Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה היה ספונטני לחלוטין. העיניים שלי פוזלות כבר זמן מה לעבר זוג וופרים אצל המתקין שלי ומרוב שאין לו זמן עוד לא יצא לי לשים אותם. היום בזמן שאני במשרד (בצבא כמובן) הוא התקשר ואמר לי " אתה רוצה אותם? בוא בוא מהר אני ישים לך"

כמובן עזבתי הכל ורצתי.

אל תשאלו אותי איזה דגם או משהו כי אין לי מושג. כמובן שהם רוקפורד. לא שמעתי יותר מידי מהם אבל אני חושב שכל אנשי ה"באס קדמי" יאהבו אותם

מכיוון שאתם רעבים לתמונות:

19112008031.jpg

19112008033.jpg

19112008032.jpg

19112008034.jpg

פורסם

עכשיו חזרתי משמיעה קצרה שלהם. הם נותנים המון באסים טובים! שמעתי בהם בפול ריינג' כל הזמן ולא היה נראה שצריך לחתוך אותם :) בנתיים נשמעים מצויין. אני צריך ללכת לישון יש לי מחר צבא אבל מחר כשאני יחזור מהצבא אני ישב על כיוונים ועניינים ומקווה להיות מוכן למפגש.

פורסם

האמת היא שאין לי פרטים עליהם בכלל וגם לא מצאתי באינטרנט. הם יענו 100 RMS אבל ממש לא נראה לי. אם מישהו יודע עליהם משהו אז תגידו פה כי אני ישמח לדעת!

פורסם

תתחדש :)

יותר תמונות של הדרייבר היו עוזרות.

הקדימה לא ממש ברור.

תן תמונה ברורה של קדימה\אחורה\צד.

ונדע מה הרמקול.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא יודע אם זה הFNQ הישן כי אני נוסע עם FNQ "כוורת" הישנים משנת 2000-2001 והם נותנים בראש להרבה מידים אני מאוד מאוד מרוצה .

תתחדש בהחלט ניראה מיד מעולה.

אין על רוקפורד במידים ..בטוויטרים אלוהים יעזור להם.

פורסם

אני גם לא חושב שזה FNQ אלא אפילו סדרה אחת אחורה - אבל זה משהו מהתקופה שרוקפורד הצדיקו את השם שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עידן אתה נפקד,מה תגיד לשופט?:lol:

תתחדש,במפגש נשמע

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...