Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה בעיקרה נמצאה במערכת ההצתה עיי ניצוץ חלש שנגרם

מסליל הצתה חליפי סיני זבל

ומתיזמון הצתה מרצד ולא סדיר כתוצאה של עיוות בפחית ההול שבמפלג

ונזק בחיישן ההול כתוצאה מכך

על הדרך גם הוחלפו מצתים מאחר והישנים היו מפויחים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
שלום לכל חברי הפורום!

ובכן לאחרונה הרכב שלי שיגע הרבה את הפורום בתקלה אחת ויחידה, נכבה ולא שומר על סל"ד יציב!!

הכנסתי אותו למוסך החברה, והם מבדיקתם עלה שזה מחשב רכב!!, לתמימותי הלכתי והחלפתי מחשב רכב! האוטו עבד טוב

יום למחרת חזרה הצרה שוב!! אני כבר מיואש מהענין, החלטתי לפנות למוסך רון!!

היום, יום ראשון על הבוקר הגעתי למוסך, איך שנכנסתי ההרגשה הייתה טובה, עוד לא ראיתי את רון, וכבר הרגשתי שאני אצא מרוצה מכאן!!

הגיע אדון רון, בחור נחמד מאוד וחייכן, הסברתי לו על הבעיה, ועל הדברים שהחלפתי, והוא החל בבדיקה, התחיל לפרק , להחליף, לבדוק, ולעשות את העבודה כדי לפתור את הבעיה!!, אחרי מלאכה רבה, הוא הגיע לבעיה! וכמובן הסביר לי כל שלב ושלב מה עושה , כדי שאני אלמד קצת גם, בסוף הבעיה הייתה כויל הצתה, ובעיה קטנה במפלג!!.

רון החליף לי את הדברים הנ"ל, והרכב עובד כעת כמו שעון שווצרי, לא מזייף ולא נכבה!!! אחרי חודש של התרוצצויות במוסכים שונים, ובניחוש מה התקלה, רון בשעה קלה פתר את הבעיה!!! וכמובן כל זה בוצע בחיוך , ובאווירה טובה, ובמחיר מצוין לכיס שלי!

ובכן כל מי שיש לו VAG , ויש לו תקלה , שלא יחשוב פעמיים, רון הוא הפתרון!!

תודה רבה, למוסך רון וכל הצוות!!

יוסי שלום,

בהודעה הקודמת שלך רשמת שאתה עובד בתור מכונאי בפליקס ואני לתומי חשבתי שאתה מסתלבט עלינו :-)

אני שמח שהבעייה נפתרה בעזרת המומחית של מוסך רון וצוות העובדים שלו.

אולי כדאי שרון יפתח קורס מכונאות רכב לעובדי פליקס ? :-)

האם קיבלת החזר כספי על החלפת המחשב במוסך פליקס שבו אתה עובד ?

איזה כייף לי :)

פורסם

האמת החלפת המחשב לא בוצעה בפליקס, כי תכלס מחיר המחשב בחברה הוא יותר מ 50% מערך הרכב!!

מוסך מורשה אין מה לעשות!!

האדם שקניתי ממנו את המחשב לא יכול להחזיר לי את הכסף, כי אני באתי אליו וביקשתי שיביא לי מחשב , והוא הלך וקנה אותו, ולא באתי אליו עם הבעיה שיפתור לי אותה!, אין מה לעשות למדתי לקח !!

כשהפולסווגן חולה , אין מנוס , רון הוא הרופא!!!

אז עכשיו אני עם מנוע חדש, רכב עובד עגול!! אני לא צריך יותר מזה!

כרגע אני בקטע של השקעה קוסמטית!! מכנית תודה לאל פתרתי את כל הבעיות!!!

תודה לכל העוזרים בפיתרון התעלומה שהייתה!

וכמובן תודה מיוחדת למוסך רון והצוות!

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

פורסם
האמת החלפת המחשב לא בוצעה בפליקס, כי תכלס מחיר המחשב בחברה הוא יותר מ 50% מערך הרכב!!

מוסך מורשה אין מה לעשות!!

האדם שקניתי ממנו את המחשב לא יכול להחזיר לי את הכסף, כי אני באתי אליו וביקשתי שיביא לי מחשב , והוא הלך וקנה אותו, ולא באתי אליו עם הבעיה שיפתור לי אותה!, אין מה לעשות למדתי לקח !!

כשהפולסווגן חולה , אין מנוס , רון הוא הרופא!!!

אז עכשיו אני עם מנוע חדש, רכב עובד עגול!! אני לא צריך יותר מזה!

כרגע אני בקטע של השקעה קוסמטית!! מכנית תודה לאל פתרתי את כל הבעיות!!!

תודה לכל העוזרים בפיתרון התעלומה שהייתה!

וכמובן תודה מיוחדת למוסך רון והצוות!

חמוד החרוז.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...