאישה מבוגרת. עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחמותי יש סופר לנסר שנקנה בספטמבר 93 ונמצא ברשותה עד עצם היום הזה. אני חייב לציין שהרכב מדהים מבחינת אמינות. אפילו בלמים מקוריים החזיקו 80 אלף קילומטר. עד לפני שנה הייתה תקלה אחת שלא במסגרת טיפולים ותחזוקה שוטפת.

אבל לפני שנה הגיל התחיל לתת את אותותיו ומנורה שנשרפה שברה את גב הגמל. היא החליטה להתחדש. עדיפות לקומפקטית או סופר-מיני.

התקציב - 50K עם סטיה קלה או יישור קו.

דרישות: אמינות - הכי חשוב.

יש לה מוסכניק שמגיעה אליה לטיפולים שוטפים או לוקח את האוטו ממנה למוסך בשביל טיפולים רציניים יותר.

היא מפחדת ממוסכים ומבקשת ממכרים ללכת למוסך כדי לעשות פפחות, טסט או שאר דברים.

בטיחות - אומנם ללנסר אין כלום, אבל חשוב שיהיו כריות, ABS ושאר שמונצעס.

חיסכוניות - לא חובה ממשית.

האוטו נוסע במסלול ראשל"צ - לוד מדי יום אבל קילומטראז' שנתי בערך 10-11K.

חשבתי על מאזדה דמיו 2002-2003 .

מחפש רעיון מקורי.

פורסם

הדמיו רכב נחמד בטיחותי {4 כוכבים בדירוג ה-ncap}.

מאוד דומה ללאנטים רק, בגירסה קטנה יותר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

3 דברים מציקים לי.

הראשון, כמה האשה מבוגרת? (אני משער שהיא פחות מ50,000)? מה רמת הניידות שלה?

השני, באמת! נשרפת נורה אז מחליפים רכב?

השלישי. אני משער שבגיל מתקדם חשובה הנוחות של הרכב. מאזדה דמיו? המושב מרגיש כמו דיקט עם קצת ספוג עליו.

אם אני מבין את התמונה אז:

מדובר באישה באיזור גיל 60 שמחפשת רכב נוח ואמין לשימוש יומיומי.

אם הדגש הוא על קומפקטיות, נסה את ה A-class של מרצדס.

תנוחת נהיגה וישיבה גבוהה (יותר קל להכנס לרכב), לא גדול, נוח לנסיעה ממושכת.

בתקציבך תוכל לרכוש 2001-2004, תלוי בכושר המיקוח שלך. הרכבים נסחרים בטווח גדול מדי בשביל להגיד.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לא הייתי ממליץ לאשה מבוגרת להחזיק מרצדס מהשנים הללו. חלקים מתקלקלים לעיתים גם בגלל הגיל, לא רק עקב קילומטראז'.

אפשר להשיג בתקציב כזה יפנומטית קטנה משנים די מתקדמות (בערך 2006), שתעשה את המוטל עליה. מן הסתם, הנאה מנהיגה, הגה מתקשר וכו' אינם בראש מעייניה של הגברת.

פורסם

מרצדס בטוח לא בא בחשבון. אבל אהבתי את ניסוח הצרכים ומחשב בעקבותיו.

כוונה לרכב פשוט יחסית שמכונאי הבית יוכל לטפל בו בקלות מבלי לקחת את הרכב למוסך.

שמר. תוכל לזרוק מה יושב לך בראש בשנתונים כאלה?

יש לקחת בחשבון שרוב הנסיעה היא בין עירונית לכן מיקרו מכוניות קצת בעייתיות.

פורסם

פונטו ספייס, בתקציב תשיג אחת ממודל 2005-6 עם הצורה החדשה, ואפילו להשיג את הדגם המפואר.

מפואר כולל: דגם הelx עם מנוע 1250 סמ"ק ו80 כ"ס, מראות צד חשמליות, abs, 2 ח"ח, 2 כריות אויר, כיסא הנהג ניתן לכיוון ובעל ריפוד שונה מהדגמים הזולים יותר.

יש אפשרות לגיר ידני או רציף, הידני חסכוני יותר בדלק, ו"רואה" פחות מוסך בכללי.

פורסם

יש לציין לגבי הפונטו ספייס שהיא קיבלה 4 כוכבים במבחני הריסוק וההבדל בין התיבה הידנית לתיבה הרציפה הוא דיי אפסי מבחינת צריכת דלק והוא נחשב לגיר מאוד אמין.

מצטרף להמלצה.

עוד משהו שאפשר לשקול הוא רנו מגאן 04-05 יש כאלה שנמכרים באיזור המחיר שציינת. רכב מודרני מאוד, נראה טוב לדעתי (במיוחד ה5 דלתות). אומנם תצרוכת הדלק שלו תהיה גבוהה יותר אבל 12K בשנה זה לא יהיה הבדל כזה גדול. בנוסף היא אחת המכוניות היותר בטוחות שיש עם 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק.

החיסרון היחידי שלה הוא הגיר שנחשב ללא אמין במיוחד אבל לדעתי במחיר הזה היא תמורה מצויינת למחיר.

• תוכן חדש...