Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני חזרתי ממזמן. אבל נראה לי שעדיין יש שם כמה חולי נפש שנשארו לדבר. בכללי היה מפגש טוב, היו הרבה אנשים, למרות שלא יצא לי לשבת ברוב המכוניות והמערכות.

אהבתי את ההלון (הסט קומפוננט), חזק מאוד. אהבתי גם את כל החברי פורום הצעירים שבאו והראו נוכחות והתרשמו מכלל המערכות.

הגשם גם הוסיף למפגש (במיוחד לתזוזת התקרה בכניסה להתאחדות לכדורגל) :wink::lol:

היו הרבה צלמים, אז לא להתבייש ולהראות את מה שצילמתם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מצויין!

עתיד, היה טוב לראותך - הרבה זמן שלא התראנו.

אריק, שוב - מזל טוב :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היה מפגש נחמד,אך קצת קצר בגלל הגשם.רציתי להשאר ואפילו חיכיתי חצי שעה כדי שאולי יפסק הגשם,אבל במקום להפסיק הוא רק התחזק.אגב,הקומפוננט של Blaupunkt שישב ביונדאי גטס הפתיע מאוד.נותן באס יותר חזק(ובטח שמדוייק)מהרבה סאבים בינוניים שאני מכיר.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

היה באמת אחלה מפגש... עזבתי לפני שעה בערך ועדיין היו אנשים..

היו הרבה מערכות טובות, ואפילו קצת כיוונים.

יאללה ח'ברה תעלו תמונות.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

מפגש מעולה שאפילו גשם לא הצליח לפרקו.

היה שיפור מבחינת איכות המערכות בזמן האחרון ואני מקווה שהמצב זה יהיה במגמה עולה.

הבחור עם הלנציה, כל הכבוד על הבניות ובחירת רכיבים (כן אני יודע שבניות זה של יוסי) וכיוון המערכת.

וכרגיל רוב המערכות הם מערכות רעש :roll:.

יללה תמונות...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

היה מפגש יוצא מן הכלל - היענות גבוהה מאוד של חברי פורום.

הרבה מערכות שפשוט כיף לשמוע.

עתיד (גורל) - היה נהדר סוף סוף לפגוש אותך פנים אל פנים וגם לראות פעם ראשונה בחיים שלי מערכת PC לרכב שמאוד הרשימה אותי לטובה.

כן ירבו מפגשים כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה מפגש מעולה, למרות הגשם הייתה הענות מרשימה.

בעיקר אכלתי את הלב מכל המערכות שהלכו שם ואני היחיד בלי מערכת :(.

אני יצאתי משם ב6 ועדיין הייתה כמות אנשים נכבדה- כן ירבו מפגשים כאלו.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

תודה על התמיכה באמת, אל תשכח מי היה זה שהזהיר אותך במפגש הראשון שאתה נכנס למשהו שאתה לא יכול לצאת ממנו.

במקרה שלי הדבר היחיד שהצליח להוציא אותי בינתיים מהעיניין זה הגנב ה*****.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

המפגש היה ממש מגובש עם מערכות יפות, ואני אומר שלמרות למיתון במשק ישראלי אנשים לא יורדים ברמה, וכך צריך, תמשיכו כך...

למרות שהגעתי לא בזמן המפגש היה כיפי.

נו, תמונות :-D

פורסם

אחד המפגשים הגדולים והטובים שהיו בתקופה האחרונה, נוכחות מרשימה של חברי הפורום הייתה אווירה מצויינת מקווה שימשיך להשתפר וניראה יותר אנשים ומערכות.

• תוכן חדש...