Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW GOLF 2.0-1.8-1.6 2000

rctguy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בפני רכישה של אוטו. הסתכלתי לכיוון הגולף. אני מעדיף ידניות אבל מאוד קשה למצוא משהו טוב.

אז לא אכפת לי להתפשר לאוטומט. בקשר לגולף הדעות שונות. חלק אומרים לי שהאוטו קשה לאחזקה וחלפים יקרים מאוד וגם עבודה. וחלק אומרים לי שלא היה להם בעיות במשך 3 שנים .

השאלה שלי פה לאלה שהיה להם נסיון עם הרכב , מה אתם חושבים?

עוד שאלה , למה קשה כלכך למצוא סיאב איביזה 2003-2004 ? או GOLF 16V מאה כ''ס ?

תודה

פורסם

ה1.8 20V 125 כ"ס יקר מאוד לאחזקה(זללן דלק ומכיוון שלא שווק זמן רב, אין הרבה חלקי חילוף מפירוק).

ה2.0 ליטר 115 כ"ס(8 שסתומים), שקט יותר, מהנה יותר, בעל מומנט גבוה ובסל"ד נמוך, אמין יותר ומומלץ יותר.

כמה שפחות בעלויות והכי הכי חשוב, לקחת למכון אמין ולהסתייע במישהו שיידע לפרש עלויות.

בכל מקרה, במכוניות ישנות(בנות מעל ל4 שנים) יש מאגר חלפים מפירוק עצום...אין צורך לדאוג מעלויות אחזקה.

פורסם

אפשר למצוא גולף טובה וידנית. קצת סבלנות.

הייתי מדרג את הדגמים ככה:

1. 2.0.

2. 1.8.

3. 1.6.

כמו כן הייתי עושה מאמץ לחפש דגם ג'נרשיין שמגיע מאובזר כמו שגולף צריכה להגיע.

פורסם
ה1.8 20V 125 כ"ס יקר מאוד לאחזקה(זללן דלק ומכיוון שלא שווק זמן רב, אין הרבה חלקי חילוף מפירוק).

ה2.0 ליטר 115 כ"ס(8 שסתומים), שקט יותר, מהנה יותר, בעל מומנט גבוה ובסל"ד נמוך, אמין יותר ומומלץ יותר.

כמה שפחות בעלויות והכי הכי חשוב, לקחת למכון אמין ולהסתייע במישהו שיידע לפרש עלויות.

בכל מקרה, במכוניות ישנות(בנות מעל ל4 שנים) יש מאגר חלפים מפירוק עצום...אין צורך לדאוג מעלויות אחזקה.

1. גולף 4 עם מנוע 1.8 שווק רק בשנת 99. המנוע קיים בסיאט טולדו, ליאון ו A3 עד לשנת 2003 לפחות, כך שחלקי חילוף מכניים אינם בעיה. חלקי מרכב ואיבזור זהים לגולף עד 2005, כך שמבחינת חלקי חילוף לא נראה שיש איזושהיא בעיה.

2. ל 1.8 ו 2 ליטר צריכת דלק דומה מאוד. ל 2 ליטר יתרון משמעותי במומנט ומעט פחות כח. ה 1.8 מזכיר באופי פעולתו מנוע יפני, כלומר אדישות בטורים נמוכים ופעולה נמרצת בגבוהים. לגדול יותר אופי התנהגות הפוך, ענין של טעם והעדפה אישיים. אמינות שניהם באופן כללי טובה מאוד.

פורסם

לא מסכים. יש לחבר טוב גולף 1.8 ידנית מודל 99 והרכב צורך בממוצע ליטר ל 12 ק"מ בנסיעה מעורבת (כל יום ראשון-גלילות-פ"ת-ראשון). הוא מרגיש חזק ונמרץ במיוחד בסל"ד גבוה ומבחינת אמינות - טפו טפו, פרט לפלסטיקה המתבלית בתא הנוסעים ולכל מיני זוטות אין טענות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עוד שאלה , למה קשה כלכך למצוא סיאב איביזה 2003-2004 ?

