Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף טופיק אבל קשור.....

שבוע הבא יתקיים ביישוב שלי מבצע להשמדת חתולים!

לאן הגענו?!?!? מה אנחנו נאצים??

:bad-word::evil::evilbat::mad:

קיבלתי את ההודעה הזו בדואר היום, מי הכלל מחליט על זה? למי יש את הזכות?

ודווקא חתולים עוזרים אצלנו, הם מגרשים את הנחשים.. מאז שהתחילו לשרוץ אצלי איזה זוג חתולים לא היה לי אף נחש בגינה.. טוב, נשמע לכם מוזר, אבל החקלאים שביניינו יבינו.. :roll:

פורסם

אבל החקלאים שביניינו יבינו.. :roll:

אם אני אקח את הכינוי שלך ואקשר אותו לזה שאתה חקלאי יצא שאתה מגדל גראס :evil: .

תתבייש לך פורע חוק שכמוך....

אני רוצה גם...

פורסם
ודווקא חתולים עוזרים אצלנו, הם מגרשים את הנחשים

ומה רע בנחשים? הם מגרשים את העכברים...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אוף טופיק אבל קשור.....

ודווקא חתולים עוזרים אצלנו, הם מגרשים את הנחשים.. מאז שהתחילו לשרוץ אצלי איזה זוג חתולים לא היה לי אף נחש בגינה.. טוב, נשמע לכם מוזר, אבל החקלאים שביניינו יבינו.. :roll:

איפה אתה גר?

מקרה חמור מאד.

פורסם

בבנימינה.

או כרגע - גבעת עדה (מאוחדים)...

אני יודע שהיה מקרה עם כלב עם כלבת לא מזמן. אולי זה קשור..אבל בגלל זה למחוק את אוכלוסית החתולים??

זו פשוט רשעות! ואני מתפלא שאף אחד עוד לא אמר כלום מהישוב... ומקווה שיבואו איזה איגוד תנו לחיות לחיות או משהוא כזה ויתנו להם בראש.

פורסם
בבנימינה.

או כרגע - גבעת עדה (מאוחדים)...

אני יודע שהיה מקרה עם כלב עם כלבת לא מזמן. אולי זה קשור..אבל בגלל זה למחוק את אוכלוסית החתולים??

זו פשוט רשעות! ואני מתפלא שאף אחד עוד לא אמר כלום מהישוב... ומקווה שיבואו איזה איגוד תנו לחיות לחיות או משהוא כזה ויתנו להם בראש.

צריכים להפיץ את זה כמה שיותר..

פורומים של בעלי חיים / צער בעלי חיים / שוחרי חיות וכו'...

אני הייתי עושה כן אבל אני לא יודע את המידע המדויק

פורומים כאלו תמצא בוואי נט תפוז ובכל מיני אחרים.

פורסם
אוף טופיק אבל קשור.....

איפה אתה גר?

מקרה חמור מאד.

יאללה ויקי!

יאללה ויקי!

:lol:

:-)

פורסם
אוף טופיק אבל קשור.....

איפה אתה גר?

מקרה חמור מאד.

יאללה ויקי!

יאללה ויקי!

:lol:

תראה ....

:roll:

ברצינות , זה מאד חמור .

טייס על סמים קשים ,

אם יש לך דרך להעלות את הדואר שקיבלת לפה זה יעזור.

פורסם

טוב, אז בגלל שהטייס אכן על גראס, יצאתי בגשם להביא את הדואר (לאחר שהשארתי אותו בפח מקודם...)

לאחר בירור מעמיק, מתברר שהמבצע אכן בגלל מקרה הכלבת שהיה פה, אבל עדיין לא יודע אם זה צודק. ובגלל שאין לי סורק, אני יטרח ויכתוב מילה במילה מה שכתוב בפתק:

הודעה חשובה לבעלי החתולים:

על פי הסמכות שניתנה לי בפקודת הכלבת ובהתאם להוראת מנהל השירותים הווטרינרים מתאריך 30.12.03 הריני להודיע על פעולה להשמדת חתולים משוטטים שתיערך מיום שלישי 6.1.04 עד יום ראשון 11.1.04

הפעולה תבוצע בכל רחבי המושבה דרומית לנחל עדה.

בעלי חתולים נקראים להכניס את החתולים שבטיפולם לבתיהם על מנת למנוע את המתתם בשוגג

האיגוד הוטרינרי לא יהיה אחראי על בעלי חיים משוטטים שייפגעו

וזהו.

