Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לחיפאים: רחוב כרמלי קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, השאלה שלי: האם קיים רחוב בשם "כרמלי"? לא "חטיבת הכרמלי", "כרמלי", כמו שזה? או, שאולי היה קיים פעם, וכבר לא?

מצטער שאני שואל את זה כאן, אבל אני לא נכנס לפורומים האחרים, שלא אספנות...:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אפשר יותר במדוייק? תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הוא כנראה רוצה לדעת איך להגיע לשם. (וואלה מפות, EMAP).

אני רוצה לדעת למה לא מומלץ להסתובב שם בלילה :twisted:

נמצא ליד שד' ההרואין פינת אופיום.

סתם,:wink: מגיעים לשם מרח' החשמל.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

זה כל הקטע! גם במפות שלי! לכן שאלתי מלחתחילה! מה, זה רחוב סודי?:wink::lol:

פורסם
זה כל הקטע! גם במפות שלי! לכן שאלתי מלחתחילה! מה, זה רחוב סודי?:wink::lol:

אם אני זוכר נכון... הרחוב שעליו דיברתי אכן קוראים "חטיבת כרמלי". מצטער. אולי זה שם של רחוב ששונה בעבר, אני אנסה לשאול עבורך מחר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

תודה! כי יש לי כתובת עם "כרמלי", לא "חט' כרמלי"...:roll:

פורסם

יש לך גם טלפון יחד עם הכתובת כדי לשאול את האדם שגר שם?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אכן, אחלה רחוב, עכשיו שהרוצחים ניפתרו מכל הנרקומנים , בני דודנו נפתרו מכל השוטרים, החרדים נפתרו מבני דודינו, והעולים החדשים מנסים להיפתר ממה שנשאר.

חד גדיא.

יש מקומות שלא מומלץ להסתובב בהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...