Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיאט טיפו 94 1.6,בזמן האחרון המנוע לא פועל בצורה חלקה. בהילוך סרק הטורים נשמעים לא יציבים. שמתי לב שבמיוחד בזמן שנדלקת הונטה או בהפעלת המדחס של המזגן הוא מתחיל לרעוד כאילו שהוא עומד להיכבות ואם שניהם פועלים בייחד אז בכלל המנוע מרעיד את כל האוטו וקשה מאד להתחיל בנסיעה רק לאחר לחיצה ארוכה על הגז ותוך כדי שחרור הקלאץ' כאילו שאין לו מספיק כח.

התופעה הזאת מופיעה גם בזמן הנסיעה לאחר הורדת או העלאת הילוך, כשהטורים נמוכים והאוטו צריך לתפוס תאוצה פתאום הוא נותן מן דחיפה חזקה כאילו שהוא נחנק ונשמע מן רעש של דפיקה חזקה מהמנוע או שלפעמים הוא מגמגם עד שהוא תופס תאוצה.

במשך שבוע שלם אני במוסך עם האוטו ולא נפתרה הבעיה

החליפו במוסך- כוהל, פלגים, כבלים של הפלגים ועדיין לא הסתדרה הבעייה .

אם מישהו מכיר את התקלה הנ"ל ויוכל לעזור לי לפתור את הבעייה בהקדם האפשרי אודה לו מאד.

תודה,שניר.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

התקלה שלך נובעת בסבירות גבוהה ממנגנון ייצוב סיבובים תקול / כל דבר שקשור בפעולת מצערת /מייצב סיבובים/חיישן כזה או אחר, שהוא חלק ממערכת ייצוב הסיבובים.

צריך לפנות למכון להזרקות דלק או מוסך מורשה ומוסמך לרכב (לא מוסך כללי),לחבר את הרכב למחשב ולבדוק האם יש קודי תקלה שיכולים לרמז על פתרון התקלה.

עד שאין אבחון חד משמעי תפסיק להחליף חלקים לחינם,חבל על הכסף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בנוסף לדברי colauti 9, בדוק תחילה אף שני החלקים הבאים:

1. יציאת גזים ממניפולד לפני חיישן חמצן.

2. אגזוז סתום חלקית, ממיר או דוד אחורי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה,

החלקים הוחלפו רק זמנית בשביל לאתר איזה חלק תקול. אחרי שהחלפנו ולא השתנה כלום אז החזירו את החלקים המקוריים, חוץ מהחלק שבאמת יהיה צריך להחליף ועבודת ההרכבה אני לא משלם שקל. רק העניין זה שהבעייה לא נפתרת אחרי כל הבדיקות. בינתיים האוטו נבדק אם הבעייה לא תיפתר אני באמת אקח אותו למכון להזרקות דלק, במקרה אני מישהו שיש לו מוסך כזה משהו שקשור לדיאגנוסטיקה וגם הזרקות דלק. ובנוסף אני אשאל במוסך על מה שאמרתם לבדוק.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

אם לרכב יש בעיה בזינוק, הרי שאין כלל קשר למערכת ייצוב הסיבובים, וסיבובים שאינם יציבים נראים כתוצאה אפשרית לכשל אחר.

האם בוצעו בדיקות בסיסיות, קומפרסיה, לחץ הפוך, טיימינג במקום, לחץ דלק וספיקה, בדיקה עם שעון ואקום, בדיקה עם מכשיר גזים לבדיקת סימנים לכשל דרכם דווקא?

הייתי מתחיל בבדיקת 4 גזים וניתו התוצאות, בדיקה של דקות ,שיכולה לקצר הליכים של שעות וימים.

את הבדיקה יש לערוך תחת עומס ,לא כמו בדיקה של מכוני טסט, למרות שגם אלה, עדיפים מאי בדיקה שכזו בכלל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נפתרה הבעייה סוף סוף. הוחלף שוב הכוהל, וגם הפלגים. מה שמקודם ניסו להחליף כל פעם חלק בנפרד וזה לא עזר הפעם הוחלפו שניהם ונגמרה הבעייה, האוטו נוסע חלק. תודה לכולם על שניסו לעזור.

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם

בדיקת 4 גזים בסיסית, היתה מעלה נתון של HC גבוה, והדרך לאיתור בעיית הצתה, היתה "מסומנת".

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...