טוב, אז יש להם בסיס לטענה, אבל באותה מידה שלא הורגים את כל הערבים בגלל איזה טרוריסט אחד, כך גם לדעתי לא צריך לנהוג בחיות.

פורסם
טוב, אז בגלל שהטייס אכן על גראס, יצאתי בגשם להביא את הדואר (לאחר שהשארתי אותו בפח מקודם...)

לאחר בירור מעמיק, מתברר שהמבצע אכן בגלל מקרה הכלבת שהיה פה, אבל עדיין לא יודע אם זה צודק. ובגלל שאין לי סורק, אני יטרח ויכתוב מילה במילה מה שכתוב בפתק:

הודעה חשובה לבעלי החתולים:

על פי הסמכות שניתנה לי בפקודת הכלבת ובהתאם להוראת מנהל השירותים הווטרינרים מתאריך 30.12.03 הריני להודיע על פעולה להשמדת חתולים משוטטים שתיערך מיום שלישי 6.1.04 עד יום ראשון 11.1.04

הפעולה תבוצע בכל רחבי המושבה דרומית לנחל עדה.

בעלי חתולים נקראים להכניס את החתולים שבטיפולם לבתיהם על מנת למנוע את המתתם בשוגג

האיגוד הוטרינרי לא יהיה אחראי על בעלי חיים משוטטים שייפגעו

וזהו.

טוב, אז יש להם בסיס לטענה, אבל באותה מידה שלא הורגים את כל הערבים בגלל איזה טרוריסט אחד, כך גם לדעתי לא צריך לנהוג בחיות.

קודם כל גשם?! הגיע הזמן מתי אצלנו בפ"ת.

דבר שני לפי מה שקראתי יש להם זכות להשמיד אותם למרות שלדעתי עדיף לערוך

בדיקות לפני.

חבל...

עדיין טוב לפרסם את זה בפורומים

פורסם

עצוב...

כלבת זו אכן היסטריה גדולה, ומוצדקת בהחלט - המחלה הזו יכולה לעבור ע"י חתולים, ואתה ממש לא רוצה שמישהו בישוב ימות ביסורים מזה שהוא ליטף חתול נגוע.

עדיף היה אם אפשר היה לבדוק את כל החתולים ולהסיר את החשש, אבל זה בעייתי, כי בדיקות כלבת לא מגלות "נשאות" עד כשבוע לפני פרוץ המחלה. וחוץ מזה זה עדיין לא מונע מצב שבו חתול משוטט נבדק היום וחוטף את הכלבת מחר.

בעיה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

במקום שאני גר בו היה חשש לכלבת משועל נגוע, ושתדעו, כלבת אפשר לבדוק רק בקרום המוח-חייבים להרוג את החיה, אלא אם כן היא מתחילה לגלות סימנים של כלבת,ואז, תנחשו מה??? הורגים אותה!!! והיה טררם מאוד גדול ביישוב. הווטרינר האזורי הגיע, והתחילו במבצע השמדה מורחב. אז נכון זה דילל מאוד את כמות הרעשים בעונת הייחום :lol: אבל החלק ההעצוב באמת הוא שהיו אנשים שלא חיסנו את הכלבים והחתולים שלהם נגד כלבת ושימו לב:ויתרו עליהם!!! :evil::evil: זה פשוט נורא. הטרנספורטר שלקח את החיות היה צריך לנסוע ולחזור איזה 4 פעמים שהוא מלא לחלוטין. :cry:

אה, שתדעו, זה קרה בערב ראש השנה. שעה לפני כניסת החג. רק תדמיינו לכם תורים ארוכים של כלבים במרכז היישוב.

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם

תראו, למרות שאני אחד שאוהב חיות - אין לי ברירה אלא להסכים עם זה...

ברור שהדרך נראית אכזרית - אבל היא לא מיותרת. כידוע, לכלבת אין מרפא, והחולה בה מת בייסורים קשים. מספיק חתול/כלב/שועל אחד נגוע שיתחיל להדביק, ואז איזה כלב/חתול ינשוך/ישרוט ילד - ומתחילה לנו קטסטרופה...

בגלל זה לרשויות אין ברירה אלא לחסל את הסיכויים להתפרצות עוד בהתחלתם.

גם לי כואב הלב, אבל למישהו יש פיתרון אחר??? :?:(

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...