Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דהייטסו שרייד שנת 99 גיר רגיל מנוע 1300.

אתמול באמצע הנסיעה שמתי לב שהמנוע עובד על סל"ד גבוה יותר בכל המהירויות יחסית למה שתמיד יהיה,

כלומר אני נאלץ להעביר הילוך במהירות נמוכה יותר משהיה קודם.

(לדוגמא: קודם הייתי בהילוך רביעי במהירות 80 קמ"ש על 3000 סל"ד ועכשיו אני כבר במהירות 70 קמ"ש על אותם 3000 סל"ד).

מה יכולה להיות הבעיה?

האם יש קשר לקלאץ' באוטו שיכול לגרום לבעיה?

אזכיר שגם שמתי לב לאחרונה שיש לי שינויים בביצועי הרכב כלומר פעם אני לוחץ על הגז והאוטו מגיב בקלות ופעם הוא מגיב בכבדות.עשיתי ניקוי למערכת הדלק וגם אני משתמש כל 10k ק"מ בתוסף דלק של bg44k וצריכת הצדלק שלי תקינה אז לא נראה שיש בעיה במערכת הדלק.

מבקש עזרה בשתי הבעיות שהזכרתי איפה לחפש את הבעיה?

פורסם

אם הקלאץ' מחליק או לא מכוון כפי שציינתם, זה יכול לגרום גם לבעיית התגובה של האוטו שציינתי בהודעה?

פורסם

מה פתאום! פשוט, משעמם לנו, זה מה שיצא לרשום.

ובקיצור, יתכנו סיבות רבות ומגוונות, ועל פי התיאור שלך, זה מה שמסתמן.

רכב לא יכול לשנות סלד ביחס למהירות. אני לא בטוח שהנתונים שלך מדוייקים, גם אם אתה בטוח שהם כן, ואם כך, ובאם הם נכונים, הרי ש"יחסי העברה" בגיר לא השתנו, הראשון לבדיקה שאורכת שנייה וחצי, הוא המצמד.

"כבדות", זהו מושג טוב ללקוח שמתלונן בפני איש אבחון במוסך. אז, יעשה המאבחן סיבוב וידע על מה מדובר.

מכיוון שאין אפשרות לבחון את הרכב דרך המסך, הרי שפירוש למילה "כבדות" יש שיתואר על ידך לפרטים מדוייקים יותר, לפחות מבחינת הרגשתך.

באם הקלאץ מחליק, הרי שסיבובי המנוע יעלו יותר מבעבר, ותגובת הרכב תהיה פחותה, אל מול "רעש" מנוע, חזק יותר (בגלל סלד גבוה יותר עת החלקת המצמד).

בתנאי שהתיאור מדוייק.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקיי הבנתי,תודה על ההסבר!!!

איפה באיזור חיפה והקריות אוכל למצוא מוסך אמין שמטפל ברכבי דייהטסו,(אני מתכוון למוסך שאינו מורשה),ששם אוכל לבדוק את הבעיה בצורה מקצועית ?

• תוכן חדש...