Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מגבר KICKER 700.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום בעיה לתת לרמקולים הספקים חזקים עד רמת היכולת ספיגה של הרמקול.

אצלי ברכב הקודם היה סט של דוטק + MT22 והם עבדו על מגבר שנותן 130++ וואט RMS , ככה הם עבדו שנה וקצת והתוצאה הייתה מעולה.

זו גם ההמלצה שלי, אין בכלל מניעה לעבוד עם הספקים כאלו במיוחד על סטים כמו דוטק וכאלו שגם ככה לא מוערכים מספיק מפאת מחירם היחסית זול.

בואו לא נשכח שחלק רב מן ההספק שהמגבר מוציא מתבזבז בקרוס הפסיבי ולכן בכל מקרה לא ההספק לא יהיה ב100% כפי שהמגבר מפיק.

בנוסף, תלוי מאוד מה עובי הכבלים ומה טיבם, עם כבלים דקים מידי אפשר לקבל אפילו ירידה של 10-15 אחוז בהספק של המגבר רק בגלל הכבל.

אבל, וזה אבל גדול.

על עבודה עם גישורים אני לא ממליץ ולא בגלל ההספקים.

הבעיה נעוצה בדאמפינג פאקטור, הסיבה היא שברגע שעובדים בגישור מורידים את הדאמפינג פאקטור לחצי מהמוצהר וזה עוד לפני האיבוד על הכבל ועל הקרוס - אז, המגבר הופך להיות לא יעיל כי הוא פשוט לא שולט באלמנטים ומכאן יש תוצאה ישירה על שינוי באיכות הצליל.

זה בגדול, כמובן שניתן לפרט על כך עוד רבות , אבל לעניינו של פותח השרשור זה מספק.

under construction..

פורסם

לפותח השרשור זה מספיק,אבל ניר יש כאן במה ללמידה למה שלא תרחיב? אני היתי רוצה לשמוע יותר אני בטוח שעוד כמה יסכימו איתי.מה עוד?

ג'ובני

פורסם

ניר תודה רבה על ההסבר. אם תוכל להרחיב טיפה שאני ירכוש את הידע הזה אני ישמח מאוד!

ועכשיו שאלה: אני רוצה לשים את הקרוס אובר בבגז ולא בדלת.

1)איזה כבל לקנות מהמגבר לקרוס?

2)איזה כבל לקנות מהקרוס לוופר?

3)איזה כבל לקנות מהקרוס לטויטר?

אני יכול להשיג אותם במחיר עלות.

אני רק רוצה לדעת באיזה עובי כל אחד וכ'

תודה רבה לכם!

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

ניר ואנוכי מגיעים משתי אסכולות שונות בתחום ההגברה - למען האמת שתי אסכולות הפוכות לגמרי.

שתיהן נכונות למען האמת.

אין בעיה לספק לדוטק ערוץ הגברה שעומד על יכולת הספיגה שלו.

אבל הרמקול צריך להיות חתוך בתחום תדר כזה שהוא ינגן בלי שיקרה לו נזק וכל זה בתנאי שהאות (ההקלטה) נקייה ככל האפשר.

אם תספק לרמקול את מלוא ההספק שהוא יכול לעמוד בו זה לא אומר שהוא בהכרך יצרוך אותו - מה שזה כן אומר שמערכת החשמל שלך תצטרך להיות מסוגלת להיות יציבה בגלל שהצרכנים גדולים יותר.

אז ניר אומר יתירות.

אני אומר זהירות.

גם ככה הדוטק יתן את התוצאה שלו על 70 RMS (ועוד אנדרייטד באיזה 25 וואט) ומנסיון - הוא יתן. אז למה להביא מגבר כל כך שמן?

תשובה טובה תהיה - כי אני יכול.

תשובה טובה גם תהיה - מיותר ואין בזה שום צורך.

תבחר מה אתה מעדיף - שתי הגישות נכונות לגמרי ועובדות היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רוצה לשים את הקרוס אובר בבגז ולא בדלת.

1)איזה כבל לקנות מהמגבר לקרוס?

2)איזה כבל לקנות מהקרוס לוופר?

3)איזה כבל לקנות מהקרוס לטויטר?

אני יכול להשיג אותם במחיר עלות.

אני רק רוצה לדעת באיזה עובי כל אחד וכ'

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אם אתה כל כך מחפש את כבלי הוודו למיניהם אז תחפש חברות כמו מונסטר כייבל, קנו-קונספט, ואן דן הול או VDH בקיצור

יש חברות קצת פחות טובות כמו סטינגר, רוקפורד שמייצרות כבלים שלהם, לוקסוס (שאפשר לקנות בכל חנות של מחסני חשמל לפי מטר רץ), אומגה אודיו

ויש את כל הסאונד קווסט, אינוקס הפשוטים יותר שאפשר לקנות כמעט אצל כל מתקין.

גם בתחנה מרכזית חדשה (רחוב שדרות הר ציון יותר נכון) בחנויות כמו בלצר אלקטרוניקה אתה יכול לקנות כבלים פשוטים אבל טובים לפי מטר רץ.

מה שחשוב כאן זה בעיקר העובי.

אני לא נכנס אפילו לחוטי נחושת או חוטים מצופים בזהב שזה בעיניי מגוחכך ברמות מטורפות וגם אם מרגישים הבדל אז אולי זה רק על מערכת עם רכיבים שעולים כמו רכב והרכב עצמו מבודד מכף רגל ועד ראש.

תנסה את פיוז בגבעתיים

www.fuse.co.il

ותריץ חיפוש על מאמר שאליקו (ד"ר באס) פרסם על הנושא הזה, אני לא יכול להסכים איתו יותר (וכמובן שעכשיו יתחילו לקפוץ עליי כל הוודואיסיטים)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...