Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אלעה בפרטים , הסיפור הוא כזה :

במוצאי כיפור נגנב לי הרכב מתחת לבית , רק ביום שישי בלילה גיליתי את זה , דווח למשטרה , ב10 בבוקר ביום שבת טלפון ממשטרת זכרון יעקב שמצאו לי את הרכב , ליד עתלית ... ( אני גר בחולון ) .

לוקח איתי חבר , את הרכב שלו , נוסעים לשם , רואה את הרכב שלי , וחשכו עיני :

ארבעת הצמיגים משוספים , מכסה מנוע פתוח , המכסה של הקרבורטור גם מפורק , עשו תאונה עם האוטו , שברו פנס אור רוורס ימני מקדימה , גנבו את הרדיו דיסק , את הרמקולים , לפחות את הבובות של הסנאים שלי לא לקחו , ארורים .

הורדנו את הרכב על הצמיג הספייר , נסענו לאיזה כפר שם , רכשתי 3 צמיגים חדשים , הביטוח רצה 1132 שקל על חילוץ , 3 צמיגים עלו 600 , וגם ככה הייתי צריך לקנות חדשים .גררו את האוטו למוסך ריזק ביפו . ריזק הסתכל , אמר שנראה בסדר .

שברו לרכב את הסוויץ' , וקרעו חוטים . דחפנו את הרכב לחשמלאי , הסתכל , התקין סוויץ' חדש . מנסים להניע , גורנישט .

מסתכלים , מסתכלים , הרצועת טיימינג קרועה . החשמלאי הביא מישהו משלו , פירקו את כל האוטו , המנוע הלך קאפוט , פיסטולים , שסתומים , אלוהים יודע מה , לא מבין בזה כלום .

הרכב נראה כמו הצרות שלי , מכות בדלתות , כנף קדמית ימנית עם מכה , לפחות יש פנס חדש :? .

החשמלאי מנסה איכשהו לעזור לי , לארגן לי מנוע מפירוק , או לא יודע מאיפה , 4 צילינדרים .

קיבלתי הצעת מחיר למנוע מייבוא מחו"ל עם מתחת ל80 אלף ב2900 שקל לפני מע"מ , ומנוע מהארץ , מתחת ל150 אלף , ב1900 שקל לפני מע"מ .

הרכב בנתיים עלה לי עם הצמיגים , הכאבי ראש והסוויץ , כ1400 שקל .

חשבתי למכור אותו לקונה רכבים לפירוק , הציעו לי בין 500 עד 800 שקל , משהו שהעלה בי גיחוך עד צחוק פסיכוטי בלתי נשלט .

השאלה היא , מה אני עושה ?

קיימת בכלל אפשרות שאצליח למצא מנוע מתחת ל1500 שקל ? כמה באמת ניתן לקבל על האוטו הזה , במידה והוא יסע אחרי החלפת מנוע ? כמה באמת אפשר לקבל עליו , אם מוכרים אותו לשחיטה ?

במידה ולא ימצא פיתרון הולם , כלל חברי הפורום יוזמנו לעל השרייד , הבשר והאוכל עליכם , הדלק והחומרי הבעירה , עלי .

אודה לכל התייחסות , תהיה ככל שתהיה .

תודה ,

פבל האומלל שלא יודע מה לעשות :cry::cry::cry:

פורסם

לגבי המנוע , מה עם מחיר העבודה? ומה עם מחיר כל מיני דברים מסביב שעושים כאשר מרכיבים מנוע, כמו מסננים, שמנים , לעיתים כבר מחלפים טיימינג ומש' מיים וכו..

הקיצר, עשה חשבון מהם האפשרויות שלך, האם לשפץ את הנזק, או לרכוש רכב אחר, ככל שיש לך אפשרות כזו.

השיקול לפני כמה יהיה שווה הרכב לאחר התיקון אינו רלוונטי, כל עוד שלא תציין מהן האפשרויות שלך.

שהרי, אתה לא סוחר מכוניות, אלא מישהו שרוצה להשתמש ברכב הזה או אחר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי דני

תודה על התגובה , הנקודה היא שאין לי שום אפשרות לרכוש רכב אחר בשלב זה , ורצון וההגיון שלי אומרים לי , שאם אני אצטרך להשקיע כ4 אלף שקל לתוך רכב שאני לא אדע מה יהיה המצב המכאני שלו אחרי התקנת מנוע תקין , הרצון שלי הוא לדרדר אותו מאיזה צוק ולא להשקיע בו סכומים שכאלה ...

מה שרציתי לשאול פשוט , אם קיים סיכוי כלשהו , קלוש ככל שיהיה , שאמצא מנוע מפירוק שיסע ולא יעלה כמו הרכב , או שפשוט לעזוב את השק הנחשים הזה , להשלים עם ה500 שקלים שאקבל על האוטו , ולקנות חופשי חודשי ?

פורסם
... להשלים עם ה500 שקלים שאקבל על האוטו , ולקנות חופשי חודשי ?

אתה לא באמת רוצה שאנחנו נחליט בשבילך..?

וכן, אתה לוקח סיכון בהתקנת מנוע, ואחר כך תגלה שאולי הגיר דפוק (את הקלאץ' תוכל לבדוק כשיוציאו את המנוע).

הקיצר, אתה הולך להכניס קצת אלפים, אז קח את זה בחשבון, יש סיכוי ויש סיכון שמנוע בלבד לא יספיק, וזה קצת הימור , והרבה החלטה, שדווקא אתה צריך לקבל.

דמיין את ההמתנות בגשם לאוטובוס, ושבסופי שבוע וחגים, אתה תלוי באוטובוס, נעזוב את עניין הנוחות שיש באוטו צמוד.

אם מתאים, אז אחלה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרבה החלטה , ודיי נסגרתי על זה .

אסבול חצי שנה קצת , ואז נראה מה יקרה .

כשאין ברירה , אז אין ברירה .

תודה בכל מקרה .

אם מישהו צריך חלפים או צמיגים דנדשים לשרייד 93 , אתם יודעים לאן לפנות ...

פורסם

זה כדאי לפרסם בלוח המכירות של הפורום, אולי בעוד מקומות, גם הכסאות, והפנלים של הדלתות, הדש' , ועוד חלקים מכניים שלא ניזוקו, שווים משהו.. אם יש לך כח וחשק להתעסק עם זה.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...