תודה

אם אתה מתכוון לדגמי הטורבו - אז התשובה היא שהמכוניות הללו ברובן היו בבעלות צעירים מהירים ועצבניים שמקרה הטוב קרעו את האוטו ובמקרה הרע ריסקו אותו על איזה עמוד/עץ, כך שהאקזמפלרים הטובים שלו בודדים עד נדירים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מציע לך ללכת על ה1.8 למרות שקשה יותר למצוא אותם ה1.8 היחידי שהוא מודרני יחסית למרות שגם הוא לא בדיוק פנינה מוטורית אבל עם רגל כבדה הוא נוסע נחמד.1.6 8v מנוע חלש מיושן ודי גמיש גרסת ה16v שלו מחוספסת רועשת וחלשה.מנוע 2.0 הוא מיושן מאד נתוני הספק ומומנט שמנועי 1.6 סמ"ק מוציאים היום אבל הוא די שקט וחלק.אם כבר תנסה למצוא רכב עם מנוע 1.8 זאת האופציה היחידה שתקרב למאה ה21.

פורסם
אם אתה מתכוון לדגמי הטורבו - אז התשובה היא שהמכוניות הללו ברובן היו בבעלות צעירים מהירים ועצבניים שמקרה הטוב קרעו את האוטו ובמקרה הרע ריסקו אותו על איזה עמוד/עץ, כך שהאקזמפלרים הטובים שלו בודדים עד נדירים.

התכוונתי לדגמי 1400 ידניות פשוטות דגם SPORT 100 כ'ס פשוטות . פשוט אין.

פורסם
מציע לך ללכת על ה1.8 למרות שקשה יותר למצוא אותם ה1.8 היחידי שהוא מודרני יחסית למרות שגם הוא לא בדיוק פנינה מוטורית אבל עם רגל כבדה הוא נוסע נחמד.1.6 8v מנוע חלש מיושן ודי גמיש גרסת ה16v שלו מחוספסת רועשת וחלשה.מנוע 2.0 הוא מיושן מאד נתוני הספק ומומנט שמנועי 1.6 סמ"ק מוציאים היום אבל הוא די שקט וחלק.אם כבר תנסה למצוא רכב עם מנוע 1.8 זאת האופציה היחידה שתקרב למאה ה21.

אם היינו קונים רכב על פי נתוני נייר אתה צודק.

מנוע ה-1.8 נשמע עלך הנייר יותר טוב.

בת'אכלס בשטח, המנוע 2.0 מצויין, אינו נופל בכלום ממנוע ה-1.8 (לדעתי אפילו עדיף) ואין שום טעם להתעקש על המנוע הספציפי הזה, שכן הוא נדיר יחסית והזמן שיש להשקיע במציאת רכב כזה טוב, לא מצדיק את זה.

כמובן שאם נפלה לך אחת ליידיים, אין שום סיבה לפסול רכישה, אבל מאידך אין טעם להתכקש שכן ה-2.0 נפוצה הרבה יותר.

פורסם
אם היינו קונים רכב על פי נתוני נייר אתה צודק.

מנוע ה-1.8 נשמע עלך הנייר יותר טוב.

בת'אכלס בשטח, המנוע 2.0 מצויין, אינו נופל בכלום ממנוע ה-1.8 (לדעתי אפילו עדיף) ואין שום טעם להתעקש על המנוע הספציפי הזה, שכן הוא נדיר יחסית והזמן שיש להשקיע במציאת רכב כזה טוב, לא מצדיק את זה.

כמובן שאם נפלה לך אחת ליידיים, אין שום סיבה לפסול רכישה, אבל מאידך אין טעם להתכקש שכן ה-2.0 נפוצה הרבה יותר.

מסכים.

על הנייר המנועים נראים עם נתוני כ"ס קצת נמוכים ביחס למתחרים.

בפועל הם ממש לא מרגישים ככה, נהפוך הוא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...