Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה שהגיעה ה- MAG של נימיקיפוד..

מישהו יכול לתת חוו"ד?

מאוד מעניין.

יצא לי לשמוע אותו, אין עדיין ממש מה לשמוע, לא מכוון+לא נפתח, לא היה לו אפילו שעת עבודה אחת לפני שהגיע למפגש.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יודע על מה אתם מדברים שהמפגש היה קצר , הרגע הגעתי הביתה, ואני בטוח שעוד ארבעה חברי פורום אחרים יגיעו אחרי :wink:

זריז אתה אליקו :D !

היה מפגש מעולה וממש לא קצר חוץ מאלה שעשויים מסוכר וברחו לפני שעברנו לגגון :)

ממש נהנתי היו אחלה אנשים ואחלה מערכות

:-)

:-)

בואנה - מה נכנסת דוך לפורום ? - רישמית המפגש הסתיים אצלי 23:18 שעון ישראל :)

היה מפגש ב* ******

באמת אחד המפגשים היותר טובים שהיו, והיותר מהנים

אני כבר מחכה למפגש הבא :-D

פורסם

עושה רושם של מפגש מעולה. מבאס אותי שלא יכולתי לבוא בסופו של דבר (אשפוז של בת זוגתי).

מקווה שלמפגש הבא תהיה הענות לפחות כמו לזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מפגש ראשון שלי, שמחתי להכיר אנשים מהפורום וללמוד עוד על התחום מאנשים בעלי ניסיון

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
אני לא יודע על מה אתם מדברים שהמפגש היה קצר , הרגע הגעתי הביתה, ואני בטוח שעוד ארבעה חברי פורום אחרים יגיעו אחרי ;)

זה לא חוכמה, אני גר הכי רחוק.. בקיצור, חזרתי עכשיו לבית. אתם מבינים לבד עד איזה שעה היינו שם [חמישתנו]. מ12 בצהריים, הממ.. באמת מפגש ארוך..

היה נחמד ביותר, נהניתי. היה מגובש. מי אמר שלגשם אין יתרון? כמו שאריק אמר, רעיון טוב לרכז הכל ולא להתפרס.

נוכחות מרשימה, אווירה מעולה. שימשיך ככה.

תודה רבה לכל החברים היקרים שפינקו אותנו בכיבוד ושתיה ותודה רבה לכל החברים היקרים שעזרו בניקוי המקום.

ותודה רבה לקיפוד, כי קיפוד - יש רק אחד.. [אחלה רכב יש לך], לגבי הסאב שלו - תן לו קצת לעבוד ונשמע שוב. בינתיים עושה רושם טוב.

יאללה נעלה כמה תמונות ונירדם..

פורסם

גורל מה זה דוך לפורום? אני חולוני, זה רבע שעה נסיעה בשבילי :)

אריק, תודה על המחמאה, עד עכשיו מהדהדים לי בראש ה G3 , זה דיסק לא יאומן!

אם היה יורד גשם, הייתי אומר תודה אם הייתי מגיע בכלל :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מסתלבטים הא ?

רק עכשיו חשבתי על זה, עכשיו שנמכר הקלריון ייקח בערך חודש עד שיורכב משהו חדש במקום - משמע, במפגש הבא הסאב שלי יגיע ל BREAK-IN של שעתיים בערך..

וזה יהיה HU אחד ו CAR PC אחד, או משהו אחר לגמרי, בטוח ! (או שלא ?):-):-)

היה באמת כיף.

...CASKA for life

• תוכן חדש...