Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכולם.

כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות:

לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה.

מעבד, שיקח מעט ואטים.

זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל.

ארד דיסק נייד.

כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W.

1) האם אני צריך מתאם מארד דיסק 3.5 איצג ל 2.5? ראיתי שפשוט מוכרים ארד דיסקים לניידים עם חיבור SATA. זה לא יותר פשוט?

ממפרט שאחד המשתמשים פה בנה דווקא התרשמתי לטובה:

Gigabyte GA-M68SM-S2L

AMD Athlon 64 X2 4850e

* בעצם מצאתי לוח יותר מתאים

GA-MA74GM

המעבד לוקח רק 45W מה שיחסית די נמוך.

2) השאלה היא האם המפרט הזה כדאי, והאם הוא יחזיק על הספק M2?

פורסם

כמובן שיש לך הרד דיסק נייד עם חיבור SATA.

תיקח כזה ולא תסתבך עם מתאמים למינהם.

ולמה שלא תיקח איזה לוח של VIA בגדלים של מיקרו או נאנו ATX?

הם גם באים עם כל מה שאתה צריך על הלוח (כרטיס מסך, מעבד, כרטיס קול בסיסי וכ"ו)

ובאופן כללי אם אתה לא מכיר אז יש אתר מעולה שמוקדש כולו רק לנושא של מחשב ברכב: http://www.mp3car.com/

:cry: !!SOLD!!

פורסם

כמעט ואין פה את המעבדים של המודרניים של אינטל - דואל קור וקור 2 דואו בכלל אין...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אז תעשה חיפוש בגוגל יש עוד מחשבונים אם לא מספיק משוכלל לך :) לי זה הספיק

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

תודה על התגובות.

באתר של AMD ראיתי כמה לוקח כל מעבד וזה יוצא שהמעבד 4850E לוקח הכי קצת, כל האחרים מעל 50W.

שאלה נוספת, האם לוח אם עם מעבד יצא משתלם יותר כספית? או שלא כדאי להיכנס לזה בכלל?

פורסם

לא הצעתי מחשבון למעבד, הצעתי לכל המחשב קומפלט.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

שאלה חשובה נוספת שנקלעתי אליה...

הגירסה הזאת של ה M2 atx:

http://cgi.ebay.com/150W-8V-28V-Mini-ITX-M2-Car-PC-DC-DC-ATX-Power-PSU-12V_W0QQitemZ250320547050QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_PowerSupplies_EH?hash=item250320547050&_trksid=p3286.m63.l1177

זו גירסה זולה יותר שהיא "רק" 150W לעומת 160W, זה חיקוי או שזה גירסה ישנה יותר?

האם כדאי לקנות אותה? היא זולה משמעותית מה 160W במחיר.

פורסם

חיכוי - אני אגיד לך מה שאמרתי לאחרים,

חיכוי יכול להיות ברמת המקור, לקחת בורד להעתיק אותו אחד לאחד הוא גם יתפקד אחד לאחד

מה איכות הרכיבים על הבורד ? מה העמידות ? מה יציבות ? וכו' וכו' ...

לא מוכן לקחת סיכון.

פורסם

תודה על התגובה המהירה, לאמינות הספק יש תפקיד חשוב, חבל שהוא יהרוס לי עוד דברים בדרך.

אין מצב שאני קונה את הסוג הזול אם ככה, אני רק מקווה שהמקורי באמת איכותי :?

עכשיו הייתי רוצה תשובות לשאלות הקודמות:

1) האם אני צריך מתאם מארד דיסק 3.5 איצג ל 2.5? ראיתי שפשוט מוכרים ארד דיסקים לניידים עם חיבור SATA. זה לא יותר פשוט? -אני רוצה להיות בטוח שאני לא אקנה ויאלץ להחזיר פתאום.

2)שאלה נוספת, האם לוח אם עם מעבד יצא משתלם יותר כספית? או שלא כדאי להיכנס לזה בכלל?

3)Ebay הוא המקום שהכי כדאי לקנות ממנו את הספק?

פורסם

1 נראה שכונני הSATA 2.5 משתמשים באותו קונקטורים כמו אחיהם הגדולים לכן איני רואה סיבה שתצתרך מתאם

2 אם הכוונה ללוחות VIA למיניהם לא שווה להתקרב

3 מבחינת מחיר ב EBAY ניתן להביא את הספקים האלה במחיר הכי זול ,

בדוק פידבקים של המוכר ותוודא שלא מדובר בזיוף

פורסם

SATA 2.5 זהה לSATA 3.5 אני לדוגמא השתמשתי בIDE ולכן הייתי צריך מתאם מיוחד שעולה המון כסף (16 שקל :))

הספק אכן מEBAY אבל כמו שאמרו תזהר מזיופים, תחפש M2-ATX עם ביקורות טובות המחיר הוא מ75 דולר ומעלה כל מה שפחות נחשד כזיוף

לוחות אם מוכללים הם פתרון למקרה אחד בלבד : חוסר טוטאלי במקום שמצריך ירידה למיני ITX ( 17 על 17) כל מצב אחר MATX עם מעבד יהיה טוב בהרבה וזול יותר

אם אתה חייב ITX אני ממליץ לייבא מחול אחד כזה שמתאים לC2D ולא ללכת על אטום החלש או על VIA החלש עוד יותר

פורסם

מה אתם אומרים על הלוחות החדשים של אינטל (מעבד ה"אטום")?

יש מצב שמעבד כזה עם ליבה כפולה יצליח להריץ עיבוד קול ברמה גבוהה? (console) בלי צורך בכרטיס קול?,

אני במקור חשבתי להריץ קרוסים ודיליים על כרטיס הקול, ואקולייזר על המעבד (לא חשבתי שמעבד יוכל להחזיק הכל), אבל זה נראה כמו מעבד עם מספיק כח להריץ את כל עיבוד הסאונד בלי צורך בכרטיס קול.

דוגמא ללוח:

http://www.mini-box.com/Intel-D945GCLF2-Mini-ITX-Motherboard;jsessionid=0a0108431f4329040c45e7ea4fb1a8dba558322e843e.e3eSbNyQc3mLe34Pa38Ta38MbNr0?sc=8&category=100

• תוכן חדש...