Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היו ימים - נושא לדיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק שכבר האירוע באשדוד נוסטלגיה... היה אירוע מעולה בזמנו עם המון אנשים ותצוגה מאוד מרשימה של רכבים.

באמת מה קרה שנהייה יובש רציני באירועים מוטוריים? בגלל שאשדוד נסגר?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיבה העיקרית היא שאין מקום נורמלי לעשות את האירועים האלה.

ארוע כמו שהיה באשדוד זה חודשים של ארגון והוצאות כספיות שאתם לא מתארים לעצמכם, קצת קשה לקחת את הסכון באירגון ארוע כזה ואז, מס' ימי לפני לקבל הודעה מהמשטרה שהיא לא מאשרת את זה.

פורסם

שלומי, לא דיברתי על אירוע כמו באשדוד.

דיברתי על אירועים כמו ההוא שהיה בשפיצרינג, ברמת הכובש וכו', בשנים 2003-2004.

השתתפות בג'ימקאנה עלתה בסביבות ה-30-50 שקלים. המשתתפים היו גם מרשלים לעת-מצוא. חדעתי מה שצריך הוא רק מגרש. את כל ההתארגנות אפשר לעשות עצמאית. אני אישית מוכן לעזור ככל שיידרש.

למה לא לנסות לשחזר אירועים כאלו? מה עם השפיצרינג בירקונים? עדיין פתוח?

פורסם

תקשיב , הפורום גדל .

לצופף את כולם במקום שמאפשר כ 300 איש גג , זו בעיה .

תחשוב כמה אנשים היו אז ( רמז - הרבה הרבה יותר מ 300 ) וכמה אמורים להיות היום .

לדעתי , מפגש פורום אצל שלומי בבית . ננדב את רז להביא אבטיח , יש לי הרגשה שכרגע הוא המוביל בתחום כאן בפורום .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה, אתה צודק ברמת העיקרון. מצד שני, כשהייתה לי הוולקן הייתי מסתובב עם פק"ל קונוסים בתא-המטען, וניסיתי לארגן במועדון אחר ולא היה מי יודע מה ביקוש. אפשר לעשות את זה בשלבים המוקדמים די מצומצם, אין ברירה. אם תגבו תשלום (סמלי!; לא 180 שקלים) בתור 'דמי רצינות' (שכמובן ישמשו למטרת הג'ימקאנה, כגון שכירת מגרש בלבד. יש לנו מספיק חבר'ה בפורום שיוכלו לשמש כמרשלים, לא צריך בשביל זה להעסיק אנשים בשכר. זה עבד מצויין בתקופה ההיא), זה גם יצמצם את כמות המשתתפים.

יודע מה, לא צריך להרים אירוע מחר בבוקר. אבל נסה להקים איזו ליגה עמ"נ לקבל פרופורציות. נניח לפרסם מחיר רשמי של 50 שקלים, ולבקש רק ממי שמתכנן להשתתף לא באופן חד-פעמי ליצור איתך קשר. אני מוכן להתערב שההיענות תהיה סבירה בהחלט, ולא יהיה מדובר ב-300 משתתפים. יש מספיק אנשים שמפחדים על הרכב שלהם והוא משמש לקישוט החנייה. לא כולם גומרים זוג SP9000 בארבעה חודשים. (כמוני :wink: ולא מתת היגוי).

אין לך מושג כמה אני אוכל ת'לב שאין ספורט מוטורי. זה המפלט שלי מכל העומס, הלימודים, העבודה. חבל שבתקופה האחרונה יבש.

ורז, תשמור לי אבטיח. :-D

• תוכן חדש...