Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביב,

1. תוכל בבקשה להתייחס לתגובה מספר 44 בבקשה

לכול בעלי המקצוע בפורום

מי מכם מבצע או ביצע את הבדיקה כפי שדניאל רשם ומה הם תוצאות המדידה ? אשמח לקבל מידע בעניין.

איזה כייף לי :)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרק הצדק איתך. אכן לפי הקישור נראה שה-70 הם לא True RMS אם כי יש כמה דורות לסדרה הזו ולכן צריך לבדוק יותר לעומק. בכל מקרה כנראה (בטוח) שהם מבצעים את המדידה בצורה טובה יותר מזו של המודדים הפשוטים ולכן הם נותנים תוצאה קרובה יותר למציאות. זה יכול אגב להסביר את העובדה שבסקופ ראיתי מתחים מעט יותר גבוהים.

מה שבטוח שפלוק 89, שגם איתו אני עובד, הוא כן True RMS, כנראה השלכתי את זה מהר מידיי על סדרת 70.

פורסם

לכול הדגמים של פלוק 77 ו-73 סידרה יישנה וגם החדשה הנקראת FLUKE 77 III אין TRUE RMS.

כנראה רק היכולת של בדיקת מתח AC בתחום תדרים יחסית רחב למכשירים אחרים מאפשר לבצע את הבדיקה שאתה ודניאל ביצעתם ולקבל תוצאה הגיונית ובעלת ערך מסויים.

פורסם

עידכון !

בבדיקות שערכתי היום בעזרת פלוק 11 וגם 77 שאינם TRUE RMS קיבלתי תוצאות דומות לאלה של אביב.

הבדיקה בוצעה על רכב מסוג גולף דור 5 מנוע 1.6L.

1. רכב מונע ללא צרכנים בסל"ד סרק של 700 סל"ד המתח שנמדד הוא הסביבות 30 מיליוולט AC.

2. רכב מונע עם מזגן+מפוח במהירות מקסימלית+אורות דולקים המתח שנמדד 50 מיליוולט AC.

• תוכן חדש...