Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש אוטו שני למשפחה, בנוסף לקסנטיה, הדרישות שלי הן:

רצוי אירופאי

משפחתי (סגמנט C), מרווח ונוח

שנתון כמה שיותר גבוה

אמין בגבולות הסבירים, למרות שאני מבין שאי אפשר לצפות ליותר מדי אמינות מרכב אירופאי ישן, אבל גם לא כזה שיחיה במוסך

אחזקה זולה

גיר ידני

חלונות חשמל, הגה כח, מזגן ונעילה מרכזית

חסכוני בדלק (מנוע 1400-1600, אפשר גם 1.9-2.0 דיזל)

לא גניב, כלומר כזה שלא מהווה אינטרס לגנבים

תצורת מרכב האצ'בק 5 דל' יתרון

אני די נעול על סיטרואן קסארה, אבל אם יש עוד אופציות (או למה לא כדאי קסארה), אשמח לשמוע

דייהו/יונדאי/קאיה/דייהטסו לא להציע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה דעתך על פאסאט? זה אומנם סגמנט D, אבל אפשר למצוא ב-15K שנת 95' ידנית/אוטומטית עם מנוע 1800.

בתקציב כזה, אפשר גם למצוא לנצ'יה תמה 16V עם מנוע 2000, קצת יותר ותיקה מפאסאט, אבל מאוד חסכונית וחזקה (בסביבות 150 סוסים).

בתקציב כזה, אפשר גם למצוא פולקסווגן ונטו עם מנוע דיזל.

אפשר גם סיטרואל ZX שנת 97'-99 בערך, עם מנוע 1600 ידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא רוצה רכב שיקרע אותי בהוצאות על תיקונים, לכן לנצ'יה יורדת מהפרק. אני מעוניין ברכב עם זמינות חלקים גבוהה ואפשרות לעשות תיקונים בסיסיים לבד.

פסאט נשמע אופציה מעניינת, עם מנוע 1.8 וגיר ידני. החשש שלי הוא רק ממחירי החלקים (גרמני בכל זאת...).

ZX גם יורדת מהפרק - מיושן מדי, קטן מדי (הייתה לי ZX בעבר).

מה לגבי פיאט בראבה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תנסה לחפש קסנטיה דיזל- לא מת על הרכב הזה אבל אם אלו הדרישות שלך זה פחות או יותר מה שאפשר להציע.

יפניות ידניות משפחתיות- קשה מאוד למצוא בתקציב הזה ואם תמצא אז רוב הסיכויים שזה יהיה רכב קרוע שהיה השכרה לשעבר או בבית ספר לנהיגה באחת מבעלויותיו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחזק לגבי סיטרואן קסרה. אני כרגע בעלים של אחת משנת 2001 הדגם הישן יותר עם 8 שס' ו90 כ"ס. אומנם אוטמוטית אבל אותו דבר.

הרכב מגלה אמינות סבירה + עד עכשיו (4 חודשים).

אם נכנס לך שנת 2000, 2001 אז מומלץ יותר עקב שינוי חיצוני ורכב קצת יותר יפה.

רק להזהיר אותך שזה אחד הרכבים הנוחים שנסעתי עליהם ויש סיכוי שלא תרצה לרדת ממנו :)

בהצלחה

פורסם
יפני בא בחשבון?

מאיזה שנתון?

א) אם הוא מציע יחס תמורה/מחיר זהה לזה של קסארה או לפחות פסאט 95, אז כן.

דייהטסו לא להציע

ב) 95-6 ומעלה

רק להזהיר אותך שזה אחד הרכבים הנוחים שנסעתי עליהם ויש סיכוי שלא תרצה לרדת ממנו

אם כבר מדברים, אז יש לי כרגע רכב יותר נוח מהקסארה - האחות הגדולה שלה, קסנטיה

פורסם

לא יודע לא נסעתי בקסנטיה אם אתה אומר אני מאמין. ואם ככה אז אתה בטח יודע את נושא עלות מול תועלת של סיטרואן ובטח של קסרה וקסנטיה אז נראה לי שתכלס החלטת מה אתה רוצה לקנות ולדעתי עשית החלטה נבונה בגלל שבמחיר הזה אין שום רכב שייתן לך את מה שהקסרה נותנת.

פורסם

פולו - קטן מדי

קורדובה - כנ"ל, וגם לא אוהב סדאן

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל עוד התלבטות שיש לי בנושא - בנזין, דיזל, או טורבודיזל?

• תוכן חדש...